Odběr choriových klků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4778
26.3.11 16:04

Tak u mě výsledek žádný. Odběr jsem absolvovala,ale genetici nebyli schopni určit,jestli je to má tkáň nebo plodu a budou mě za tři týdny stresovat s amnio… Jsem na mrtvici, někde se stala chyba.. Oni to neuměj u mě rozlišit, přitom si nevzali srovnávací DNA (sliny)-u vás jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
27.3.11 08:25

Tak to mi je líto :-( On už takhle to je stres jestli bude všechno ok a ještě když se to takhle zvrtne… U mě si srovnávací DNA nebrali teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.3.11 21:49

u mě si teda srovnávací stěr slinů vzali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindušš
28.11.12 21:01

Ahoj můžu se zeptat jak ti to nakonec vyšlo na těch odběrech? Dnes jsem se ocitla ve stejné situaci a také musím na odběry. Jsem z toho dost nervozní a furt bych jen brečela…vyšlo ´mi riziko 1:50 díky za odpověd

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.13 20:39

Holky mám na Vás dotaz. Ty které jste to podstoupily. Jednou jsem už na odběrech CVS byla. Ve 12tt. Nyní jsem znovu těhotná a ráda bych aby odběry udělali už v tom 10tt. Protože čekání už od toho 4tt je nekonečné… poprvé to byl šok a vše ze dne na den.. teď už jsme věděli do čeho jdeme a mám pocit, že o to je to horší.. Otázka zní dělali Vám to některé tak brzy? Doktor co tohle dělá se na ten 10tt moc netváří.. Tak proč to sakra všude píšou že to od toho 10tt jde.. Promiňte za anonym, dokud nebudeme vědět jak na tom jsme nerada bych zprávu o těhotenství šířila..

• Citovat
  • Upravit
10.6.14 21:39

Holky dnes jsem byla na vyšetření v Hradci Králové v Sanusu taky na genetickém vyšetření. Zjistily mě, že drobeček má cysty kolem krku (jsem v 12.tydnu+3d) a zítra mě budou volat, zda testy dopadly dobře nebo ne. Mám hrozný strach, protože je to moje první těhotenstí a navíc straší, že se mu nemusí ty cysty vstřebat a mohu jít na potrat. Nemáte někdo zkušenosti s tímto případem? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.10.14 16:07

Zdravím všechny, včera jsem taky byla na odběru a čekám výsledky. Dnes jich byla jen část a to ta „méně důležitá“. Je pro mě horší vědět jen půlku a na zbytek čekat do zítra. Šílím. A to jsem si myslela, jak to zvládám dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 22:27
@Lupitka píše:
Zdravím všechny, včera jsem taky byla na odběru a čekám výsledky. Dnes jich byla jen část a to ta „méně důležitá“. Je pro mě horší vědět jen půlku a na zbytek čekat do zítra. Šílím. A to jsem si myslela, jak to zvládám dobře.

Ahoj, já jdu na odběr choriových klků zítra, dnes jsem byla na utz. a potvrdila se VVV CNS, takže ukončuji těhu. Nervy nadranc, nevím co mě vše čeká a bojím se všeho. Bohužel už jsme tohle jednou prožili v r. 2011 s tím, že tam bylo vad více…pocity stejné jak dnes. Po půl roce jsem znovu otěhotněla a mám zdravého chlapečka. O to víc mám strach aby to vše dobře dopadlo. Myslela jsem, že to psychicky zvládnu lépe, ale nejde to…Proč, proč se to děje ženským, které chtějí mít děti… :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.10.14 07:58

Tak my už výsledek máme a je špatný. Takže jsme museli těhotenství ukončit. Nic horšího jsem ještě nikdy nezažila a doufám, že ani nezažiju. Je mi strašně. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 19:28

Já jdu na ukončení ve čtvrtek ráno. Dneska jsem zvládla gynekoložku, genetiku, a nemocnici v Přerově. Od 7 rána do 3 odpoledne jen doktoři. Už ať je to za mnou. :( :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.10.14 21:13

Já se výsledek dozvěděla krátce před polednem ve čtvrtek, ještě do dvanácti jsem musela absolvovat UTZ a genetiku a hned v pátek ráno potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 22:26

Doktor chtěl ať nastoupím zítra ráno, ale musím ještě s malým na kontrolu s ledvinami. Tak jsme se domluvili na čtvrtek. Ještě nakoupím, nachystám mojemu manuál na dávkování léků, jídla malému, a nachystat vše do nemocnice. Ještě vyřídit paragraf. Do zítřka bych to nedala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.10.14 08:40

Já neměla jinou možnost, protože pokud bych čekala, musela bych na větší zákrok. Takhle jsem tam ráno šla a k večeru jsem mohla jít domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.14 09:23

Já jsem ve 14. tt, takže ten potrat už bude skoro zas jak porod. Dřív než 4 den mě domů nepustí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.10.14 10:52

Já byla méně, proto to šlo „snáz“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie