Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, a to mas po urazu? pokud ne, tak to bude zřejmě plisen a doktorka te nikam neposle. tenkrat se mi to udelalo taky.. měla jsem pujcene boty a zateklo mi do nich a po mesici asi(uz si to presne nepamatuji) se mi to objevilo.. kapala jsem na to exoderil a mazala mastickou. nehet mi slezl.. zkus jen praktickeho, pokud te veme.. nebo mu zavolej a uvidis, co ti na to povi
Ty chceš, aby si kvůli takový číčovině bral parter volno a vezl tě k odborníkovi??
to fakt myslíš vážně?
@terien píše:
Ty chceš, aby si kvůli takový číčovině bral parter volno a vezl tě k odborníkovi??![]()
to fakt myslíš vážně?
tak nevíš proč potřebuje aby měl volno partner, ne?
ja treba taky potřebovala aby mel volno partner když jsem sla k doktorovi, kvůli dítěti který nechodí do školky.. nikdy jsem s sebou na gyndu atd. nebrala děti, ale hlídal partner.. a v dnešní době by z toho asi už vůbec nebyli doktoři nadšený kdybych sebou táhla ještě dítě
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Včera jsem zjistila, že se mi odchlipuje nehet na palci u nohy. Bohužel nemám ani tušení kam s tím jít. Nabízí se prakticky lékař, jenže ten mě pošle pravděpodobné ještě jinam. Jenže partner má velky problém s tím, aby mu dali v práci volno, tak bych ráda šla rovnou na odborným lékařem. Díky za rady.
Jak tvůj palec souvisí s volnem tvého chlapa? Ty jsi neschopná či nesvéprávná, že si nedokážeš takovou banalitu zajistit sama?
![]()
Obj se na kožní a jdi tam sama… Doprovod za ručičku určitě nepotřebuješ.
A pokud nemáš auto, tak jezdí i busy, vlaky, taxíky atd atd…
Pokud se jedná o hlídání dítěte, tak to bys jistě zvládla i s ním. ![]()
@terien Mám malý dítě, nikdo jiný mi ho nepohlídá. A pro vaši informaci ani nemáme auto, tak se světu autobusem a zvládnu to i sama ![]()
A pro informaci těch kdo by to náhodou taky řešili. Na koznim mě odmítli, berou kvůli situaci jen akutní…
@Šmoulice Nezvládla. Za 1) už 3 lékaři mě s dítětem v kočárku odmítli. Za 2) v dnešní době bych malé dítě do čekárny netahala. Za 3) dítě mi v kočárku 3 hodiny nevydrží a tolik mi cesty a čas ošetření zaberou
Hlavně, že všechno víte a jednte se mnou opovržlivě jen proto, že se domníváte, že jsem pipina, co potřebuje svézt zadek Lexusem k panu doktorovi.
Kdyby to praktik poslal jinam, tak na kožní. Nešlo by praktikovi poslat fotku mailem? Někteří tyto drobnosti teď takto řeší a pošlou recept. Nejspíš to bude ta plíseň. Dalo by se na ni něco vzít v lékárně a zkusit to poléčit sama.
@Anonymní píše:
A pro informaci těch kdo by to náhodou taky řešili. Na koznim mě odmítli, berou kvůli situaci jen akutní…
A to je divný viď
a pro tvou informaci, na tohle bez doktora opravdu neumřeš. Se ani nedivím že omezují péči když tam lidi lezou s takovýma kravinama
@terien píše:
A to je divný viďa pro tvou informaci, na tohle bez doktora opravdu neumřeš. Se ani nedivím že omezují péči když tam lidi lezou s takovýma kravinama
a proc hned tak hnusne ![]()
jako vazne, tady se clovek prijde na neco zeptat a vsechny se na nej hned slitnete.. viz. volno pritele kvuli diteti ( taky to tak delame) a kdyz teda uz nemate jak kopnout do doprovodu partnera, tak aspon do toho, ze chce k doktorovi s kravinou ![]()
v jinych diskusich zas na kazdou kravinu napisete a co na to doktor? jakoze neptej se na netu a jdi k doktorovi..
@a12 píše:
tak nevíš proč potřebuje aby měl volno partner, ne?ja treba taky potřebovala aby mel volno partner když jsem sla k doktorovi, kvůli dítěti který nechodí do školky.. nikdy jsem s sebou na gyndu atd. nebrala děti, ale hlídal partner.. a v dnešní době by z toho asi už vůbec nebyli doktoři nadšený kdybych sebou táhla ještě dítě
Twl s odchliplym nehtem k odborníkovi? Jako vážně?
@a12 píše:
a proc hned tak hnusne
jako vazne, tady se clovek prijde na neco zeptat a vsechny se na nej hned slitnete.. viz. volno pritele kvuli diteti ( taky to tak delame) a kdyz teda uz nemate jak kopnout do doprovodu partnera, tak aspon do toho, ze chce k doktorovi s kravinou
v jinych diskusich zas na kazdou kravinu napisete a co na to doktor? jakoze neptej se na netu a jdi k doktorovi..
Když někdo založí diskuzi, že je mu to a to (v podstatě taky kulový) a má děsný strach že umře, tak na to opravdu musí k doktorovi, d tím mu tady nikdo nepomůže. Jestli ovšem lidi jezdí k doktorovi i s něčím takovým jako je odchliply nehet, tak to se ani nedivím, že je doktoři neberou. Vyplácané volno partnera je už jen třešnička na dortu.
@terien píše:
Twl s odchliplym nehtem k odborníkovi? Jako vážně?
tak si tam zavolala, ten ji rekl, ze nebere, treba po telefonu neco poradil a ona se tady o to podelila a co jako? ![]()
@terien píše:
Když někdo založí diskuzi, že je mu to a to (v podstatě taky kulový) a má děsný strach že umře, tak na to opravdu musí k doktorovi, d tím mu tady nikdo nepomůže. Jestli ovšem lidi jezdí k doktorovi i s něčím takovým jako je odchliply nehet, tak to se ani nedivím, že je doktoři neberou. Vyplácané volno partnera je už jen třešnička na dortu.
tak vyplacany volno, si vezme listek k doktorovi, ona mu ho necha potvrdit a on az prijde muze zpatky do prace, nebo prijde driv z prace.. nedelej z toho kovbojku
Prosím o radu. Včera jsem zjistila, že se mi odchlipuje nehet na palci u nohy. Bohužel nemám ani tušení kam s tím jít. Nabízí se prakticky lékař, jenže ten mě pošle pravděpodobné ještě jinam. Jenže partner má velky problém s tím, aby mu dali v práci volno, tak bych ráda šla rovnou na odborným lékařem. Díky za rady.