Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
myslím, že je skoro do lehu a navíc má otočnou sedačku.. takže proti korbě téměř žádný rozdíl.. já bych to vyzkoušela…a viděla.. vždykcy se dá vrátit zpátky ke korbě..
to jo zkusíme a uvidíme díky moc za radu
dám vědět jak to dopadlo ![]()
ahojík všem, myslíte,že bych mohla malou dát do sporťáku v 6 měsících?(nevim od kolika jsou sporťáky) teď je nám 5m ale už přemýšlim že bych jí za měsíc tam dala. Sporťák mám polohovací-do lehu,sedu nebo se dá jen trochu nadzvednout..malá samozdřejmě ještě nesedí jen malinko se nadzvedává. Chtěla bych jí tam od těch 6 měsíců dát samozdřejmě do lehu nebo do toho mírného sedu podle toho jak už bude šikovná..díky za odpovědi ![]()
Ahoj, nám je 7,5M a teprve teď ji dávám do sporťáku. Malá nám začala sama lézt a sedat si už v 6-6,5M,takže teprve teď u ní cítím,že stabilitu má doboru a sedět už umí krásně-a to sedí už měsíc,teď nám sama stoupá k židli nebo sedačce
. Asi bych tak brzo nedávala…v 6M si myslím že je brzo ![]()
M+M+S píše:
Ahoj, nám je 7,5M a teprve teď ji dávám do sporťáku. Malá nám začala sama lézt a sedat si už v 6-6,5M,takže teprve teď u ní cítím,že stabilitu má doboru a sedět už umí krásně-a to sedí už měsíc,teď nám sama stoupá k židli nebo sedačce. Asi bych tak brzo nedávala…v 6M si myslím že je brzo
Vzdyt tam to mimco muze lezet, tak proc stabilitu???
Ja navic znam par maminek, ktere musely dat do sportaku mimco mnohem drive, protoze napr. v zime s fusakem a kombinezkou se jim do korbicky proste neveslo!!!
BaraDolezal píše:M+M+S píše:Vzdyt tam to mimco muze lezet, tak proc stabilitu???
Ahoj, nám je 7,5M a teprve teď ji dávám do sporťáku. Malá nám začala sama lézt a sedat si už v 6-6,5M,takže teprve teď u ní cítím,že stabilitu má doboru a sedět už umí krásně-a to sedí už měsíc,teď nám sama stoupá k židli nebo sedačce. Asi bych tak brzo nedávala…v 6M si myslím že je brzo
Ja navic znam par maminek, ktere musely dat do sportaku mimco mnohem drive, protoze napr. v zime s fusakem a kombinezkou se jim do korbicky proste neveslo!!!
Píše,že by ji dala buď do lehu nebo do mírného sedu a do mírného sedu by mimi jít nemělo,pokud nesedí-aspoň tohle jsou slova doktora
Do lehu samozřejmě může.
my mame stesti, ze jsme lednovi, jsou nam ctyri mesice a asi bych malou do korbicky taky nenacpala plne navlecenou ![]()
Jasne, do pololehu ci sedu bych taky nedavala!!! Kdyz bude lezet, klidne!
děkuji za odpovědi dám jí do sporťáku teda v 6-ti měsících a do lehu ![]()
Náš prcek šel v 6 měsících, v hlubokém řval a rval se do sedu, aby něco viděl, ve sporťáku byl ze začátku v lehu, nebo pololehu/ polosedu a naprosto spokojený. Sám si sednul v 8. měsících.
M+M+S píše:BaraDolezal píše:Píše,že by ji dala buď do lehu nebo do mírného sedu a do mírného sedu by mimi jít nemělo,pokud nesedí-aspoň tohle jsou slova doktoraM+M+S píše:Vzdyt tam to mimco muze lezet, tak proc stabilitu???
Ja navic znam par maminek, ktere musely dat do sportaku mimco mnohem drive, protoze napr. v zime s fusakem a kombinezkou se jim do korbicky proste neveslo!!!Do lehu samozřejmě může.
Já jsem třeba dávala do sportáku už ve 4,5měsících,jsme v listopadu a v březnu už se mi tam prostě nevešel a ani se mu tam nelíbilo,protože neviděl ven..
takže jsem ho vozila takhle brzo a taky jen v lehu a pololehu,myslím,že doktoři zakazují úplný sed,protože mimčo si ničí záda a stejně se hroutí k jedný straně.Pololeh mu vyhovoval a byl spokojený mimčo ![]()
já si taky myslím,že polosed snad nevadí ne?
vždyť autosedačka je taky do polosedu no ne snad?? a různé lehátka která se prodávají dětem už od narození jsou taky do polo
já teda nevim ale přijde mi to opravdu zajímavý
ten můj sporťák se dá dát opravdu jen takovej mírnej sed to neni vůbec do sedu spíš jako jen trošku nadzvednutý..a to mi přijde opravdu divný že bych do tohoto skoro lehu nemohla dát 6-ti měsíční dítě
je to zajímavý ![]()
markynka píše:
já si taky myslím,že polosed snad nevadí ne?vždyť autosedačka je taky do polosedu no ne snad?? a různé lehátka která se prodávají dětem už od narození jsou taky do polo
já teda nevim ale přijde mi to opravdu zajímavý
ten můj sporťák se dá dát opravdu jen takovej mírnej sed to neni vůbec do sedu spíš jako jen trošku nadzvednutý..a to mi přijde opravdu divný že bych do tohoto skoro lehu nemohla dát 6-ti měsíční dítě
je to zajímavý
Ja muzu polohovat zada i v hluboke korbicce. Myslim, ze mirny leh nevadi, ale takovy sklon jako ma napr. autosedacka nebo nejake nepohyblive lehatka asi nebude moc zdravy napr. na cely den… a koneckoncu asi ani moc pohodlny ![]()
mírný leh určitě nemůže vadit, vždyť v hlubokých korbách se dá polohovat opěrka a rozhodně to není naklopením celé plochy, prostě se polohují jakoby záda.. já pak abs. nevidím rozdíl mezi sporťákem a hlubokou korbou.
jakože mě před lety hrozně „pobavila“ kamarádka, která mi vynadala, že můj 5m syn šel do sporťáku (jinak to nešlo, nechtěla jsem přijít o nervy..) a že mu kazím záda. ale hlavně, že ona vozila dítko v hluboké korbě napolohované daleko víc, než byl můj slavný sporťák..a taky vozila leckdy i na procházky v autosedačce, kde je dítko opravdu hodně v sedu, což já nikdy nedělala..
ono je prostě sporťák a sporťák.. ![]()