Od kdy říkáte, že už chodí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
13.6.13 22:51

Když ujde přes byt, do té doby je to „chodí kolem nábytku“ a „začal se pouštět“ a „začíná chodit“

• Citovat
  • Upravit
36
13.6.13 23:13

Ahoj taky me to zajima…mala mi teprve zacala pred tydnem lest dneska nam je 1O mesicu a v sobotu jsem ji postavila na nozickach se udrzela a udelala 6 kroku sama a pak spadla..tak co myslite da sse rict ze udelala sve prvni krucky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
14.6.13 07:56

@Petttnka já bych hlavně řekla, nepostavuj ji, ona si na to přijde sama ;)

U nás to bylo taky hodně rychlé, jakmile udělala 3 krůčky, tak už v podstatě chodila, protože udělala 3 kroky, spadla na zem, vstala (to už uměla postavit se ze země) a zase udělala 3 kroky a tak to šlo pořád. Během cca 2-3 týdnů přešla dům bez pádu :)
Kluk zatím obchází nábytek, postaví se i v prostoru, ale pak padne na 4 a leze, je to opatrníček :)

• Citovat
  • Upravit
7182
14.6.13 09:11

Od te doby, co se pustil nábytku a začal chodit úplně sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.6.13 09:44

@Mufina mala se postavi sama, ale jen kdyz se za neco opre taky obchazi nabytek dela velke pokroky uz jen i to ze udrzi rovnovahu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.6.13 10:16

Za chůzi jsem považovala až když začala chodit sama. Dokud obcházela nábytek tak jsem říkala že obchází a když přišli první samostatné krůčky tak sem říkala že začíná chodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.13 09:30

už chodí

Ahojky holky, chtěla jsme se jen tak zeptat mám 14 měsíčního prcka který už chodí…Dříve chodil okolo nábytku ale ted se pouští a chodí přes celý byt :) Začal chodit teprve v pátek není to pozdě ve 14měsících. Známá mi říkala že by měl chodit už od 9 měsíce, že není v pořádku když začal chodit takhle pozdě… Myslíte že je to normální nebo má známá pravdu děkuji za každou odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
28.7.13 09:33

Myslím, že ta známá není normální :nevim: Každé dítě má přece svoje tempo kdy s čím začne, chodí až je na to připravené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.13 09:36

@snecek19 Já nevím mě to říkala známá dala mi brouka do hlavy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.13 09:37

@snecek19 Právě že jsem četla na netu že každé dítě má svůj čas na chození, její dítě začalo chodit už v 10 měsíci nuceně chudáček mali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
28.7.13 09:42

@Andrejka001 a co na to říká dětská doktorka? Já myslím, že je to naprosto v pořádku,14 měsíců není bůhví jak moc na to začít samostatně chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.13 09:46

Paní doktorka řekla že je to normální, vzhledem ke jeho trochu zkřivené nožičky od porodu je to prý normální. Bude chodit na Rehabilitace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.13 09:55

Naše malá samostatně chodila bez opory v 10 měsících. Od známé kluk prý začal chodit v 15 měsících, je to normální dítko :-) jen se mu prostě nechtělo dřív :) Vůbec to neřeš. Buď ráda, že sis užila víc měsíců v klidu bez lítání za prckem :D malý je úplně normální a v normě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.13 10:00

@s-l-u-n-í-č-k-o T je pravda :D ale ted nám dá zabrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.7.13 18:07

@Andrejka001 Normální nebude tvoje známá, na samostatnou chůzi má dítě čas do 18m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí