Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mě napadlo, že bys tu vodu mohla ještě spinovat. Pak bude určitě v pořádku ![]()
majsinka píše:peggy.sl píše:az tak ? kde ty info o tom shanis?majsinka píše:Ono je to podobné a jako bonus dostane mimčo pořádnou porcičku hliníku…No Ňamka…
peggy tak ten se mi jeste nedostal do rukouja spis premyslela nad synflorixem
![]()
Pro zacaek staci nahlednout do knizky profesorky Strunecke a profesora Patocky Doba jedova,kde je zajimava kapitola o ockovani
a snad se tu ted nekoho nedotknu,ale myslim BABO,ze to jsou trosku vetsi odbornici nez Ty
Příspěvek upraven 28.08.11 v 08:42
nenapadlo me, ze se nevinna otazka zvrhne v urazeni nekoho, kdo tu vyjadril svuj nazor.
majsinka píše:
nenapadlo me, ze se nevinna otazka zvrhne v urazeni nekoho, kdo tu vyjadril svuj nazor.
tak je to ale vzdycky
ty co neockujou si shaneji co nejvetsi mnozstvi informaci a ty co ockujou vetsinou veri jen svemu pediatrovi a dal to neresi a pak se to tu zhada
klasika
to same je u latkovych plen a choditka ![]()
nemůžu s tebou souhlasit, pokud dítě necháš dehydrovat tak je to smrtelné. Ale pokud jsi to neprožila s vlastním miminkem těžko říct jak by ses zachovala.
j.a.n.i1 píše:
Já jsem neočkovala, beru to podle závažnosti onemocnění - a být v nemocnici na kapačkách je sice otravné, ale objektivně vzato není to výrazně nebezpečné.
Takže já dala jen pneumokoka, ne kvůli zánětu středního ucha, ale kvůli tomu malému procentu, kdy to může mít trvalé následky.
anngie píše:
nemůžu s tebou souhlasit, pokud dítě necháš dehydrovat tak je to smrtelné. Ale pokud jsi to neprožila s vlastním miminkem těžko říct jak by ses zachovala.j.a.n.i1 píše:
Já jsem neočkovala, beru to podle závažnosti onemocnění - a být v nemocnici na kapačkách je sice otravné, ale objektivně vzato není to výrazně nebezpečné.
Takže já dala jen pneumokoka, ne kvůli zánětu středního ucha, ale kvůli tomu malému procentu, kdy to může mít trvalé následky.
Naprosto souhlasím,takovou hloupost,jako že je to sice otravné ale ne výrazně nebezpečné může napsat jen někdo ,kdo o tom nic neví.Já nad nimi brečela a modlila se,ať to přežijou.neudrželi v sobě ani lžičku vody,vysoké horečky,které nešly srážet,nejprve otekly a pak zase splasly a byly jak kostřičky vyhublí a ještě k tomu na dietě,z toho jak je to oslabilo dostal ještě syn zápal plic,takže napsat,že je to jen otravné mě teda dost pobouřilo
![]()