Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
11.12.11 12:08

Janco i tobe. Ja si dnes koupila dziny. Asi po trech letech :) klukovi jsem
Koupila par hracek pod stromecek.
A odpoledne jdeme jeste do sportovnich hadru, chtela bych boty, zimni bundu a teple kalhoty abych na prochazkach s kocarem nemrzla. Musim si trochu udelat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.11 13:30
j.pampeliska píše:
Pres to vsechno jsem mu rekla ze chci aby se vratil. Rika mi ze jsme prozili tak moc sracek za tech 11 let ze to nejde. Ja verim ze pro zachovani rodiny to jde prekonat jen se musi chtit! Problem je ze on nechce. Je mu ze mne zle, proto si potreboval overit jesti jeste s nekym dokaze spat. Nerozumnela jsem mu, ona jo. On si na mne mohl postezovat a ona ho chapala.

hele tohle jsou jen keci kterýými ti chce ublížit, navíc je zaslepený láskou k ní. Můj se taky vrátit nechtěl, ale naštěstí po půl roce kdy to s ní táhl dál dospěl k tomu že jeho dítě je mu přednější než milenka a tudíž se to snaží dát dohromady i se mnou. Bolí to je mi to jasné, mě ještě i teď manžel kolikrát slovy tak strašně ublíží :roll: Ber to s nadhledem jak jen to jde. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.11 13:33
j.pampeliska píše:
Vycetl mi ze jsem to rekla jeho rodine. Preci jsem nemohla mlcet. Mlcet a hrat si o vanocich na stastnou rodinu.
Vsem vam moc dekuji za podporu.

a i toto u nás proběhlo, jenže oni chlapi jaksi nedokážou nést důsledky svého chování. Tohle je jen a jen jeho problém ne tvůj. Udělala jsi dobře. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4051
11.12.11 13:43

Dekuji.
Jen si nedovedu predstavit ze bude milovat ji a snazit se byt se mnou kvuli detem. Chtela bych aby zvitezila laska ke mne, ne k ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
11.12.11 13:48
Anonymní píše:
j.pampeliska píše:
Vycetl mi ze jsem to rekla jeho rodine. Preci jsem nemohla mlcet. Mlcet a hrat si o vanocich na stastnou rodinu.
Vsem vam moc dekuji za podporu.
a i toto u nás proběhlo, jenže oni chlapi jaksi nedokážou nést důsledky svého chování. Tohle je jen a jen jeho problém ne tvůj. Udělala jsi dobře. :palec:

Souhlasím. Jestli si Tvůj manžel chce říkat chlap, tak by se důsledkům svého rozhodnutí měl postavit čelem. A ne ještě osočovat tebe a chtít, abys hrála divadlo. Já jsem hrála divadlo 3 měsíce a k ničemu to nevedlo. Znovu bych to neudělala.

Ale jestli se bude, Pampeliško, Tvůj manžel dál chovat jako hov.do, tak ti aspoň dřív dojde trpělivost a budeš moci jít dál. Všechno má svá pozitiva :palec: :*

A Pampeliško, super, žes vyrazila ven - včera i dnes. A dobře, žes zamířila i na místa, kam jste chodili spolu. Až tam půjdeš podruhé, popáté, už to tak bolet nebude… A tak to bude se vším, uvidíš :hug: Jen se tomu postav čelem :palec:
A když budeš mít příležitost, kup s něco pro potěšení. Já jsem si pořídila několikery náušnice za pár korun, novou rtěnku, barvu na vlasy… A když jsem se zastavila s malým v práci, tak mě moooc potěšilo, když mi kolegové říkali, že mi to sluší. Stačí málo a sebevědomí si teď musíme zase postupně zvýšit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.11 13:49
j.pampeliska píše:
Dekuji.
Jen si nedovedu predstavit ze bude milovat ji a snazit se byt se mnou kvuli detem. Chtela bych aby zvitezila laska ke mne, ne k ni.

nene neříkám že s tebou bude kvůli dětem, to je hloupost a nefunguje to ale ten prvotní impuls by teď měly být děti. Pak ty. Aspoň u nás to bylo a díkybohu dcera byla v tak úžasném věku, že ho přitáhla zpět. Já mezitím nehysterčila, aspon jsem se snažila, nešťourala jsem se v tom, byla milá, sexy, vařila, opečovávala víc než dřív. Nabízela sex apod. Ale u nás byla výhoda v tom, že on byl doma, sice tvrdil, že to s níukončil (neukončil) ale nemohli se díky zahraničí kde jsme dočasně byli s nívídat tak často. Ano měli skype a e-maily ale nebyla tam fyzicky. A to si myslím že nás dost zachránilo.

S milenkou bych se nekonfrontovala, ukážeš svou slabost a nic tím nezýskáš. Sešla bych se s ní až v případě že opravdu budete od sebe a domluvila se na pravidlech týkajících se dětí. Ale musíš si být jistá že toto vše uděláš v klidu bez hysterčení, jinak to nedělej.

Jinak se chovej jako bys ho nepotřebovala, buď před ním silná, nebreč, neříkej jak moc ti chybí apod. Neukazuj tu slabost. řeš s ním praktické stránky - půjčování dětí, výpomoc, peníze apod. Udělej si čas i pro sebe. Já o sebe začala zase víc pečovat - nalakovala jsem si nehty, víc se maluju apod. Ale ne kvůli němu ale pro svůj dobrý pocit a i to je strašně pak navenek znát. Zaměřila jsem se hodně na malou. Mě teda hodně i podržely kamarádky které mě tahaly neustále někam ven na výlety apod abych neměla tolik času nad tím přemýšlet. :hug: drž se.

Píšu anonymně protože sem c hodí známí a i občas manžel :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.11 13:53

jo a ještě omluvu nečekej - já se jí taky nedočkala a můj drahý mi řekl, že až bude cítit že něco udělal špatně tak se mi omluví. On tu vinu taky házel na mě jenže já vím, že podíl máme oba a tyhle věci by se měli řešit jinak než útěkem pryč. On taky tvrdil, že to řešil a já nereagovala. :nevim: Ale toto jsem já osobně už přešla. V mých očích tímto strašně klesl ale momentálně si ho vážím aspoň za to že se rozhodl být s námi, kvůli malé i kvůli mě. A opravdu se teď snaží. Ano podělat se to může kdykoliv jindy to je mi jasné, ale teˇd jsem ráda a vlastně i skoro šťatná.

Já třeba kvůli tomuto musela odsunout druhé dítě, o n se dlouho tvářil, že jo, mluvili jsme o tom, ale byl s ní. Pak když jsem se ho zeptala přímo tak řekl, že děti by se měli dělat z lásky a ne kvůli sourozencům. Což mě osobně hodně ranilo, děti jsou pro mě vším a moc mě naplňují a musela jsem se dlouho smiřovat s tím že teď další nebude a jápůjdu do práce. a vlastně ještě úplně to v sobě srovnané nemám, pořád to dost bolí. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.11 13:55
j.pampeliska píše:
Dekuji.

hele teĎ v tom lásku nečekej, mě i psycholožka říkala že teď to není o lásce, teď je v tom rozum a ten cit může přijít později.

A jestli on s tím nic dělat nebude tak ty aspoň budeš mít pocit, že jsi pro to udělala vše a že opravdu to není chlap pro tebe. :hug:

• Citovat
  • Upravit
4051
11.12.11 14:06

On mi rika ze prave rozumove se k sobe vratit nesmime.

Anonymni moc ti dekuji! Preji aby jste spolu byli stastni! Moc bych ti to prala. Janco ja byla v praci v utery a vsichni mne chvalili, mne i deti. Bylo to mooooc prijemne! :)
Chtelo by to vic takovych dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
11.12.11 14:51
j.pampeliska píše:
On mi rika ze prave rozumove se k sobe vratit nesmime.Anonymni moc ti dekuji! Preji aby jste spolu byli stastni! Moc bych ti to prala. Janco ja byla v praci v utery a vsichni mne chvalili, mne i deti. Bylo to mooooc prijemne! :)
Chtelo by to vic takovych dni.

Pampeliško - Tvůj manžel ti teď bude povídat různé věci :twisted: Ten můj zase říkal, že nechce o všem přemýšlet, ale chce to prožívat :roll: . A prý jestli bych si opravdu přála, aby byl do konce života nešťastný :cert:

Myslím, že jen kvůli dětem spolu nezůstanete. Buď zjistí, že mu chybí děti i ty a že to vlastně s vámi nebylo až tak špatné, nebo už se nevrátí. Pokud se rozumně domluvíte, tak oddělení rodiče můžou být pro děti nakonec lepší, než abyste spolu/vedle sebe žili a nefungovali jako rodina :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.11 21:01
j.pampeliska píše:
On mi rika ze prave rozumove se k sobe vratit nesmime.Anonymni moc ti dekuji! Preji aby jste spolu byli stastni! Moc bych ti to prala. Janco ja byla v praci v utery a vsichni mne chvalili, mne i deti. Bylo to mooooc prijemne! :)
Chtelo by to vic takovych dni.

hele to ten můj říkal taky :mrgreen: a ve chvíli kdy už jsem to já vzdala a připravovala se na odchod tak on to najednou ukončil a začal se snažit a chovat jinak. Neříkám že vám to vyjde, ale dej si nějaký časový limit - já ho měla do návratu z toho zahraničí a druhý delší limit byl nástup do práce - brzy mi končí rodičák takže jsem to brala i z praktických důvodů abych přežila. On na nás doma byl „hodný“ nehádali jsme se, ve výchově se shodli apod. takže se to dalo. Ve chvíli kdybychom po sobě každý večer ječeli tak jsem dávno pryč. A nech to všechno sednout. Počítej i s tou variantou že to vyjít nemusí, na to musí být dva, ale ještě bych to nevzdávala :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3364
12.12.11 09:08

Dobré ráno, Pampeliško! :mavam: Posílám Tobě i dětem přání hezkého dne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.11 09:16

Jeee to je mile! Dekuji! Preji take krasny den. Uz se tesim na odpoledni prochazku az vyzkousim nove veci ;)
Dnes je to tyden co manzel videl deti naposledy. Od patku neprobehla zadna komunikace. Tak jsem zvedava kdy se ozve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
12.12.11 10:45

Pampelisko - velká pochvala za to, žes vydržela celý víkend manžela nekontaktovat. Míč je teď na jeho straně, on by se měl zajímat o děti. Budeš u rodičů ještě nějakou dobu?
Jestli bude manžel kašlat i na děti a nebude ti chtít nic platit, tak bych začala vše řešit přes soud. Jak tu psaly holky, i za trvání manželství je možné zažádat o výživné na manželku a na děti a je možné zúžit SJM (splečné jmění manželů). Tím se myslí, že se váš společný majetek rozdělí a bude přesně sepsáno, co je Tvoje a co je jeho. Ale asi není potřeba to hrotit, to jen abys věděla, na co máš případně nárok.
Teď si užívej děti a ať se vám vydaří odpolední procházka! :kytka:

Stejně máš můj obdiv, že ještě před koncem šestinedělí vyrážíš už takhle mezi lidi :palec: Já jsem touhle dobou po porodu ještě seděla na nafukovacím kruhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.11 11:45

No musim rict ze jsem sama prekvapena. U prvniho jsem nebyla schopna. Vse mne bolelo, chodila jsem jak matoha, byla zeslabla. Po tomto porodu funguji hned. Nechapu to, ale asi nekdo potreboval abych to ustala.

Zustanu tu minimalne do vanoc, pak se uvidi. Dokud se nedam dohromady.

Nasi jsou v praci a je tu moc velky klid. Zase to na mne prislo :( ja nechapu ze ho stale tak moc miluju. Takovyhle cit se tezko bude nekdy opakovat. Milovala jsem ho celym srdcem i dusi. Od te doby co mame Kubika mne to vsechno totalne ovladlo. Neexistovalo pro mne nic jineho nez ma rodina.
Mam pocit jakoby mi za ziva vyrval srdce z tela. Obcas mam pocit ze se nemuzu nadechnout. Je pryc par dni a ja mam pocit ze je to cela vecnost. Boda mne stale hloubeji a hloubeji ze se neozyva. Ze mu nechybime.

Ja to nedavam :( nevim jak prestat milovat. Co udelat aby to prestalo tak bolet.

Prijdu si jako zoufalec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria