Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
peggy.sl píše:
FDA doporučila zastavení používání vakcíny Rotarix (vakcína proti rotavirovým nákazám, výrobce GSK, dostupná i na našem trhu) z důvodu podezření její virové kontaminace. Nezávislý vědecký tým zjistil, že vakcína Rotarix obsahuje PCV-1 (Porcine circovirus typu 1). Toto odhalení posléze prokázal nejen výrobce vakcíny ale i FDA. Podle výrobce vakcína Rotarix tento virus obsahovala i v minulosti (pravděpodobně i během klinického testování). Není třeba se tedy obávat zhoršení bezpečnosti této vakcíny, neboť dosavadní sledování nežádoucích účinků nepotvrdilo jejich zvýšené riziko.
Ostatní rotavirové vakcíny tento prasečí virus neobsahují, tj. vakcína Rotateq. FDA během 5 týdnů zhodnotí vliv přítomnosti tohoto viru na účinnosti a bezpečnosti vakcíny Rotarix, do té doby pozastavila její používání v USA.
a to se vyplati
majsinka píše:peggy.sl píše:a to se vyplati
FDA doporučila zastavení používání vakcíny Rotarix (vakcína proti rotavirovým nákazám, výrobce GSK, dostupná i na našem trhu) z důvodu podezření její virové kontaminace. Nezávislý vědecký tým zjistil, že vakcína Rotarix obsahuje PCV-1 (Porcine circovirus typu 1). Toto odhalení posléze prokázal nejen výrobce vakcíny ale i FDA. Podle výrobce vakcína Rotarix tento virus obsahovala i v minulosti (pravděpodobně i během klinického testování). Není třeba se tedy obávat zhoršení bezpečnosti této vakcíny, neboť dosavadní sledování nežádoucích účinků nepotvrdilo jejich zvýšené riziko.
Ostatní rotavirové vakcíny tento prasečí virus neobsahují, tj. vakcína Rotateq. FDA během 5 týdnů zhodnotí vliv přítomnosti tohoto viru na účinnosti a bezpečnosti vakcíny Rotarix, do té doby pozastavila její používání v USA.
No to se fakt vyplatí…
![]()
Platit takový prachy a nacpat do dítěte viry z prasat…
![]()
peggy.sl píše:majsinka píše:No to se fakt vyplatí…peggy.sl píše:a to se vyplati
Ostatní rotavirové vakcíny tento prasečí virus neobsahují, tj. vakcína Rotateq. FDA během 5 týdnů zhodnotí vliv přítomnosti tohoto viru na účinnosti a bezpečnosti vakcíny Rotarix, do té doby pozastavila její používání v USA.![]()
Platit takový prachy a nacpat do dítěte viry z prasat…![]()
nekomentuju..segra se na rto nechala zlanarit v dobe, kdy to nebylo podporovany a vyplazla 8500 ![]()
majsinka píše:peggy.sl píše:nekomentuju..segra se na rto nechala zlanarit v dobe, kdy to nebylo podporovany a vyplazla 8500majsinka píše:No to se fakt vyplatí…peggy.sl píše:a to se vyplati
Ostatní rotavirové vakcíny tento prasečí virus neobsahují, tj. vakcína Rotateq. FDA během 5 týdnů zhodnotí vliv přítomnosti tohoto viru na účinnosti a bezpečnosti vakcíny Rotarix, do té doby pozastavila její používání v USA.![]()
To je v pohodě, pokud to dělala v dobré víře. ![]()
Já už se tomu musím smát. To máš jako s HPV.
peggy.sl píše:majsinka píše:To je v pohodě, pokud to dělala v dobré víře.peggy.sl píše:nekomentuju..segra se na rto nechala zlanarit v dobe, kdy to nebylo podporovany a vyplazla 8500majsinka píše:No to se fakt vyplatí…peggy.sl píše:a to se vyplati
no spis ze strachu o mimi o ktery se snazili xlet a nakonec to malej mel ve stejne mire jako by ockovanej nebyl ![]()
majsinka píše:peggy.sl píše:no spis ze strachu o mimi o ktery se snazili xlet a nakonec to malej mel ve stejne mire jako by ockovanej nebylmajsinka píše:To je v pohodě, pokud to dělala v dobré víře.peggy.sl píše:nekomentuju..segra se na rto nechala zlanarit v dobe, kdy to nebylo podporovany a vyplazla 8500majsinka píše:No to se fakt vyplatí…peggy.sl píše:a to se vyplati
Ale jo, to je taky v pořádku. Však je to v příbalovém letáku. U Prevenaru je taky napsáno, že nechrání před záněty středního ucha ba naopak může přitahovat agresivnější kmeny… ![]()
peggy tak ten se mi jeste nedostal do rukou
ja spis premyslela nad synflorixem
majsinka píše:
peggy tak ten se mi jeste nedostal do rukouja spis premyslela nad synflorixem
Ono je to podobné a jako bonus dostane mimčo pořádnou porcičku hliníku…No Ňamka…
![]()
tak ja se ptala doktorky a ta mi rikala,ze si to preje hodne malo maminek a pokud je dite zdrave tak to neni az tak akutni,ze by to doporucila treba nedonosenatkum nebo nemocnym detem. ja se taky rozhodovala,ale ta cena je hrozna
. tak doufam ze se nam to taky vyhne. ale manzelova sestra to chytla kdyz ji byl mesic a mela na male
,kdyz to dostane takovej prcek,je to urcite problem.
peggy.sl píše:majsinka píše:Ono je to podobné a jako bonus dostane mimčo pořádnou porcičku hliníku…No Ňamka…
![]()
az tak ? kde ty info o tom shanis?
majsinka píše:peggy.sl píše:az tak ? kde ty info o tom shanis?majsinka píše:Ono je to podobné a jako bonus dostane mimčo pořádnou porcičku hliníku…No Ňamka…
![]()
Stačí příbalový leták a nestíháš zírat…
V každé očkovací dávce je množství hliníku až 6O překročeno, ten se potom hezky pěkně ukládá v mozku no a potom se hrooozně divíme, že máme tolik hyperaktivů a autismus… ![]()
peggy.sl píše:majsinka píše:Stačí příbalový leták a nestíháš zírat…peggy.sl píše:az tak ? kde ty info o tom shanis?majsinka píše:Ono je to podobné a jako bonus dostane mimčo pořádnou porcičku hliníku…No Ňamka…
![]()
V každé očkovací dávce je množství hliníku až 6O překročeno, ten se potom hezky pěkně ukládá v mozku no a potom se hrooozně divíme, že máme tolik hyperaktivů a autismus…
Peggy, jestli očkuješ nebo neočkuješ, je mi zcela u zádi, ale že říkáš tolik nesmyslů a někdo tomu může uvěřit, mi leze na nervy.
Na internetu je krásný to, že je na něm spousta informací. Jenže druhá stránka je, že si málokdo umí vybrat ty správné.
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou
Autismus v souvislosti s očkováním nejen, že nebyl potvrzen, ale souvislost byla vyvrácena! Ale to se ti nehodí do neočkovacího krámu, co?
A nepij pitnou vodu z kohoutku, jsou v ní kyanidy. ![]()
Baba píše:peggy.sl píše:majsinka píše:Stačí příbalový leták a nestíháš zírat…peggy.sl píše:az tak ? kde ty info o tom shanis?majsinka píše:Ono je to podobné a jako bonus dostane mimčo pořádnou porcičku hliníku…No Ňamka…
![]()
V každé očkovací dávce je množství hliníku až 6O překročeno, ten se potom hezky pěkně ukládá v mozku no a potom se hrooozně divíme, že máme tolik hyperaktivů a autismus…
Peggy, jestli očkuješ nebo neočkuješ, je mi zcela u zádi, ale že říkáš tolik nesmyslů a někdo tomu může uvěřit, mi leze na nervy.
A nepij pitnou vodu z kohoutku, jsou v ní kyanidy.
Na internetu je krásný to, že je na něm spousta informací. Jenže druhá stránka je, že si málokdo umí vybrat ty správné.
Stokrát opakovaná lež se stává pravdouAutismus v souvislosti s očkováním nejen, že nebyl potvrzen, ale souvislost byla vyvrácena! Ale to se ti nehodí do neočkovacího krámu, co?
Ano v čechách se to neuznává, ale v Americe je autizmus normálně psaný v příbaláku… ![]()
A vodu z kohoutku nepiju -mám filtr… ![]()
Jenže v americe kuřáci s rakovinou vyhrávají soudy,že nevěděli že kouření škodí zdraví,takže se tam teď každý preventivně kryje aby ho náhodou někdo nezažaloval,takže bych americký příbalový letáky nebrala až tak vážně.Co se očkování týče,myslím,že je minimální procento dětí,kteří by měly po nějakém očkování závažné následky,naopak prodělání nějaké nemoci,může mít fatální důsledky.Já osobně jsem ráda,že můžu své děti chránit.
peggy.sl píše:Baba píše:peggy.sl píše:majsinka píše:Stačí příbalový leták a nestíháš zírat…peggy.sl píše:az tak ? kde ty info o tom shanis?majsinka píše:Ono je to podobné a jako bonus dostane mimčo pořádnou porcičku hliníku…No Ňamka…
![]()
A nepij pitnou vodu z kohoutku, jsou v ní kyanidy.
Stokrát opakovaná lež se stává pravdouAutismus v souvislosti s očkováním nejen, že nebyl potvrzen, ale souvislost byla vyvrácena! Ale to se ti nehodí do neočkovacího krámu, co?
Ano v čechách se to neuznává, ale v Americe je autizmus normálně psaný v příbaláku…
A vodu z kohoutku nepiju -mám filtr…
Že používání většiny filtrů je zdraví škodlivé a poškození se řešilo i žalobami, předpokládám víš. Nechápu, jak může člověk takhle riskovat. To je skoro jako očkování ![]()
MYslím, že by se měla udělat studie o vlivu používání vodních filtrů na vznik autismu ![]()