Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Dundie píše:
@michellll ja na ni volala zacatkem ledna a tady na praze 8 mi rekli, ze neni a to nejenom v praze, ale pry celorepublikove. A rekla mi, ze mam zavolat za pul roku.
A ted vim ze prave dlouho nebude snad v lete a doktorka se prave rozcilovala jelikoz tohle ockovani je pry nejlepsi na zimu jelikoz pak deti v lete se nemobou koupat ve chloru a rybniku a v mori by je to palelo pry…a ze v lete to mokva jak se deti poti atd,,..ze pak tam budou mit furt deti s mokvajcim puchyrem
Já volala na Prahu 8, ale nakonec jsem skončila na Praze 1 Dětská nemocnice Ke karlovu 1, telefon 224 967 063, zkuste to tam
@rosolina píše:
Já volala na Prahu 8, ale nakonec jsem skončila na Praze 1 Dětská nemocnice Ke karlovu 1, telefon 224 967 063, zkuste to tam
My uz naockovano mame a jak to snasite? Bez komplikaci
@rosolina na ty praze 8 mi rekli, ze musim byt z prahy 8,jinak mi malou stejne nenaockuji. Zkusim to zacatkem leta.
To není pravda, bydlím na Praze 8 a i Ondrášek byl kontrolový tam, ale když není (teď pro Elišku) vakcína tak mi paní rovnou řekla, ať si zkusím zavolat tam a dala mi telefon. Eliška byla očkovaná na Praze 1
@michellll pokud nejste ve skupině obyvatel, jejíž dítě by mělo být očkování, tak bych do toho nešla…
Moje 3 děti ho měly povinné, ale opravdu špatně se hojilo a určitě 2 tam měly v místě vpichu velký zánět ![]()
@Eveelin píše:
@michellll pokud nejste ve skupině obyvatel, jejíž dítě by mělo být očkování, tak bych do toho nešla…Moje 3 děti ho měly povinné, ale opravdu špatně se hojilo a určitě 2 tam měly v místě vpichu velký zánět
Mala uz je potomto ockovani… uzbto ma zasebou…
@Dundie vakcínu má jen někdo. Zkus rovnou Ke Karlovu. Já očkovala mladšího 2011 a taky tam.. Jsem z osmičky…
@Dundie
tak někde ho asi mám napsaný, ale je to dost dlouho,–.
ale našla jsem v seznamu kalmetizací: telefon: 224 967 063, s. Firková firkova. z@seznam.cz
@Nataša píše:
@Dundie
tak někde ho asi mám napsaný, ale je to dost dlouho,–.
ale našla jsem v seznamu kalmetizací: telefon: 224 967 063, s. Firková firkova. z@seznam.cz
Diky, zkusim to.
@Dundie zkus, případně zkusím jednak najít staré údaje, a když ne, tak manžel mi číslo příští týden zjistí..
Ahoj holky chtela bych se zeptat po jak dlouhe dobe se vasim detem udelal po ockovani tbc vridek s hnisem mala 14 mesicu pred tydnem jsme na tomhle ockovani byli a zatim nic ani to neni cervene jen je tam malinkata tecka od injekce, ktera mi prijde ze se pomalu ztraci? myslite ze mam cekat nebo tam v pondeli zavolat?