Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3364
12.12.11 11:54

Pampelisko - kliiid :hug: . Přestat milovat nejde prostě jen tak šmahem. Navíc, pokud jsi manželovi věřila a považovala jej za životního partnera a lásku. Znám to a taky pořád stáleještěmanžela mám ráda:-( Ale spokojenost a životní štěstí přece nezávisí jen na tom, jestli nám lásku opětuje jedna konkrétní osoba… Nepřemýšlej o tom, jestli ještě někdy budeš někoho milovat, to můžeš řešit následujích X let. A spousta žen je docela šťastná a spokojená, i když zůstanou samy. A to ty nezůstaneš. Máš dvě nádherné a zdravé děti, které budou s tebou ještě hezkých pár let :hug:

Teď si udělej dobrý čaj, kafe, dej si čokoládu nebo šunku, podle své chuti. Pohraj si s dětma a hned bude líp :hug: .

Až přijdou Vaši domů, dej jim na chvíli děti a odpočiň si. Je dobře, že se fyzicky cítíš zase fit, ono je to potřeba.

Mě se právě probudilo dítě a budeme obědvat, tak ti posílám na dálku objetí a drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.11 11:57

Dekuju a dobrou chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.12.11 17:12

pampeliško vydrž :hug: :hug: :hug: co píšeš a hlavně zažíváš je hrozně smutný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.11 17:27

Ja uz prestavam verit ze mu to nekdy dojde. Vzdyt on se nezajima ani o deti :( ted mi prislo na ucet 2300,–, uhradil najem. Jenze ja mu psala ze ho zaplatim, takze najem je zaplaceny 2× a ja mam par korun.
Uz se projevuje neochota.
On dodnes neni ani v kontaktu s jeho rodinou.
Ksakru to mu milenka dava vic nez deti, rodice, segra, pripadne manzelka??? Nezajima ho co je s nasim psem.
Proste si zije svuj novy zivot…

Ja na to nemam zaludek. Mam pocit ze to neustojim. Chtela bych usnout a spat. Probudit se bud v momente kdy bude chtit zpet nebo v momente kdy zapomenu a budu schopna zit novy zivot.

Dcera ma zitra svatek. Pochybuju ze se ozve. Si urcite tekne ta je jeste mala, nic z toho nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
12.12.11 18:01

Pampeliško, nevím, jestli se sem můžu připlést. Nemám až tak podobnou zkušenost. Četla jsem celou diskuzi a nějak mi to nedá, prostě ti jen posílám moc síly :hug: Je mi to moc líto, co se ti stalo. Od manžela je to úplně nemorální, co ti provedl, ale nechci nikoho soudit. Ale jednou jste si slíbili lásku, úctu a věrnost, tak snad ještě prozře. Však i s milenkou ho čekají všední dny a určitě mu také moc začnou chybět děti. Zkus ještě vyčkávat. Moc na tebe myslím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.11 18:07

Aji - muzes. Moc dekuju.
Kez by, ale nejak tomu neverim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.12.11 18:21

Pampel teda jako tohle nechápu,že se neozve aspoň kvůli Kubíkovi???Aspoň nějaký den už se měl ukázat a vzít ho aspoń ven!Co malej na to?Ptá se po tátovi?
Bych mu asi zavolala,že potřebuji nutně(někam a Kubu tam vzít nemůžu-třeba dárek na Vánoce)aby dorazil a malého pohlídal…aspoň by ho malej viděl!
A zítra si myslím,že se ozve!
Pampel,můžu mít otázku?A ta jeho …,to je ta co jsi si myslela???Ta L.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
12.12.11 19:09

Pampeliško - tak aspoň, že nájem uhradil… Je nějaká další platba, kterou teď bude(š) muset uhradit? A vím, že je to smutné, ale schovávej si účtenky od nákupů. Někteří chlapi a možná i Tvůj manžel mají totiž pocit, že se dá s dětmi vyžít s málem. KOjené miminko toho opravdu moc nepotřebuje, ale plínky a kosmetika a za chvíli očkování… A syn potřebuje jídlo, boty, plínky… ono se to naskládá.

Kromě toho, že poslal peníze, tak se neozval?

Kdybys jeho odchod vzala bez emocí a za měsíc s tím byla vyrovnaná, tak by to asi znamenalo, že už jsi jej nemilovala. Takže tvoje pocity jsou normální a bude trvat ještě hodně měsíců a asi pár let, než to bude za tebou. A stejně jako se tvůj manžel může rozhodnout, jestli se k vám bude chtít vrátit, tak na tobě pak bude, jestli jej budeš chtít zpět. Za to, čím si teď po porodu procházíš, moc pochopení nezaslouží…

NEch plynout dny a nesnaž se vše vyřešit najednou. Za chvíli budou Vánoce, pak začne nový rok, den se bude prodlužovat, a ani se nenadějem, bude jaro a budeme moci chodit s dětma ven :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.11 19:20

Petrinko nene, ta to neni. Tohle je nejaka nova kolegyne. Oplacana peroxidova blondyna.

Jinak se neozval. Zitra se domluvim s pravnickou jak tohle resit. Ten preplatek se neztrati. Jen se to bude muset vykomunikovat. Ale mne stve ten zpusob. Proste neochota se domluvit.
Puvodne jsme byli preddomluveni na patek pres den a ozval se az v pet odpoledne. A tady Kubika koupat nemuze… Ted se proste bude muset prizpusobit pokud ho bude chtit videt.

Uz jsem si vcera rikala ze je to dobre, ze se drzim. A dnes to na mne padlo se skoro stejnou intenzitou jako na zacatku :(
Mam pocit ze mi pukne srdce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.11 19:28

Kubik se nepta ale je videt ze mu chybi. Upnul se ted na meho tatu.

Ja jsem vsechny nutne platby zaplatila. Mam dobrou materskou takze do dubna jsme schopni fungovat. Ale v momente co klesnu na rodicak tak budu plne zavisla na kazde korune od nej. A vzhledem k tomu ze je pryc bude proste hned platit. Jsou to i jeho deti. Jednou si je udelal tak minimalne financne se bude muset angazovat.

Petrinko ja mu nebudu kubu vnucovat. On si musi uvedomit sam ze je primarne otec! Az pak muze byt milenec. Ja ho o nicem nepresvedcim na to musi prijit jen on. Kuba je ted tak vykolejeny ze potrebuje rad a ten nastane az on to pochopi a az se budeme schopni domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
12.12.11 19:52
j.pampeliska píše:
On dodnes neni ani v kontaktu s jeho rodinou.
Ksakru to mu milenka dava vic nez deti, rodice, segra, pripadne manzelka??? Nezajima ho co je s nasim psem.
Proste si zije svuj novy zivot…

ahojky,
ctu tvuj pribeh a bohuzel u nas v rodine to nedopadlo vubec dobre…jde o moje rodice, otec od nas odesel k milence a zavrhnul komplet svoji starou rodinu i pratele. a kdyz myslim komplet vsechny, tak vsechny - me a brachu - jeho deti, babicku - jeho matku, tetu - jeho sestru…
je to uz 12 let a doted nikdo z nas nechape, cim ho jeho nova (ted uz manzelka) zena tak uhranula, udelala si s nim dite a on proste sel :nevim:

strasne mi to pripomnelo tvuj pribeh - psala jsi, ze manzel odsuzoval neveru - presne to delal nas otec, vzdycky doma mamce vypravej, jak nekteri kolegove maji milenky, jak ty jim ridi zivoty a smal se jim, jak jsou hloupi :nevim:
vzdycky byla rodina pro neho vsim a stejne mel tu silu, aby nas uplne vymazal ze zivota :nevim:

ze zkusenosti moji mamky ti muzu poradit jen jedno: seber veskerou svoji hrdost a urcite se nikdy nekonfrontuj s tou druhou (ta „nase milenka“ to nemohla ustat, cekala, ze mamka bude hysterka a budou se hadat, ale to mamka nikdy neudelala. milenka nam dala pokoj, az kdyz si otce vzala)
a za druhe - nebrec pred nim, nepros ho atd. takovej chlap za to fakt nestoji :nevim:

je to tezky, ale ver, ze tim ze mate deti malicky, je to pro ne urcita vyhoda, ja toto prozivala jako 17ti leta a bylo to obcas opravdu kruty, mozna i proto, ze otec pro me byl vzorem, byla jsem jeho holcicka..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.12.11 19:52

víš já to myslela tak,že bys to udělala pro Kubíka :srdce: Né pro něj…ale pro malýho,jestli mu tatínek chybí,tak aby si ho užil :(
ale chápu tě :hug:

taky by mi pukalo srdce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
12.12.11 19:59

Pampelisko - je jasné, že to teď máš těžké. Bohužel to na Tebe bude padat znovu a znovu, a intenzita bude pořád stejná :( Ale nebude to časem tak často, ale chce to nechat odeznít :hug: Uvidíš, co ti poradí právnička. Nemáš taky tento týden schůzku s psycholožkou?

K radě Petrinky81 - pokud se manžel neozývá, tak bych mu klidně napsala, ať Kubíka vezme na procházku, nebo ať si na něj udělá čas. Komunikuj s ním ale jen o praktických věcech. Jestli toho ještě nejsi schopna, tak radši zatím nekomunikuj vůbec :hug: Mému manželovi taky chvíli trvalo, než pochopil, že mu nebudu při každém setkání všechno vyčítat a že nebudu pořád brečet. Ale byly to spíš měsíce než týdny… :nevim: Vydrž, jak se situace ustálí, teď je to ještě moooc čerstvé :hug:

Ale na financích byste se měli domluvit co nejdřív. Klidně si s manželem domluv předem, že s ním chceš probrat finance, ať se na to může připravit. A taky mu napiš, že se pokusíš neřešit zbytek věcí, ale že za sebe ještě neručíš. Aby si pak nemyslel, že jej cíleně manipuluješ, když to neustojíš… Nebo to ještě odlož a zkus do té doby sbírat sílu … Moc bych ti chtěla pomoct, bohužel si tím musíš projít ty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.11 20:04

Hanulko no to je sila :( takova varianta mne doted nenapadla…

Petrinko - ja ho nemuzu nutit. kubik potrevuje 100% tatu, ne tatu z donuceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.12.11 20:08

Zitra mam psycholozku i pravnicku.
O financich jsme se bavili a nedomluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí