Od kdy palandu? A co s mladšíma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
14.4.16 12:04

@Meeshab Pokud ti vadí, že leze malý nahoru, tak existuje i zábrana na schody na palandu. To by mohlo dočasně ten problém vyřešit. A až doroste na palandu, tak je po problému :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
14.4.16 12:15

@MisaHanuska Aha, tak to jsem nevěděla. Z boku jsme dali desku, aby se tam nedostal (lezl i po stranicích), ale doma jsem nenašla nic, co by mu znemožnilo lezení na žebřík. Juknu, co existuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3387
14.4.16 12:18

@Meeshab aha, to se omlouvám, nějak jsem to přehlídla… tak asi nezbyde, než ještě chvíli vydržet..takhle malé dítě bych na palandu určitě nedala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.4.16 12:19

@Meeshab Mně tak naapadlo - nešlo by tedy na míru vyrobit dřevěné schody, které by byly pozvolnější a tudíž bezpečnější, případně nějakou krytou pozvolnou skluzavku a nebo vyrobit nějaké zábrany kolem toho žebříku - představovala bych si ohlé dráty, které by se na bocích přišroubovaly a na to třeba síť nebo nějakou průsvitnou látku a zabezpečit i hořejšek. Šlo by použít nějakou látku, třeba jak se dřív dělávaly takové ty průsvitné silonové závěsy, tak bych si představovala něco takového a mohl by to mít hezky sladěné? Taky mi na to přijde hodně malý a ale pokud by se vám to podařilo takto zabezpečit, tak by to snad nemusel být problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
14.4.16 12:52

@Amys Díky za tipy. Zkusím to proměřit a promyslet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí