Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
12.12.11 20:09

nechtela jsem te vydesit, omlouvam se, jen nektere situace co jsi nastinila mi pripomnely, ze presne takove situace jsem si prozila (i kdyz v roli ditete)
muzu te ujistit, ze moje mamka je ted moc spokojena a stastna a to proti tobe mela 2 velke nevyhody - vek a invalidni duchod :roll: taky svyho manzela strasne milovala, oni byli dokonaly par, nikdy se nehadali, nebili apod.
takze i kdyz to ted silene boli, bude ti casem lip, at uz s nim nebo bez nej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
12.12.11 20:38

Pampeliško, myslím, že je to všechno pro tebe moc čerstvé a bolestivé, jak to čtu, ještě bych ho nekontaktovala a počkala, jestli se ozve on. A pak se hlavně bavit jen o " provozních věcech". Snad budeš mít sílu a zvládneš to. Ono to bude jistě strašně těžké, když je v tobě tisíc otázek. Ale přemož se, ať z tebe neudělá hysterku. Ale ty peníze byste měli vyřešit co nejdříve, snad ti poradí dobře právník. Vím, že tě to moc bolí, zkus myslet co nejvíc pozitivně: hlavně, že jsme zdraví a mám 2 krásné zdravé děti a rodinu, na kterou se můžu spolehnout. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
12.12.11 21:07

Haňulko - to, co píšeš o své rodině, je smutné:-( Taky nechápu, jak je možné, že někdo dokáže opustit své děti a celou rodinu:-( Já mám taky steach, že mů stáleještěmanžel si pořídí další dítě s novou partnerkou a Vojta pro něj bude jen položkou na měsíčním bankovním výpisu a párkrát za rok se s ním uvidí. Doufám, že když budu jejich vzájemný vztah podporovat, tak si na sebe zvyknou a ať se stane v budoucnu cokoliv, bude mít Vojta tátu ne jen nějakého pána, který občas přijde s dárkem.

Pampeliško - manžel tě opustil v nejméně vhodnou dobu. Ale bolelo by to kdykoliv. Zkus se na to podívat jako na „výhodu“, že jsou děti malé a ještě si tím moc hlavičky netrápí. Samozřejmě, že cítí, že nejsi v pohodě, ale z této doby si žádné vzpomínky nezapamatují a pro svůj správný vývoj potřebují teď hlavně mámu. Až třeba za 2-3 roky budou mít ze všeho rozum (holčička ještě později), tak už budeš se situací nějakým způsobem smířená. Já se tím utěšuju, když je nejhůř - že to prožívám jenom já a VOjta si objevuje svět kolem sebe a směje se na každého, kdo s ním dělá blbosti nebo jej vezme do náruče.

Zítra přeju na návštěvu psycholožky i právničky hodně síly, já bych asi i teď na obou místech brečela (dlouho mi trvalo, než jsem se naučila říkat, že jsem zůstala s malým sama, protože od nás manžel odešel :-( ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.11 21:57
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
13.12.11 07:38

Dobré ráno, Pampeliško! :mavam: Posíláme ti z Moravy kousek dobré nálady a přejeme TObě i dětem hezký den! Držíme palce na naávštěvu u právníka i psycholožky :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
13.12.11 08:18

Dobre rano Jani.

Moc ti dekuji za prani. I my vam prejeme krasny den.
Ja tak nejak doufam ze se mi dnes dostane aspon nejakych odpovedi… Coz asi ne… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 08:47

Pampeliško drž se, pár dní jsem tu nebyla tak dočítám až teď. Nevnucuj se, ale zase by bylo dobré abyste si vy dva sedli bez dětí a bez emocí si řekli jak teď budete fungovat. Neřešit rozvod, rozchod apod. ale ty praktické stránky.To bylo první co jsem já řešila - jak s bydlením, penězma, dětma, kdy si je bude brát apod. Můj měl alespoň o toto zájem. A pokud nechce komunikovat ani o tomto tak bych bohužel na toto hodně tlačila, protože pokud se nedomluvíte teď tak to půjde těžko. Sama si promysli jak by ti to vyhovovalo a dej mu návrh. A to i do budoucna kdy ti klesne mateřská na rodičák. FAkt to teď ber prakticky zbytek nějak dopadne.

Nemůžeš ho nutit aby vídal děti, ale kvůli dětem bych se o to aspoň pokusila, pokud se domluvíte a on nepřijde tak to je pak teprv jeho nezájem. On je teď strašný srab a moc dobře ví že udělal něco špatnéhho proto nechce chodit k tvým rodičům (nemůže se jim podívat do očí) nechce si brát děti - neví jak se k nim chovat apod. Chlapi bohužel v těchto situacích nejsou chlapi ale srabi.

Doufám že ti psycholožka i právník trošku pomůžou. :hug: :)

• Citovat
  • Upravit
4051
13.12.11 08:54

Ja nevim jak vyresit vidani deti. Nedovedu si predstavit ze by travili spolecny vikend s ni. Nechci aby nekdo takovy byl v blizkosti mych deti. Kdyz si najde jinou partnerku budiz. Ale tahle cuchta - nepreji si aby se k mym detem jen priblizila. Staci ze nam rozbila rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.12.11 09:41

Dobré ráno Pampeliško, přeji ti, ať to dnes dobře zvládneš u právníka a psycholožky a určitě ti to pomůže! :kytka: Já myslím, že to je ještě brzo, aby si manžel bral děti na víkend, dcerka je miminko a syn bez tebe taky ještě asi pořádně nebyl, když pominu porodnici, ne? Tak to manžel bude muset být taky trochu soudný, tedy by měl být. Zkus si i o tomto promluvit s psycholožkou. Posílám hodně sil. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
13.12.11 10:01

Presne tak syn byl beze mne pouze muj pobyt v porodnici. A az ted jsem ho zacala „pujcovat“ nasim ale jen na den.

Porad sumarizuju a premitam.
31.8. Jsem uz citila ze je nas stav vyhroceny. Svedla jsem si to na tehotenske hormony. Manzel vzdy mluvil o iPadu a ja sem mu ho koupila a dala jako omluvu ze to se mnou ma tezke.
Puvodne mi slibil ze kvuli porodu od zari nebude jezdit na ryby. A od zarioveho prodlouzeneho vikendu zacal zdrhat z domova cim dal casteji. Bud na ryby nebo do prace.
1.10. Jsem mu rekla ze mi moc chybi obejmuti, pohlazeni proste jakakoliv intimnost. On mi rekl ze na to vubec nema chut. A ze je dlouhodobe nespokojeny. Od te doby jsme to resili. Problem je ze na jednu stranu rikal ze nase manzelstvi zachranit nejde, na druhou ze sance jeste je. V te dobe uz byl s ni. Zrejme si spolu zacali v tom zari, to mi i rekl. No jenze ja sice milenku tusila. Jenze tim jaky vzdy byl - zasadovy, moralni, odsuzoval neveru tak jsem si to nepripoustela a verila mu.
Cim vic se blizil porod tim vic byl v tahu. Temer kazdy den se bud vracel z prace pozdeji nebo prijel na klukovo koupani a zase odjel.
Od porodu mel dovolenou. Ocividne ji musi milovat, prestoze rika ze nevi co k ni citi. Kdyz bez sebe nevydrzi ani par dnu. Byl s ni z pondeli na utery (utery rano se mala narodila) a pak spolu byli hned ze stredy na ctvrtek u nas (ja v porodnici).
V patek nas propustili. Kazdy den jsem ho bud necim zaukolovala nebo on musel zaridit a vlastne ty 2 tydny co byl doma se s ni kazdy den videl, minimalne se stavoval v praci. Hned jak mu skoncila dovolena tak musel jet na sluzebku do brna a misto aby vstaval v 5 rano tak tam jel uz odpoledne. Pochybuju ze to tak bylo. Musel jet na noc k ni.
Stejne jako predminulou nedeli kdyz jel na nakup. Odjel ve dve odpoledne. Ja mu volala abych mu rekla jeste o jednu vec, on nervozne zvedl telefon a neprijemne rekl ze jsem to mohla napsat sms. Musel byt s ni. Protoze se vratil za sest hodin. Pry byl po kramech shanet zimni bundu a boty.

Nechapu jak tohle vsechno mohl. No i kdyz chapu. I toto jeho nekomunikovani a nezajem o deti. Proste je do ni zblblej. Neverim tomu ze tam nejsou city.
Jen to silene boli. Zatimco ja mu pod srdcem nosim to nejcennejsi on uz miluje nekoho jineho. Zahodi 11 let, manzelsky slib a 2 deti kvuli nekomu jinemu.

Docela to boli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
13.12.11 10:04

Ahoj Pampelisko sice jsem nebyla vdava ale stim blbec jsem zila 7let a potkalo mne neco podobneho jako tebe jen stim ze jsem mela par dni do porodu ale oto hur to bylo z bydlenim vymenil mi zamek v nasem pronajatem byte kdyz jsem byla na vikend u jeho rodicu no nechapu cose tem kravkam ktere tohle udelaji honi v hlave jeho rodice mi strasne pomohli nabidly bydleni a jeste stale unich bydlime ex neplati alimenty o malou se nastara nezajima o maleho ano bere siho obcas na vikend…nastesti uz jeto vsechno zamnou a tobe preji at to brzi preboli i kdyz to nebude hned dnes kdy si vzpomenu na ty probrecene noci chce semi tomu smat takovej chlap zato preci nestal jak jsem mohla byt tak blba......a jelikoz bydlim stale u jeho rodicu ta jeho zenuska se sem desne cpe na vanocni svatky a ja tu mam byt a pokecat si sni rada by videla malou atd ale ja mam jasno na 2dny mizim ke kamaradovi i z detmy ex dal na vyber bud nebudu z detmy a nebo tam bude i ona :cert: po me skusenosti bych k psychologovi radeji zasla pro tehdy 4leteho klucinu to bylo hodne slozite na maximum jsem se mu musela venovat a z miminkem to bylo hodne slozite…posilam hodne moc sil :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
13.12.11 10:40

Ach jo, kolik takových chlapů je? … Vlastně asi ne chlapů…

Pampeliško - mě taky pořád dochází, proč se můj manžel choval jak se choval a já jsem se mu ještě snažila vyvářet a chystat teplo domova, aby se domů zase těšil. Haha - odcházel ráno v pět, ale do práce dorazil až po deváté - cestou se zastavil u kolegyně :zed: Taky nechápu, že na to mají žaludek :poblion:

Tvé pocity, že nechceš, aby děti trávily čas s NÍ, naprsoto chápu. ALE pokud je Tvůj manžel teď opravdu tak moc zaláskovaný, tak hrozí, že raději se nebude vídat s dětmi vůbec. A to by přece byla horší varianta… Myslím, že ze začátku mu můžeš děti dávat jen na kratší čas, ale časem bohužel nezabráníš tomu, aby s dětmi byla taky ONA:-( Teď na to nemysli - máš děti u sebe, malou ještě nějakou dobu budeš moci půjčovat jen na chvíli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
13.12.11 11:02

Tak on nebyl ani v tom Brne. Tedy mozna byl, ale rozhodne tam nespal.
Chapete to. On mi necha na noc kluka, 14 denni dite, psa ani se nezepta jestli to zvladnu a klidne jde chrapat k milence.
To je husty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
13.12.11 11:30

to je prostě chlap, oni jsou jiní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.12.11 11:36

je to hrozný, ale bohužel nevíš, co se mu honí hlavou a jak přemýšlí, když toto udělá a nechá všechny starosti na tvých bedrech. A když byl tak zásadový, jak píšeš. Opravdu nepochopitelné. :nevim: :nevim: Že všechno šmahem zahodí, co měl tak rád. Je mi to strašně líto. I Janči a ostatních, které toto potkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí