Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
10.12.11 13:22

Konfrontovaly jste / by jste tu milenku?

Mam sto chuti ji vyskrabat oci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.12.11 13:36
j.pampeliska píše:
Konfrontovaly jste / by jste tu milenku?Mam sto chuti ji vyskrabat oci…

Pokud to uděláš, potvrdíš, že jsi hloupá hysterka a hloupá labilní osoba - což je asi přesně to, co jí nakukal.
Za mě radím nekonfrontovat, ignorovat. A to jak ji, tak jeho.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
10.12.11 13:41

Mas pravdu. Ulevila jsem si jen tim ze jsem to napsala. Odpoved bych srejne nedostala. A akorat mela vic problemu s chlapem treba kvuli penezum.

Jsou to priserne stavy. Nastesti je techto zachvatu vzteku a zoufalstvi cim dal mene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.12.11 13:44
j.pampeliska píše:
Mas pravdu. Ulevila jsem si jen tim ze jsem to napsala. Odpoved bych srejne nedostala. A akorat mela vic problemu s chlapem treba kvuli penezum.Jsou to priserne stavy. Nastesti je techto zachvatu vzteku a zoufalstvi cim dal mene :)

Ještě jich bude hodně, budou probdělé noci, zoufalá rána a smutná odpoledne… Ale bude jich méně a méně. A za pár let se už budeš umět podívat na svého současného muže s lítostí - protože on je ten, kdo ztrácí a kdo nakonec dopadne hůř. Uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
10.12.11 14:28

Pampelisko,
nebud vztekla na milenku. Je to urcite zenska, ktera o tobe urcite vi,ale podle me ona si o tobe mysli uplne to stejne. Jsi potvora, mrcha atd… manzel ji urcite nevypravi tvoje positivni stranky.
Drz se, bude lip!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
10.12.11 15:02

Na ty borku se vykašli, stejně Ti nesahá ani po kotníky…
Stejně si ničím nepomůžeš, co čekat od čubky, která se Ti peleší s chlapem, když jsi v porodnici, ta s tebou svědomí ani soucit mít nebude :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
10.12.11 16:29

Jit na Staromak nebylo to prave orechove. Je to sice krasa, je to neco co bychom s manzelem nedelali. Jenze je to take misto kde jsme chodivali. Kde jsme randili, chodili po kramech, do kina…
Kojim a rvu zase jak zelva. Zasr*** Vanoce! Pardon ja je jen letos nejak nedavam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
10.12.11 16:42
j.pampeliska píše:

NIKDY!! Máš svoji hrdost!!! Přísný zákaz, pampeliško!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.12.11 16:52
Tu radost jí nedělej! Věř tomu, že by si tě ještě chtěla vychutnat, jaká jsi blbka a slepice a kdo ví co ještě!
j.pampeliska píše:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.11 17:04

Pampelišku, vůbec si neumím představit, co prožíváš. Ale snaž se před dětmi nebrečet, snaž se dělat jakože nic, chápu, že je to extra hereckej výkon, ale oni to vnímají víc než si myslíme.
Zároveň pokud se přemůžeš a budeš si před ním hrát na ženskou smířenou s tím co se stalo a předstírat, že to je v pohodě, bude ho to hlodat, bude přemýšlet, co se stalo, že už neprosíš, že už nepíšeš, nenašla si taky náhodou někoho jinýho? Chlap chce vždycky to, co nemůže mít, to je láká, to chtějí a jsou ochotni pro to udělat možný i nemožný. Tím, že jí vyškrábeš oči, si rozhodně ulevíš, ale ona bude v jeho očích ta chudinka, kterou musí ochraňovat, protože tys ji napadla. To přece nechceš. Breč, ulev si, klidně něco rozbij, nadávej, ale tak, aby děti a on nevěděli. Pokus se o to a pokud se ti to povede, budeš na koni. Chlapi jsou hrozně ješitný, jakmile se nebude tvůj život a tvoje myšlení točit okolo něj, jéje, to ho za chvíli přestane bavit to nový, zakázaný, a bude se chtít přesvědčit, že ty o něj ještě stojíš, že ho zase budeš prosit, bude s tebou chtít spát. To ty samozřejmě nesmíš. Nebude zítra ani za týden, ani za měsíc, ale bude to. Věř mi. Jinak držím palce a přeju hodně sil.

• Citovat
  • Upravit
beruska79
10.12.11 19:28
Anonymní píše:
Pampelišku, vůbec si neumím představit, co prožíváš. Ale snaž se před dětmi nebrečet, snaž se dělat jakože nic, chápu, že je to extra hereckej výkon, ale oni to vnímají víc než si myslíme.
Zároveň pokud se přemůžeš a budeš si před ním hrát na ženskou smířenou s tím co se stalo a předstírat, že to je v pohodě, bude ho to hlodat, bude přemýšlet, co se stalo, že už neprosíš, že už nepíšeš, nenašla si taky náhodou někoho jinýho? Chlap chce vždycky to, co nemůže mít, to je láká, to chtějí a jsou ochotni pro to udělat možný i nemožný. Tím, že jí vyškrábeš oči, si rozhodně ulevíš, ale ona bude v jeho očích ta chudinka, kterou musí ochraňovat, protože tys ji napadla. To přece nechceš. Breč, ulev si, klidně něco rozbij, nadávej, ale tak, aby děti a on nevěděli. Pokus se o to a pokud se ti to povede, budeš na koni. Chlapi jsou hrozně ješitný, jakmile se nebude tvůj život a tvoje myšlení točit okolo něj, jéje, to ho za chvíli přestane bavit to nový, zakázaný, a bude se chtít přesvědčit, že ty o něj ještě stojíš, že ho zase budeš prosit, bude s tebou chtít spát. To ty samozřejmě nesmíš. Nebude zítra ani za týden, ani za měsíc, ale bude to. Věř mi. Jinak držím palce a přeju hodně sil.

svatá pravda :palec:

• Citovat
  • Upravit
3364
10.12.11 21:36

Pampeliško - mě taky můj stáleještěmanžel řekl, že náš intimní život už dlouho nestál za nic… No, jenže z mé strany iniciativu po nápravě a zpestření odmítal. Prostě začít někde jinde s někým novým je velmi jednoduché. Ale není to dospělé řešení a takhle se prostě nechová chlap, na kterého se můžeš spolehnout a který by ti měl být oporou ve všech životních situacích.

Pokud můžu radit za sebe - nelámej nic přes koleno. Nech plynout své emoce, snaž se vyhledávat a posilovat pozitivní chvilky s dětmi i s rodinou. Musíš pořád myslet na manžela? Tak chvilku mysli, ale zbytečně se v tom nevyžívej. Chce se ti brečet? Tak se někde za rohem vybreč, třeba se trochu uleví z akutního smutku. Dostaneš na něj nebo na ni zlost? - vykřič se do polštáře, nějak bezpečně ze sebe dostaň ten přetlak. Všechno jsou to přirozené a pochopitelné reakce, na které máš nárok. Snaž se spát, když můžeš a hlavně užívej si děti! Zaměř se teď hlavně na sebe a na děti. Manžela s tou jeho ignoruj, jak tu někdo radil. Jestli máš pořád chuť na přímou konfrontaci s TOU, tak se kousni do jazyka a nedělej to!!! Ničemu bys nepomohla, jen bys sama sebe zbytečně ranila. Navíc, ona tě opravdu nezradila, protože ti nikdy nic neslíbila… Ale i kdybys to náhodou nevydržela, tak bys rozhodně nebyla ani první ani poslední. Já jsem té SVÉ náhražce taky poslala SMS a už bych to nikdy neudělala…

Budeš to mít těžké, protože píšeš, že manžel chce strávit Vánoce s dětmi. Kdyby to z Tvé strany opravdu nešlo a hroutila ses z toho, tak manželovi řekni, že mu necheš bránit ve styku s dětmi, ale že potřebuješ čas se s novou situací vyrovnat a že jej třeba nechceš nějakou dobu vidět nebo si nadiktuj takové podmínky, abys to zvládla.
Jestli se cítíš líp u rodičů a jde to nějak zorganizovat, zůstaň u nich třeba i delší dobu. Postupně se situace bude stabilizovat, nějak to přijmeš. Ale úplné vyrovnání se se situací není otázka týdnů ani pár měsíců. I podle knížek se člověk z odchodu partnera vzpamatovává třeba 2 roky. A ty jsi teprve na začátku a to ještě v šestinedělí :hug:

Klidně se tu zase vypiš ze svých pocitů. Je to lepší ventilovat tady než se doprošovat u manžela. Pokud nechal situaci dojít tak daleko, tak jej Tvoje slzy ani prosby neoblomí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
10.12.11 21:47

Ještě musím reagovat na předchozí Anonymní. Je sice možné, že Pampeliščin manžel časem obrátí a přijde s prosíkem. Myslím si ale, že by se k tomu neměla Pampeliška upínat. Třeba se to nestane, třeba se to stane až potom, co jej milenka pustí k vodě. Může se stát cokoliv. Třeba opravdu prozře… To ale Pampeliška neovlivní.
Důležité je, Pampeliško, aby ses naučila spokojeně žít i bez manžela. Máš 2 krásné děti, které tě potřebují a musíš se o ně postarat, ale vynahradí ti to svými úsměvy a objetími a společně to s pomocí okolí zvládnete. Klidně si řekni o pomoc, o hlídání, o společnost, využij všech nabídek k pomoci. Vím, že teď to vypadá beznadějně - děti budou nemocné, probrečí pár nocí, budeš na ně několik dní úplně sama, jak seženeš peníze na všechny potřeby… Ale věř mi, že nic není tak hrozné, jak to teď vypadá. Každou stuaci postupně zvládnete, až nastane. S pomocí přátel a rodiny, nebo třeba i manžela (pokud má o děti záem, tak ti s nimi pomůže). :hug: Nějak to postupně půjde, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
10.12.11 22:01

Ja jsem tak rada ze vas mam. Moc mi to pomaha se tady z toho vseho vypsat. Moc si vazim vasi podpory a rad. Moc vam dekuji za kazde slovo ktere napisete, za vas cas straveny tady se mnou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
11.12.11 11:05

Pampelško - přeju ti krásnou neděli a ať ti děti dělají radost! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie