Od kdy dětská kuchyňka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
25.10.17 21:46

Ze své zkušenosti doporučuji dřevěnou kuchyňku! My máme konkrétně Ikea a jsme moc spokojení ;-) Dcerka jí dostala, když jí bylo cca 20 měsíců! Hraje si s ní denně, pořád něco krájí, ohřívá a servíruje ;-) Kamarádky mají plastové a jsou z toho nešťastné! Často se jim tam sem tam něco ulomí a hrany jsou potom ostré :( Taky nejsou tolik stabilní :-( Taková je má zkušenost ;-) Přeji šťastnou ruku při výběru a hlavně ať je malá spokojená ;-)

PS: máme maličký byt a krásně se Nám vejde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
25.10.17 21:52

Asi to bude dřevěná, nám se taky líbí víc

teď najít ještě nějakou hodně otevírací, zavírací

ta trojkuchyňka jak jste mi poslaly fotku, obávám se, jestli to už není moc široké - kolik to má ten nejdelší rozměr, škoda jen že tam místo toho závěsu není třeba dvojšuplík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.10.17 22:19

Dostane s myčkou a prackou na vodu…plus kolem a kolem :mrgreen: a mám syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
25.10.17 22:24

My taky kupujeme letos k Vánocům pro dvou a půl letou a jasná volba je ta z Ikea.. co tam jsme, tak od ní nechce odejít, schovává věci do skříněk a na poličku, je k ní fajn nádobí apod. Už se sama těším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2008
25.10.17 23:21

Dcera ma kuchynku od Kidkraftu - Uptown Espresso. Wenge/stribrna stejne jako nase kuchyn. Ma ji v kuchyni + navic vedle wenge komodu s uloznym prostorem na serepeticky. Nenasla jsem kuchynku, kam by se vesel kavovar, topinkovac, nadobi, plastove jidlo apod. Vse je uklizene a dobre se mi tam uklizi. Na terase ma obyc z Tesca vydavajici zvuky, tam ma dovolenou i vodu v detskem kavovaru Dolce gusto, modelinu atd. V byte bych vodu nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí