Očkovat? Rakovina děložního čípku

227
7.11.16 08:48

OČKOVAT? RAKOVINA DĚLOŽNÍHO ČÍPKU

Je mi přes 30 let a přemýšlím a očkování proti rakovině děložního čípku. Gyndař říkal že účinost v mém věku bude kolem 80 procent. Máte s tím někdo zkušenosti? Nechali jste se naočkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
7.11.16 08:51

Proboha. Pokud o tom přemýšlíš, tak si dej tu práci a ve svých letech si třeba taky najdi vedlejší účinky a vůbec- zda tohle očkování má vůbec nějaký smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.11.16 08:51

Nenechala ale pořád o tom přemýšlím :mrgreen: já jsem teda celkově PRO očkování, ikdyž zrovna u tohohle si nejsem vůbec jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.11.16 08:52

Já bych do toho nešla v žádném věku a odmítla jsme to i u svých dcer. Je to hodně kontroverzní vakcína a než se k ní rozhodneš, něco si pročti. Je tu na toto téma řada diskusí, tak at víš argumenty pro a proti…
Jinak ve věku kolem 30 let předpokládám, že máš plně rozběhnutý sexuální život…Takže zde bych to považovala za naprosto zbytečné, i když se odkloním od spekulací mimo main stream teorie.

Příspěvek upraven 07.11.16 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.11.16 08:53
@berry4 píše:
Proboha. Pokud o tom přemýšlíš, tak si dej tu práci a ve svých letech si třeba taky najdi vedlejší účinky a vůbec- zda tohle očkování má vůbec nějaký smysl.

a tobě musím poděkovat :kytka: protože jsi mi psala už v jiné diskuzi ať si o tom zjistím více, tak jsem to udělala a teď jsem hodně na vážkách jestli do toho jít. Spíš se nakonec asi přikláním k tomu že do toho nepůjdu a to jsem měla ještě nedávno jiný názor a proti jiným očkováním nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.11.16 08:53

Nejsem očkovaná, nevím něco mi říká, že to není dobrý nápad…
Je mi 22let a očkování neplánuji ani za 10let. :think:
S čípkem jsem sice 1rok problémy měla, ale zázračně se vytratily, což jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.11.16 08:55

Nenechala..toto se očkuje před začátkem sexuálního života..pokud už probíhá je to víceméně zbytečné a určitě tam není 80% učinnost..
Nenechala bych se a nenechám ani svoji dceru, i když ted jsem cosi zaslechla v nějakých zprávách že přemýšlí že to zařadí mezi povinné.. :poblion: :zed: tak snad ne..

• Citovat
  • Upravit
12007
7.11.16 08:57

Nejsem proti očkování, ale zrovna tohle fakt ne.. A po třicítce už to podle mě ani moc nemá smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
7.11.16 08:59

Asi spíš ne. Ale já jsem taková, že jsem vyžadovala kondom vždy (mám kontraindikaci k HA v rodině).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.11.16 09:00
@juliettee píše:
a tobě musím poděkovat :kytka: protože jsi mi psala už v jiné diskuzi ať si o tom zjistím více, tak jsem to udělala a teď jsem hodně na vážkách jestli do toho jít. Spíš se nakonec asi přikláním k tomu že do toho nepůjdu a to jsem měla ještě nedávno jiný názor a proti jiným očkováním nejsem.

Já jsem ráda, že si to necháváš projít hlavou :hug: Člověk by si opravdu nejprve měl najít informace, potom se rozhodnout. Bohužel zrovna u této vakcíny převažují hlavně ta negativa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
7.11.16 09:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.11.16 09:02
@smurfka píše:
Nenechala..toto se očkuje před začátkem sexuálního života..pokud už probíhá je to víceméně zbytečné a určitě tam není 80% učinnost..
Nenechala bych se a nenechám ani svoji dceru, i když ted jsem cosi zaslechla v nějakých zprávách že přemýšlí že to zařadí mezi povinné.. :poblion: :zed: tak snad ne..

no to by mě hodně naštvalo! Další způsob, jak na úkor zdraví obyvatel nakrmit systém a pojištovny… :roll: Doufám, že k tomu nedojde.

Příspěvek upraven 07.11.16 v 09:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.11.16 09:03

Ne. Dala bych dceru pokud bych měla. Pokud uz jsi měla sex bez kondomu, tak v tom nevidím moc smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.11.16 09:03
@berry4 píše:
Já jsem ráda, že si to necháváš projít hlavou :hug: Člověk by si opravdu nejprve měl najít informace, potom se rozhodnout. Bohužel zrovna u této vakcíny převažují hlavně ta negativa.

přesně tak, zkoukla jsem pár dokumentů, přečetla pár článků a hezky rychle jsem z toho couvla, ikdyž kamarádky co to mají jsou zatím v pohodě, mám strach že já bych měla smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.16 09:05

Očkování je zlo, kolikrát člověku spíš uškodí než pomůže! Přečti si vedlejší účinky, koukni se na nějaká videa, kde holky mají doživotní následky a pak si to možná rozmyslíš. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek