Očkování MMR - vzteklost, nechutenství

478
24.5.18 16:38

Očkování MMR - vzteklost, nechutenství....

Ahoj,

dceři bylo přesně 15 měsíců a očkovali očkovali ji MMR.

10. den měla v noci horečku (nic dramatického), jiné dny byla bez horečky.

V průběhu se osypala hlavně na břiše takovou krupičkou. Myslela jsem si, že to má z jídla, tak jsem to neřešila. To už zmizelo.

Ale co je nejhorší! Je strašně vzteklá a přestala jíst. Se vším mlátí, všechno ji naštve. Např. nejde jí otevřít knížka = vztek. Včera jsem s ní už musela jít ze zahrady, jak se kvůli všemu vztekala.

A pak druhá věc: Přestává mi jíst. Ona byla vždycky v jídle vzorová, snědla snad všechno. Teď mi přestává postupně jíst všechno. Nejdřív to začalo obědem. Nesnědla mnou připravené jídlo, ale skleničky jakž takž jedla. Vždycky milovala jogurty. Teď mi je nedá do pusy. U jídla se hrozně vzteká, jak ho nechce, tak ho po mě háže. Jediné, co jí, jsou banány a mlíko. Občas něco uždibne.

Já jsem si to nejdříve vůbec s tou vakcínou nespojovala, až dneska jsem si to hledala na netu. Myslela jsem si, že jsou to zuby. Rostou jí čtyřky. Ale už to trvá nějak dlouho a na ty zuby mi to někdy úplně nesedí.

Jinak v noci spí dobře. Jen si zařve na dudlík.

Dneska je to přesně 14 dní, co ji očkovali.

Uklidněte mě prosím, že to odezní. I kdyby to mělo být za měsíc. Ale jestli se takhle bude pořád vztekat a jestli nebude jíst, tak to bude hrůza - já zešedivím a ona umře hlady. :-(((

Navíc starší dcera chytla neštovice (až poté, co jsme mladší naočkovali), takže každým dnem čekám, že se osype neštovicema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Soňa Zacharová
24.5.18 16:53

@Yarisek Já bych to spíš viděla na vzdorové období než z očkování nežádoucí účinky.

• Citovat
  • Upravit
2258
24.5.18 17:01

Část lidí ti bude tvrdit že to z očkování být nemůže i kdyby nevím co, část zase že je to určitě očkováním :nevim:.
Většinou takové chování po očkování (pokud je to tedy tím) zase samo vymizí. Při příštím očku bych ale po tomto očkovala jen zcela zdravé dítě, ideálně které je aktuálně vpohodě. Aby se to neopakovalo s nemělo to ještě větší grády. Jinak já bych to tomu očku nejspíš přisuzovala, ale to je čistě můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
24.5.18 17:01

@Soňa Zacharová taky bych řekla, že se prostě blbe období objevilo nezavisle na očku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
24.5.18 17:10
@hulala píše:
@Soňa Zacharová taky bych řekla, že se prostě blbe období objevilo nezavisle na očku.

ty obdobi se casto objevuji po ocku, ale nikdy s ocko nesouvisi :D kamaradka ockovala ve 2 letech _MMR, 4 dny horecky, nrchutenstvi, neklid a ptestala mluvit, po cca mesici se to zlepsilo. snad to brzy odezni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.5.18 17:39

Jestli je to z očkování, tak moje dítě někdo očkuje tajně :mrgreen:. Mám pro tebe dvě zprávy. Ta dobrá je, že je to vývojové období a přejde to. Ta špatná je, že to přijde ještě několikrát a bude to horší… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2351
24.5.18 17:50

Normální období vzdoru…za počasí náhodou očkování nemůže? Šmankote, lidi, :zed: představte si, že každý má tisíce výkyvů chování, nálad, chutí, zvyků…tak za vším hned nehledejte neurologické poruchy z očkování, autismus a já nevím co, stačí zapojit mozek. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12954
24.5.18 18:02

No pokud to budeš tolerovat, tak to neodezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
24.5.18 18:02

@prejeta_zaba Moje řeč lidi už ten mozek ani nezapojují protože to ovlivňuje očkování :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21675
24.5.18 18:09

Já bych tipovala na to, že se prostě očkování časově sešlo s nastupujícím obdobím vzdoru. Moje děti s nástupem období vzdoru přestávaly jíst a lepšilo se to fakt velmi pomalu. Dcera se mi rozjedla cca v 8-9 letech, u syna, kterému je sedm let zatím na to pořádné rozjedení se čekám… Je možné, že očkování tyto projevy urychlilo a nebo zvýraznilo. Těžko říct, co se v tom tělíčku děje. Obrň se trpělivostí, jak už bylo napsáno, tyto etapy budou přicházet a odcházet ve vlnách. My se doma momentálně bavíme nastupující pubertou a to je vztekající se dítě ležící na zemi proti tomu slabý odvar :P :mrgreen: :mrgreen: V období vzdoru jsem vztekající dítě s přehledem vzala pod ruku a šlo se domů. Teď mě občas dokáže jedno protočení očí v sloup rozpálit doběla a ruka mi cuká 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.3.25 19:44

@Yarisek maminko ahoj. Je to sic delsi dobu ale jsme tez po mmr ockovani a uplne jak pres kopirak co tady pises..znicehonic mi prestaly obe dve holky jist - dvojcata…predrim naprosto perfetkni jidlo a kopa…ted mi vse plivou nic nechteji. Jsem vyrizena..jak to prosim u vas dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí