Odběr moči dítěte - jak na to

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.9.21 13:51

@Deninina Napadl mě kelímek od jogurtu a pak to přelít. Ale nevím jestli to nevadí, protože říkala, že to musí být do zkumavky přímo odebráno.

• Citovat
  • Upravit
15412
28.9.21 13:55
@Anonymní píše:
@Deninina Napadl mě kelímek od jogurtu a pak to přelít. Ale nevím jestli to nevadí, protože říkala, že to musí být do zkumavky přímo odebráno.

tak do kelímku od jogurtu asi ne. Jestli něco, tak nějaká sklenička, kterou můžeš vyvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
28.9.21 13:55

Tak pokud má být moč sterilní, znesterilní se každým přelíváním (a vlastně hned, jak se dostane na špičku penisu). Nicméně si myslím, že fakt kvalitně odebraná sterilní moč je možná jen cévkováním. Takže bych to neřešila a zkusila prostě ve vaně chytat do aspoň vyvařené sklenice, nebo rovnou do zkumavky. Ale teda nechápu tady ty častý dotazy ohledně odběrů moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.21 13:56

@ivašot. No bylo by lepší něco většího. Protože když už začne čůrat, tak mu to bude čůrat všude ten proud a do zkumavky by se netrefil.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
28.9.21 13:57

Sežeň si pro případné další použití toto. https://www.medipos.cz/…-na-moc.html

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
28.9.21 13:58

@Petula306 zkumavkou se penisu nedotýkat, samozřejmě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.21 13:59

@JanaDaR jenže když se zkumavkou nedotknu tak se netrefi vůbec. To mi počůrá ruku a načůrá všude jinde, než tam kam má.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
28.9.21 14:00
@Anonymní píše:
@JanaDaR jenže když se zkumavkou nedotknu tak se netrefi vůbec. To mi počůrá ruku a načůrá všude jinde, než tam kam má.

Není možný, to má nějakou vadu močové trubice? Pokud ano, chtělo to uvést hned.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.21 14:02

@JanaDaR To nemá, ale když začne čůrat nikdy není proud rovný, až potom se srovná. A to stejně neodhadnu mám tu zkumavku dát. To ji celou počůrá. Já myslela, že ji dám až úplně k pinďovi, ale to píšete, že se nesmí.

• Citovat
  • Upravit
3155
28.9.21 14:02
@Anonymní píše:
@JanaDaR jenže když se zkumavkou nedotknu tak se netrefi vůbec. To mi počůrá ruku a načůrá všude jinde, než tam kam má.

Tak ve vaně to snad nevadí ne? A počůrání rukou vlastním dítětem mi taky přijde minimální problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
28.9.21 14:05
@Anonymní píše:
@JanaDaR To nemá, ale když začne čůrat nikdy není proud rovný, až potom se srovná. A to stejně neodhadnu mám tu zkumavku dát. To ji celou počůrá. Já myslela, že ji dám až úplně k pinďovi, ale to píšete, že se nesmí.

No ale ten první proud musí stejně odtéct pryč, tak prostě zachytit, až se proud srovná? Zvenčí počuraná nevadí. :D Je potřeba do zkumavky zachytit střední proud moči.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
28.9.21 14:06

Já to za poslední dva týdny dělala snad osmkrát, ale věřit se mi nemusí, to zcela uznávám.

• Citovat
  • Upravit
118
28.9.21 14:13

Nedávno jsem řešila totéž se čtyřletým synem, moč jsem chytala do vyvařené skleničky, poradila mi to sama doktorka a výsledek odběru byl negativní, takže k nějaké větší kontaminaci tímto způsobem asi nedojde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4739
28.9.21 14:15

Kluk je v poho. Horsi su holky To je vzdy arkrobacia, aby som to neodoberala z nohy… Ale ako radia ostatni. Odoberame vo vani a moja 4 leta z toho mala dobrodruzo… Starsia z toho mava od mala stres, takze chapem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4739
28.9.21 14:17
@Anonymní píše:

Vsak mu snad ten penis podrzis a namieris ne? Nebude snad hasit celu kupelnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect