Odběr krve - genetika 10tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.4.20 13:42

@Yorkmut on ne..on mi dělá jen ten obyčejný ultrazvuk pri každé návštěvě…tady u nás jsem slyšela od holek ze se nedela…( pro screening..)..ale je divny ze mi DR. Nerekl ze se mam treba obednat na ten screen… on mi o tom vůbec nic neřekl.. jen rekl az jdu na odber krve..

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
9.4.20 13:44
@Anonymní píše:
@Yorkmut on ne..on mi dělá jen ten obyčejný ultrazvuk pri každé návštěvě…tady u nás jsem slyšela od holek ze se nedela…( pro screening..)..ale je divny ze mi DR. Nerekl ze se mam treba obednat na ten screen… on mi o tom vůbec nic neřekl.. jen rekl az jdu na odber krve..

Na papiru mas napsaneho Dr. Cutku, nemas se objednat k nemu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.20 13:54

@Yorkmut ano..A ten je v budějovic..A jak jsem to četla taky jsem si říkala že bych se tam asi mela obednat.. No ale když dr..mi neřekl zavolejte si tam objednejte se..(A na ten screen.. nepotrebuju ten papír?…zítra si zavolám na gyn.. A zeptám se..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.20 14:07

A jak mi dělaly odber krve..Tak mi braly na papp-a.. A nemělo by se to brát v tom centrum jak se dela ten screening?

• Citovat
  • Upravit
14637
9.4.20 14:55
@Anonymní píše:
A jak mi dělaly odber krve..Tak mi braly na papp-a.. A nemělo by se to brát v tom centrum jak se dela ten screening?

Já už ti fakt nerozumím. Tuhle žádanku, co je na fotce, jsi nechala kde? V těch Budějovicích, ne? Nebo jsi na té krvi byla jinde a odevzdala jim tam tenhle papír? Zavolej si rovnou na ten ultrazvuk a domluv se. CLG Budějovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
14.7.20 17:05

Zdravím a oživuji diskusi. Dnes jsem u svého dr obdržela stejnou zadanku. Je to moje druhé těhotenství, ale u prvního jsem měla jiného a probíhalo to úplně jinak. Teď jsem zmatená. Byla jsem připravena na screening kolem toho 13. týdne, jako u prvního, ale že prý teď se dělá jen krev, která je místo toho, a jen v případě nějakých nedobrych výsledků se jde na utz na genetiku. A utz v tom 13. Nebo 14. mi bude dělat můj dr 8o setkala jste se některá se stejným postupem? Že vám žádný utz na genetice nedelali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.7.20 17:07

@Terrinka93 mě dělala screen moje dr.. Ale má na to atest.. Jak uzt tak krev ok.. Pak mě nabídla kvůli věku amnio, to jsem odmítla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
14.7.20 17:15

@martina.se takže se musí v tom 13. dělat, nebo ne? Já mám právě hrůzu z toho jeho utz, když jsem viděla, teda spíš neviděla nic. Zaplatila jsem mu za fotku, na který je rozmazanej flek.. Tak snad ví, co dělá, ale jsem prostě trochu zklamaná, protože u prvního to byl hezkej zážitek a řekli nám i co to bude. Zaráží mě, že všechny kolem chodí a já ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
14.7.20 17:22

Ja jsem byla primo u odborníka a delali mi v 11. Tydnu krev s ultrazvukem v jeden den, u prvniho jsem byla na krvi drive a ultrazvuk kolem 12. Tydne. Zjisti si, jestli ma vubec certifikát. Nekteri to delaji aniz by měli… určitě samotna krev nestaci, kombinuje se s vysledky ultrazvuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
14.7.20 17:35

@Kaileee já bych si ho nejraději objednala, ale jak to pak budu vysvětlovat jemu? Sorry doktore vám nevěřím? Tj situace.. No uvidím na další kontrole.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
14.7.20 17:36

Přesně tak. Do 11tt se bere krev, do 14tt utz. Kombinují se spolu, jedno nestačí

• Citovat
  • Upravit
mackA159
14.7.20 17:37
@Terrinka93 píše:
@Kaileee já bych si ho nejraději objednala, ale jak to pak budu vysvětlovat jemu? Sorry doktore vám nevěřím? Tj situace.. No uvidím na další kontrole.. :roll:

On o tom ani nemusí vědět… To je tvoje věc na jaký vyšetření půjdeš

• Citovat
  • Upravit
32941
14.7.20 17:48

@Terrinka93 NT screening je vždy kombinace vyšetření krve a podrobného utz. Obvykle v rozmezí 11-14 tt.
Já jsem měla dva Dr v těhotenstvích, oba primáři, kapacity dvou nemocnic, ale NT screening nedělali. Na to jsem vždy šla do FN na specializované pracoviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
14.7.20 17:54

Jakože by mu nedávali vědět o výsledcích a tak? za Další utz který bude prý větší chce prachy, tak jestli má v plánu něco podobného dělat? Ale podle mně je to jen obyc ultrazvuk. Když řekl, že teď se dělá ten test z krve, který se dřív nedělal a to ho nahrazuje :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
14.7.20 18:03

@Terrinka93 pouhy odber krve kombinovany screening nenahradi. Jak uz tu padlo, podivej se, zda ma dr. certifikaci FMF, jinak budes platit obyc utz.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky