Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ze své zkušenosti doporučuji dřevěnou kuchyňku! My máme konkrétně Ikea a jsme moc spokojení
Dcerka jí dostala, když jí bylo cca 20 měsíců! Hraje si s ní denně, pořád něco krájí, ohřívá a servíruje
Kamarádky mají plastové a jsou z toho nešťastné! Často se jim tam sem tam něco ulomí a hrany jsou potom ostré
Taky nejsou tolik stabilní
Taková je má zkušenost
Přeji šťastnou ruku při výběru a hlavně ať je malá spokojená ![]()
PS: máme maličký byt a krásně se Nám vejde ![]()
Asi to bude dřevěná, nám se taky líbí víc
teď najít ještě nějakou hodně otevírací, zavírací
ta trojkuchyňka jak jste mi poslaly fotku, obávám se, jestli to už není moc široké - kolik to má ten nejdelší rozměr, škoda jen že tam místo toho závěsu není třeba dvojšuplík
Dostane s myčkou a prackou na vodu…plus kolem a kolem
a mám syna.
My taky kupujeme letos k Vánocům pro dvou a půl letou a jasná volba je ta z Ikea.. co tam jsme, tak od ní nechce odejít, schovává věci do skříněk a na poličku, je k ní fajn nádobí apod. Už se sama těším ![]()
Dcera ma kuchynku od Kidkraftu - Uptown Espresso. Wenge/stribrna stejne jako nase kuchyn. Ma ji v kuchyni + navic vedle wenge komodu s uloznym prostorem na serepeticky. Nenasla jsem kuchynku, kam by se vesel kavovar, topinkovac, nadobi, plastove jidlo apod. Vse je uklizene a dobre se mi tam uklizi. Na terase ma obyc z Tesca vydavajici zvuky, tam ma dovolenou i vodu v detskem kavovaru Dolce gusto, modelinu atd. V byte bych vodu nedovolila.