Ockovani v r. 1984

kleeri
7.12.09 03:39

Ockovani v r. 1984

Dobre rano,
mam velkou prosbu. Nemohu najit svuj ockovaci prukaz a ani na internetu ock.kalendar te doby. Potrebovala bych jen, kdyby se nasla nejaka dobra duse, narozena 1984, nahledla do sveho ockovaciho prukazu a napsala mi, co a ve kterem mesici ci roce se ockovalo proti jake nemoci. Byla bych moc vdecna. Potrebuji to pro vyrizeni „zelene karty“ k pobytu v USA. A jestli jim nedolozim, ze jsem byla ockovana, v te dobe ..a kdo nebyl,ze… tak me preockuji na vsechno znovu, a nebo budu muset zaplatit celkem velkou castku penez za testy, ze kterych by to slo poznat… Jsem vdecna za za cokoli, co zjistite!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3184
7.12.09 06:58

Ahojky když mi pošleš svůj osobní mail tak ti naskenuju můj očkovák jsem narozená v červnu 1984 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
7.12.09 07:13

Ahoj, vidím, že už jedna odpověď je, ale kdyby náhodou, jsem v dubnu 84, tak také můžu oskenovat a poslat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
7.12.09 07:41

ja jsem 78, ale myslim, ze z meho ockovaku by stejne nikdo nic neprecetl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.12.09 09:21

U doktorky v karte.Tam je vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
7.12.09 09:24

Kleeri zajdi k doktorovi (praktický lékař) a vyžádej si duplikát očkovacího průkazu… to bude nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.12.09 07:08

Ahojky,
holky diky jeste jednou za kopie ock.prukazek! K me smule se ztratila jak ma zdr.karta tak ock.prukaz. Nastesti jsme nasli pohodoveho doktora, ktereho nebylo treba premlouvat a smiril se s dobrym slovem, ze tedy ockovana jsem. :-) (ono zrovna od roku 1984 je ockovani „povinne“ a ne „doporucene“ jako u ostatnich nejen evropskych statu) Do CR to mam celkem kus a na otocku ani za dva dny bych to nedala a ani kvuli tomu nejela ;-) Krasne a slunickove rano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek