Očkování TBC - je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3959
18.1.12 19:05
bojjjko píše:
doktorka říkala,že to poviný není,dříve bylo

není to povinné, ale já jsem to chtěla..není to tak dlouho co ukazovali ve zprávách, že učitelka ze školky byla nakažená a normálně učila.. :zed: nevíš nikdy kde to může malej chytit a já to prostě nechci riskovat..každej na to má ovšem jinej názor, takže doufám, že se tu nestrhne diskuze o tom proč neočkovat..pro to jsem to nezakládala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
18.1.12 19:16

Jasně,v dnešní době člověk nikdy neví…Určitě ti nebudu očkování vymlouvat,každá máma chce pro svoje dítě jen to nejlepší :) Tak držím pěsti,ať se ta reakce brzo zahojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
18.1.12 19:18
bojjjko píše:
Jasně,v dnešní době člověk nikdy neví…Určitě ti nebudu očkování vymlouvat,každá máma chce pro svoje dítě jen to nejlepší :) Tak držím pěsti,ať se ta reakce brzo zahojí :)

děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.1.12 19:20
bojjjko píše:
Jasně,v dnešní době člověk nikdy neví…Určitě ti nebudu očkování vymlouvat,každá máma chce pro svoje dítě jen to nejlepší :) Tak držím pěsti,ať se ta reakce brzo zahojí :)

souhlasim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
18.1.12 19:42

Díky za odpověď. škoda, že neřekla víc. zajímal by mne ten důvod proč to očkuje mezi hexama :nevim: (ještě jsem o tom nikdy neslyšela)
 har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
18.1.12 19:51

Zakladatelko, mě by zajímalo, zda si něco za tu vakcínu TBC něco platila?Chci nechat mladší dceru určitě proti tomu očkovat, dle doktora kolem 8.měsíců věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
18.1.12 19:53

Moje dr. říkala, že se to očkuje nejdříve v půl roce a tuším, že se za to platí 600Kč, ale nechci kecat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
18.1.12 19:57
Lucik.Kop píše:
Zakladatelko, mě by zajímalo, zda si něco za tu vakcínu TBC něco platila?Chci nechat mladší dceru určitě proti tomu očkovat, dle doktora kolem 8.měsíců věku.

nic jsme neplatili, právě, že do roka (myslím) je to zadarmo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
19.1.12 01:00

zakladatelko zatím se neděs, hlavně to nesmíš mazat krémem!!!!
my máme očkování od 3.týdne(na 4. měs. to bylo suché), jsme riziková skupina(práce na rizikovém pracovišti)
ale nevěděla jsem, že budem muset ještě očkovat :nevim: v kolika se chodí?
děkuji za odpověd :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
19.1.12 07:59
GAZOLDA píše:
zakladatelko zatím se neděs, hlavně to nesmíš mazat krémem!!!!
my máme očkování od 3.týdne(na 4. měs. to bylo suché), jsme riziková skupina(práce na rizikovém pracovišti)
ale nevěděla jsem, že budem muset ještě očkovat :nevim: v kolika se chodí?
děkuji za odpověd :kytka:

asi už očkovat nemusíte :think: my nebyli na těch 3 týdnech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beda1123
18.8.12 18:26

chci se zeptat

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli je normalni pri ockovani na TBC mit menstruaci pouze dva dny a tri dny jen spinit? Test jsem si delel a vysel negativne. Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek