Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
17.12.11 21:03

Zdravim takhle vecer.
Zkousim si dat predsevzeti ze nebudu tolik propadat smutku a zklamani. Ze nebudu manzelovi psat. Budu s nim komunikovat jen o detech a penezich (to tedy spis muj advokat).
Budu zkouset myslet na to spatne, na to co mi v nasem vztahu chybelo. Na to jak moc mi ublizil, na to ze kdyz by se vratil ze se tezko zmeni.

Jen porad nechapu ze neco takoveho muze prijit po 11 letech vztahu, po 3 letech manzelstvi a po 2 detech.

Jeste budu hodne zvedava co se bude dit u te psycholozky, pokud k ni tedy skutecne pujde…

Doma uz zacina byt dusno. Nevim jestli tu vydrzim do Vanoc. Jenze pak na mne ceka zase prazdny byt. Nevim co je lepsi. Jestli ponorka s rodici nebo smutno a prazdno.

Zitra jdu ke kartarce. Jeste pujdu pak k nejake vyslovene doporucene. Uvidim co mi damy reknou.
Kez bych mohla preskocit par mesicu a videt zase slunicko, jak venku tak v mem zivote.

Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
17.12.11 22:22

Holky, taky je mi smutno, ale už je to lepší. Zítra s evracím po 14 dnech domů k manželovi, tak uvidím rekaci a co vymyslel.. janca a pampeliska ví ze SZ.
Holky držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
17.12.11 22:49

Jajo drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Davidryn
18.12.11 00:34

holky - poradte

Ahoj holky, čtu vaší diskusi a musím souhlasit že nevěra je svinstvo ještě ta co se stala tobě. :cert:
Nechci se zastávat tvého bejvaleho, manžela co ti udělal ale vždy je chyba na obou stranách. :nevim:
Můj, případ je takový že taky přemišlým o odchodu od mojí manželky a máme taky dvě děti.
Nejsem jí nevěrny, ale sex s mojí manželkou máme, max 1× za měsíc nebo dva.Jo,možná mně napadnete že my chlapy myslíme jen spodkem ale nemůže byt , vztah bez sexu. Moc ji miluji i děti, ale už jsem ji to kolikrát říkal že ten vztah musíme ztužit. Odpověď, že jo. Skutek , utekl. Pravda je že jsem pracoval v cizině nějakou dobu a od té doby se, vše změnilo. Nevěřím, tomu že by my byla nevěrna měli jsme zrovna miminko. Ale teď si,ne můžeme nějak najit cestu k sobe. Co se tyče nákupu pro rodinu tak tu cestu, si moje žena najde a po nákupu zase sejde.No,milenku si nechci hledat ale kdybych byl nevěrný, tak by my řekla i vy ze ji nemam rad,ze nemam rad děti po tolikátí letech atd. Tak,jak to mají zeny zvykem -rozvod právník a očesat. Ale kde byli příčiny tak to nikdo nechce slyšet, kde je pravda. Já, osobně vůbec nevím co já mam dělat. Chci to nějak, řešit ale absolutně nevím jak. Co vím jistě, že se to dotkne dětí. To nechci připustit, mám je moc rád a nechci je ztratit.
Tak holky, když jste tak chytré a jen lynčujete ty chlapy. Co mám podle vás , dělat abych já nebyl ten co za vše může a co utekl od rodiny? Sam, nevím co mám dělat a už to dusím dva roky. Ale, už jsem fakt vyčerpaný -(asi odjedu, zpátky do zahraničí.) Co vy, my poradíte? Doufám, že mne neupálíte.
Hezké, svátky. :hug:

• Citovat
  • Upravit
2734
18.12.11 07:32

Dobré ráno,můj názor je takový,že jsou dvě skupiny můžů,nevěrníci od mlada,prostě i kdyby ženská byla ze zlata,tak ji podvádět bude pořád,případ mé kamarádky,taky jí to takhle řekl,nic mu vní nechybělo,ale nemohl si pomoct,už se rozvedli,má novou manželku a opět jí podvádí…a druhá skupina,solidní chlapi,kteří si nedovedou v budoucnu představit,že by jednou zahli,ale v partnerství či manželství se to zvrhne,žena odmítá milování,je protivmná,prostě nedělá to teplo domova,které je tak důležité,pořád chce po manželovi nějaké domácí práce,já je po mém muži nechci má dost fyzicky náročnou práci a ještě kdyby měl domů přijít a uklízet,tak nevím a zvláštˇ když jsem na mateřské :D .Tak když chlap zahneje třeba hledat kde se stala chyby,zkusit ji napravit pokud oba chtějí a zvláštˇpokud jsou malé děti a uznat si,že i já třeba chybovala,ikdyž to vypadá na první pohled,že to chlap si našel jinou,ale bývá to i obráceně,ujet může každý jsme jenom lidi,ale je třeba jak se stím člověk dokáže vypořádat a hlavně jestli chce vztah zachránit,to už je na nich.A mimochodem,nejvíc něvěr je v době těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
18.12.11 07:37

Davidrym,rada pro tebe,připrav pro manželku nějaké překvapení,že si někam zajedete na víkend bez dětí,a vše jí vysvětli,bude v klidu od všech poviností a řekni ji na rovinu co cítíš.a pokud to zůstane při starém,tak hold se jednoho dne může stát,že poznáš někoho jiného,ale to už bys měl asponˇ čisté svědomí,že si udělal vše cos mohl,nedá se dlouho žít ve špatném manželství.Držím pěsti atˇ to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.12.11 08:29

Davidryn. Martyska to napsala hezky. Za mne rikam jasne polopate upozornit ze jste fakt na hranici. Ze jestli se to rychle nezmeni tak to muze skoncit spatne. Ja jsem nevycetla od manzela signal ze je to tak spatne. A kdyz jo tak uz bylo pozde, on uz byl uzavreny v sobe, nase problemy resil s ni a uz byl zahackovany vedle :(
Takze pokud ti na rodine zalezi udelej vse proto at to pochopi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
18.12.11 09:16

Davide, jsem ráda, že píše i nějaký chlap.
Nepíšeš, jak staré máte děti, ale pochopila jsme, že jsi byl v zahraničí a manželka se starala sama o dítě nebo o 2. Je dobře, že si uvědomuješ, že potřebuješ víc intimity a dokážeš to vyslovit ještě před tím, než si najdeš milenku. Radím něco podobného jako holky - zařiď hlídání pro děti a vyražte s manželkou někam sami. Je potřeba, aby věděla, že ty nejsi spokojený a že to takto dlouho nevydržíš. Manželka si možná v tom shonu kolem dětí, únavy z nočního vstávání a každodenní rutiny doma, ani nevšimla, že pro tebe není tato situace přijatelná. Druhá věc je, že manželka se o děti a o domácnost postarat musí, takže je i na Tobě, abys vytvořil příležitost ke klidnému večeru, kdy vám spolu bude hezky. Co třeba překvapit manželku kytkou, říct jí, že ji máš pořád rád a že bys potřeboval, abyste se sobě víc věnovali? Když se postaráš odpoledne o děti a pošleš manželku na masáž nebo do bazénu nebo na kafe s kolegyní, tak bude určitě mnohem vstřícnější, než když na ni po celodenním běhání kolem dětí, vaření večeře, praní a žehlení vybalíš, že bys potřeboval víc sexu… Promiň, jestli jsem moc přímá, ale Tvoje manželka hlavně potřebuje vědět, že přemýšlíš o odchodu… Třeba sama navrhne, co by jí pomohlo, abyste k sobě měli zase blíž :hug: Držím palce, abyste k sobě zase našli cestu. Nejen kvůlu vám, ale i kvůli dětem :palec:

Jájo - držím palce a dej vědět, jak to u vás vypadá :*

Pampeliško - jak je dnes? Včera jsem chatovala večer s kolegyní a trochu mi to pomohlo… Už nemám pořád slzy na krajíčku… Taky přeju, aby bylo apsoň trošku líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.12.11 10:44

Davidryn.. přesně jak radí ostatní.. musíte si o všem s manželkou promluvit. Musí vědět, že je něco špatně.. Co já bych dala za to, kdyby můj přítel našel odvahu a řekl mi o svých pocitech dřív, než se nám to pokazilo.. Pak něco lepit zpětně je o moc těžší a rány v srdci zůstávají..Ona do tvé hlavy nevidí a náznaky někdy holt nestačí, aby přišla na to, co potřebuješ.. Takže na rovinu a v klidu.. promuvit si a uvidíš.. :palec:
Taky je důležité, jak to bývalo dřív, než jsi začal být nespokojený.. Pokud tvoje žena opravdu nepotřebuje a ani předtím nepotřebovala sex častěji než 1× do měsíce, těžko ji asi změníš. Pokud jste ale dřív byli spokojení oba.. je jasné že se něco změnilo a vy to „něco " musíte najít.. :palec: :palec:
Já ještě děti nemám, tak nevím, jaký mně čeká kolotoč, ale přiznám se, že ne vždy jsem měla náladu na večerní radovánky i při běžné práci a péči o domácnost.. prostě jsem padla do postele a usla.. Myslím, že ženy potřebují k sexu příjemnou náladu, nějaké to svádění nebo tak.. trošku jiskřivou atmosféru.. a taky cítit, že ji partner miluje a dokáže to dát najevo i během dne jen maličkostmi.. třeba dotyky a tak.. prostě mít v pohodě celý den, aby se mohly večer uvolnit..(nevím ani jak to popsat, ale vím, že mi to v dlouhodobém vztahu chybělo :mrgreen: ) Když na ženskou skočí její chlap po perným dni,kdy on na ni např. skoro nepromluvil, třeba se i malinko chytli a on považuje za samozřejmost, že mu večer "dá“, tak asi nebude moc ochotná.. :think: To nepíšu proto, že bych si myslela, že vy to třeba takhle máte.. To je spíš trochu můj případ.. ale pro jistotu to zmiňuji, kdyby to mohlo pomoct.. :oops: Někdy stačí jen maličkost a vše může zase fungovat.. :hug:
Myslím, že pokud se vám podaří domluvit, musí nastat změny nejen na její ale i na tvé straně.. ve vztahu nikdy není chyba jen u jednoho z partnerů. Třeba se nebude větší četnosti sexu bránit, ale bude mít taky nějaké připomínky nebo potřeby, třeba taky není spokojená.. :nevim: Takže si to vyjasněte a pak už je na vás, jak se domluvíte..
Jinak klobouk před tebou dolů.. za to že jsi schopný hledat chybu a snažit se ji napravit.. řešit problém a né utéct.. to je dobře.. :potlesk: :potlesk: Kdyby takovejch chlapů bylo víc… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.12.11 11:33

Ten rozdíl mezi chápáním sexu mužem a ženou je snad stejně starý, jako lidstvo samo a powřád nám přidělává problémy :zed:
Možná by se tedy hodilo dodat, že zjednodušeně: muž si pod pojmem sex představuje sex, žena si pod pojmem sex představuje koketování s partnerem, láskyplné letmé dotyky během dne, upřímné pochvaly, pohlazení, pusu po ránu, svádění, jiskření,… Prostě všechny ty s… okolo, které by muž se sexem asi v životě nespojoval :D A když je v průběhu dne nemá, tak večer nedá. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
182
18.12.11 13:12
Amber_1977 píše:
Ten rozdíl mezi chápáním sexu mužem a ženou je snad stejně starý, jako lidstvo samo a powřád nám přidělává problémy :zed:
Možná by se tedy hodilo dodat, že zjednodušeně: muž si pod pojmem sex představuje sex, žena si pod pojmem sex představuje koketování s partnerem, láskyplné letmé dotyky během dne, upřímné pochvaly, pohlazení, pusu po ránu, svádění, jiskření,… Prostě všechny ty s… okolo, které by muž se sexem asi v životě nespojoval :D A když je v průběhu dne nemá, tak večer nedá. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: To je ONO !! Takhle pěkně bych to nevystihla.. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.12.11 19:57

Tak ja se dnes vratila domu… Je tu prazdno a smutno. Ale musim zacit fungovat a zit.
Co je u vas ostatnich noveho? Doufam ze se mate dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
18.12.11 20:30

U nás to bylo asi tak, že má strach o to, aby nepřišel o malého, když sem začla řešit, že tedy bude výhradně v mé péči a že hodlám zažádat o alimenty, tak najednou obrátil. Jasně, nemůžu mu zakázat aby ho vídal, ale náš vztah je na bodu mrazu. Tedy z mé strany, co on předvádí hraničí se sexuálním harašením.
Když odešel byl to pro mě celkem šok, bylo mi smutno atd. ale mám svoji hrdost a nebude si tady dělat co se mu zlíbí, nějaké odstěhovávání a spaní u kamaráda nepřipadá v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
18.12.11 20:32

Pampeliško - držím ti palce, abys to doma zvládla. Nejhorší jsou večery :-( Aspoň pro mě… Kde budeš na Vánoce? Vrátíš se k Vašim? Posílám přání dobré noci :hug:

U nás dnes docela dobré, jen se nemůžu přinutit udělat něco do práce :-( Pořád se mi vrací myšlenky na to, že jsme zůstali sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.12.11 21:16

Mammy - jsi silna zenska! Jen mi rekni uprimne ty ho nechces zpet? Kdyz by sekal latinu? Proste udelal chybu tak sbohem a satecek?

Janco - ja se dnes vrhla na darky. Kdybych totu neustala tak at je mam pripravene. A zitra musim pracovat. Vyhybam se tomu uz tyden :(
Jj na svatky budu zase u nasich. Ty uz se tesi jak udelaji prckovi krasne Vanoce :)
Mrzi mne to vsechno. Jani musime byt silne. Deti nam za to stoji. A mas pravdu nejhorsi jsou chvile kdy deti spi. Budu se muset naucit se vzdycky necim zamestnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí