Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a asi je fakt že jsem prostě narazila na dobrou manželskou poradnu, manžel k milence neodešel jen protože měla už celkem dost staré dítě ato nejde prostě jentak si nastěhovat k sobě cizího chlapa, se kterým to sice táhnu už dlouho ale moje dítě nepotkává. Takže to nebylo že on by nechtěl, on to nedokázal. Ale je fakt že dítě a jeho spokojený růst pro něj bylo hodně důležité a stejně tak pro mě. Byla to pak už moje jediná motivace proč se snažit to dát dohromady.
Pampeliško - takže návštěvu už máte za sebou?
PRý hlavní důvod finance.
Prý nedokázal odpustit, co se stalo před 6 lety…
To se mu to rozleželo po dlouhé době, co? A že takovou shodou náhod zrovna v době, kdy si našel milenku… To nemohl řešit předtím? Že radši nemlčí
Vypadá to, že si na Tebe připravil pár „argumentů“
A co peníze a návštěvy malého? To nezmínil a neřešil?
Pampeliško - máš můj obdiv za to, že ses tady vypsala, místo abys to všechno vyhrkla na manžela
![]()
Ad manželská poradna - já jsem tam byla - dvakrát s manželem, třikrát sama. V té naší jsou samí „opravdoví“ psychologové s titulem, ale jak už jsem psala - pokud nemají oba partneři zájem vztah udržet, tak nezmůže nic sebelepší psycholog…
On se ted proste ridi rozumem.
K ni pry nic neciti. Jen ona se chova normalne. Ja nevypocitatelne. U ni nema deprese. Se mnou jo.
S ni se miluje.
Bydleni mu ona nabidla po te co ja tlacila na to aby se odstehoval.
O Kubovi se mu pry kazdy den zda.
Ja na to nemam. Nemam silu se s tim vyrovnat. Nechapu to. Proc to vsechno zaslo tak daleko? Je mi hrozne. Citim ze hrozne moc prazdna. Prijdu si jako totalni nula.
hele a na to jsi mu něco řekla? jako že k ní nic necítí a miluje se s ní? v čem se chováš ty nevypočitatelně? jestli k ní nic necítí ať se nastěhuje domů a jde ty problémy řešit jestli je chce řešit. Chce je řešit?
Drž se, jsi dobrá, zvládla jsi to a teď máš zase pár dní oraz.Domluvili jste se na tom jak bude vídat děti? kdy má zase přijít apod.?
Čtu si postupně příspěvky… je to opravdu děs…
posílám trošku síly… ![]()
Pampeliško, já Ti říkala, že on nebude zamilovaný do jiné, jenom prostě utíká. A ona vycítila šanci a táhne si ho k sobě. Tohle na mě působilo zase docela pozitivně - k psycholožce by šel, na dítě myslí a ji nemiluje ![]()
Ted mi napsal sms ze by rad prespal doma (bez ni) ze potrebuje klid od vseho. Tak toto je pro mne pozitivni zprava ze to tam uplne 100% ruzove nebude. A ona uz v tom urcite citove angazovana bude.
Jenze on to doma resit nechce. Protoze je presvedceny ze se nic nezmeni. Ze on nezapomnel a nezapomenu ani ja.
Pozitivni je ze snad zajde k te psycholozce. Jsem zvedava co mu rekne.
No vubec bych se rada podivala do budoucnosti abych vedela jak tohle skonci.
Na vidani deti jsme se nedomluvili. Tady u nasich je to obtizne a on se boji ze ho budu vzdy premlouvat a hroutit se…
Pampeliško.....čtu to od začátku a je mi líto,co prožíváš…
Myslím,že tvůj muž se snaží vinu tak nějak hodit na tebe,proto ti říká takové věci.......to víš,chlapi jsou srabi…nenech se tím vykolejit…i když to jde těžko…
Držím ti strašně moc palce at to dopadne jak ty si přeješ,tobě i dětem posílám ![]()
Pampeliško to vypadá dobře. Doma je u Tebe doma? A jak jsi to vůbec zvládla? Přemlouvala jsi ho? Brečela jsi? Nebo jsi vydržela a byla silná?
Doma je u nas doma… Jsem zvedava jaky na nej ten prazdny byt s detskyma postylkama bude mit vliv…
Neustala jsem to. Brecela, premlouvala
nemam na to. Myslim ze to bude jeste nejaky cas trvat nez ho zvladnu vidat bez emoci.
Je to strasne tezke.
A jo, mně nedošlo, že seš u rodičů, sem blbá. Ale je to to, co jsi chtěla - je sám a může přemýšlet.
No možná by přece jenom ta manželská poradna stála za pokus ![]()
Pampeliško, jak už napsaly holky přede mnou, vypadá to, že prostě utíká, nezvládá… Jsem zvědavá, jak to u vás dopadne. A moc si přeju, abys byla nakonec šťastná, ať už to bude tak nebo tak.
Ještě jedna moje poznámka: Abys ty jednoho dne „neprocitla“ a neposlala ho do háje, kam on už nebude chtít…
Bez emocí ho vídat, to bude trvat dlouho! To je jisté.
![]()
Já si myslím, že tím něco sleduje. Řekl Ti, že ji nemiluje, chce přespat doma bez ní. A taky chtěl s Váma trávit ty vánoce. Třeba se jenom svým způsobem mstí za to, žes ho „vyhodila“ a snaží se ospravedlnit své chování (nevěru). Třeba zjistil, že opustit rodinu jeho problémy nevyřeší. ![]()
pampeliško nejsi blbka, blb je on, snaží se ti jen ubližovat a dobře bych si tyhle řeči zapamatovala, neví jak dál a tudíž ubližuje a jsou to jen žvásty. Fakt jsem něco podobného taky slýchávala. A ty ho teď chceš jen z toho důvodu, že ho mít nemůžeš, věř mi je to tak.
Pokud on nemá zájem zkus se od něj citově úplně odbourat, klidně si připomeň ty hnusné řeči a zkus teď žít jen pro děti.
řeš s ním ty provozní věci. k psycholožce ať klidně jde, to nezatracuj a maximálně zjistíš že to je idiot s kterým opravdu už dál žít nechceš a ať si jde.