Od kdy spí celou noc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4267
27.8.09 19:46

Mě Verunka spí celou noc cca od 3,5 měsíců … a můžu říct, že jsem opravdu moc ráda :D . Akorát teď poslední dobou má nějaké divoké sny tak se párkrát za noc vzbudí … sedne si v postýlce .. ale když jí dám dudlíka, položím jí tak spinká dál. Ještě nemáme zuby tak jestli to není třeba tím, že by se už začínali pomalu a jistě klubat :lol: a to jsem zvědavá jak to bude potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
9.9.09 20:46

Ahojky.
Tak já vykoumala na našem Kristiánkovi, že když pije ve dne víc tekutin (vodu, džusík, čaj) tak má menší potřebu pít v noci(vlastně vůbec žádnou). Jak nemá ve dne chuť pít, v noci chce mlíčko :wink: No, ale tedy já nekojim. Takže to může bejt i nutrošem. Moc Ti přeju aby sisi v noci schrupla, je to paráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
10.9.09 09:25

Jak se to vezme. Nella spala „celou noc“ od narození, v tom slova smyslu, že jsme s ní nemuseli v noci chodit, chovat a uspávat, ale 2-3× se na kojení vzbudila vždycky, napila se a spala dál..to dělá doteď..usíná mezi sedmou a půl osmou večer a před sedmou ráno vstává…se dvěma krátkýma přestávkama na kojo…ale to mi nevadí, stejně bych šla v noci na záchod,napít se.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.9.09 15:16

Ono se to moc hezky řekne nechat vyřvat, já kojím taky tak 3× - 4× za noc. Pokud to zkouším jí nechat vyřvat, tak brečí tak, že se jí spustí rýma, má plnej nos a začne se dusit. Musím rozsvítit, vysát jí sopel, aby mohla líp dýchat, tím světlem se probudí ještě víc a řve a řve, takže jí pak stejně uspím jedině kojením. Doufám, že přestane chtít pít v noci sama. Jenže ona má asi hlad, protože hodně pije, žádný že se jen ududlá u prsa. Dávám i kaše na dobrou noc a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.9.09 22:13

mi spalo mimi celou noc do doby příkrmů, má teď necelých deset měsíců a budí se okolo půlnoci, okolo čtvrté a pak až před sedmou. Vypije ale pokaždé tak 260 mlíka. Si říkám, že tím že přes den toho moc nenají, cokoliv ji dát je utrpení, tak se mi budí hlady v noci. Ani nic pít přes den nechce. Ale to je již do jiné diskuze.

• Citovat
  • Upravit
381
13.9.09 20:15

Ahoj, nečetla jsem celou diskusi, ale mně Zuzanka začala spát celou noc (s pár výjimkami) někdy po roce a půl, do té doby se budila tak 2× na kojení (cca do 8 měsíců 5 - 6×, patrně ze zvyku než z hladu). Markétce je teď 2,5 měsíce a už spala celou noc (řekněme od 10 večer do 6 nebo půl sedmé ráno) asi 3×, tak doufám, že tenhle trend bude pokračovat a nevezme si příklad ze Zuzky :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.9.09 20:57

Tak to já mám zlaté mimi, spí mi celou noc od 1,5 měsíce. Ale jen kojím a je fakt, že přes den tak 12×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
15.9.09 13:16

Ahoj,
tak naše princeznička spí celou noc od svých sedmi měsíců, ale i před tím se budila tak 1-2× na mlíčko.

Dneska to vypadá tak,že spinká tak od půl osmé do sedmi, dá si mlíčko, a pak ještě na chvilku zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.9.09 07:58

me spi celou noc teprve az ted moje trileta dcera :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
9.10.09 08:33

Tak konecne nam zacala dcera spat celou noc, a to ve 13m!3× huraaaaaa.kez by to vydrzelo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
3.7.11 14:20

Tak mě mala začla spat celou noc od toho 6m.Ale to už byla na UM.Když sem kojila tak se budila každou hodinku a to se fakt nedalo.Tak velky spač to ale neni,nekdy de spat v sedum nebo kolem osmi podle toho jak spi přez den.Ale stava dost brzy nekdy v pět nekdy vpul sedmi a to vypije mliko a ješte nekdy hodinku spí.Občas se i budi nekolikrat za noc na dudliček že ho hleda a nebo když ji trapí zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
3.7.11 17:58

Ahoj,tak my máme- podle toho co tady čtu-úplně to nejhodnější mimi-spinká celou noc od cca dvou měsícůa před tím se budil napřed dvakrát a pak už jenom jednou. Spát chodí po osmé a vstává v sedm. Jo a vstávací rekord má v půl deváté :lol: zlatíčko naše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
3.7.11 22:55

Náš prcínek spinká celou noc cca od 4 měsíce..usíná mezi půl osmou a osmou a budí se jak hodinky pravidelně v 8h ráno :srdce: ..takže dvanáctka jak vyšitá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
4.7.11 14:13

Holky, máte štěstí, mě se budí v noci pravidelně po třech hodinách, je teda na UM, o mléko jsem přišla asi vlivem stresu..nevím no, ale těším se na to, až se vzbudí třeba jen jednou. Ale k jeho obhajobě musím dodat, že je narozený o pět týdnů dříve a teď ve dvou měsících váží asi tři a půl kila, takže má právo na to, aby se v noci budil hlady. Teda, aspoň si to myslím. I když si to opakuju, stejně padáme na hubku, hlavně, když ho v noci skoro dvě hodiny uspávám.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
5.7.11 10:34
krystofka píše:
Holky, máte štěstí, mě se budí v noci pravidelně po třech hodinách, je teda na UM, o mléko jsem přišla asi vlivem stresu..nevím no, ale těším se na to, až se vzbudí třeba jen jednou. Ale k jeho obhajobě musím dodat, že je narozený o pět týdnů dříve a teď ve dvou měsících váží asi tři a půl kila, takže má právo na to, aby se v noci budil hlady. Teda, aspoň si to myslím. I když si to opakuju, stejně padáme na hubku, hlavně, když ho v noci skoro dvě hodiny uspávám.. :lol:

To určitě přejde, my to měli první dva měsíce taky tak..budil se pořád a hlavně to nekonečný usávání :zed: …držím pěsti, abyste se brzy pořádně vyspali! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí