Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
21.12.11 08:35

Pampelisko..drz se! Neboj,na kazdyho jednou dojde!!!Vim,ze ted hlavne pred Vanocema je to tezky,ale neboj rok 2012 bude urcite pro Tebe mnohem lepsi!!! :) :) Mas pravdu,mas super deticky,ktere jsou hlavne zdrave tak si jich uzivej,jdete ven,cerstvy vzduch Vas krasne utaha a vecer padnes a nebudes mit cas moc premyslet.Chapu,ze hlavne Ty noci musi byt strasne!Posilam alespon :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.12.11 08:36

Taky se rika,ze udelal to jednou,udela znova..takze i na tu Jeho krasku dojde!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
21.12.11 09:19

Holky, čtu tuhle diskuzi od začátku, nemám zkušenost, tak nepřispívám,… ale řeknu vám, je mi smutno z toho, jak jsou ty chlapi sobecký :cert: Jako chápu, že když mají doma fúrii, která si jen lakuje nehty a buzeruje, jak chlap stojí za prd, že to přestane bavit a chlap prchne za lepší. Ale proč si chlapi neváží svých ženských, který dokázaly donosit a porodit miminko, starají se o rodinu a upřímně, která z nás by za děti nepoložila život? Utečnou za svobodnou bezstarostnou slečnou, u který má klid od každodenních manželských starostí… a co z toho? I kdyby spolu vydrželi, budou mít prcka a bude to o tom stejným. Prostě tomu nerozumím. Máme taky teď s partnerem takový kritický období, ale u nás je to o tom, že se snažíme oba, ale prostě to nejde. Teď je teda zrovna období klidu, tak uvidíme. U nás jde o to, že mně se po narození malý změnil celej život a můj přítel si to neuvědomuje. Dál se věnuje koníčkům a prostě chce tu volnost jako před miminkem. Snažím se mu to dopřát, protože kdykoliv je doma, o malej ani nevím, věnuje se jí na 100%. Jenže někdy mi bouchnou saze, člověk je tu celej den sám s miminkem a nemocným pejskem a je mi smutno. A on třeba přijde s tím, že jde na nějakou akci… oba se musíme naučit žít jinak, snad se nám to podaří.
Všem držím palce a posílám hodně síly na Vánoce, jsou to svátky, při kterých nám „ztráty“ dochází nejvíc. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
21.12.11 11:40

Miso drzim Vam palce abyste to ustali!

My si zase od vcera psali. Rika jak mi nechtel ublizit. Jak mne vini za to co se stalo. Ze odejit musel. A ze to resil.

Jsou to vsechno blby kecy. Resil to s ni, ne se mnou. Odejit musel protoze je srab a sobec ktery nechtel nic obetovat. Zajimal se jen sam o sebe. Nechtel mi ublizit ale vlezl do postele jine. Opustil rodinu.
A za vse muzu ja! Neuveritelny.

Je to takovej idiot. Nezaslouzi si vubec nic hezkeho. Verim tomu ze bozi mlyny se u nej projevi v podobe odmitnuti od deti. A to bude bolet vic nez cokoliv jineho.
A ty kurve … Uz se tesim az zaplati ;) ja o tom sice nebudu vedet ale vim ze to bude a ze to bude krute!
Jsem hnusna, zla, neprejici mrcha :) ale za to co udelali si nic nezaslouzi.

A ja hlasim novy pokrok. Zacinam ho nenavidet! Hura!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.12.11 12:27

Pampelisko..Nejsi mrcha a SLAVA,ze ho zacinas nenavidet.Je to magor,kdyz to svadi na Tebe!!

Jen tak dal!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.12.11 13:13

Přesně tak, boží mlýny melou a doufám,že na všechny ty šmejdy a kurvy co jim lezou do postele jednou dojde.
Holky držte se a všem přeji hezké svátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
21.12.11 13:24

Pampeliško - :palec: zdravé naštvání se není na škodu. Já už jsem se svým manželem přestala o našem vztahu diskutovat. Párkrát jsem se pokusila vyzvědět, co se mu nelíbilo, s čím byl nespokojený, ale k ničemu to nevedlo. Ani on sám neví nebo mi to nechce říct, prý aby mě nezranil (ó, jak ohleduplné :cert: ).

Pampeliško, doufám, že nebudeš manželovi věřit to jeho obviňování. Raději jej neposlouchej, nemá to cenu. Možná časem, až emoce opadnou, získá i on jiný ohled na celou situaci :hug:

Je pravda, že 2 roky nejsou krátká doba, ale v lidském životě to není zase tak dlouho. A máme děti. Mnohem hůře jsou na tom chlapi, kterým se zamiluje manželka, sbalí děti a tati, jednou za 14 dní si je můžeš půjčit. To bych se teprve zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
22.12.11 09:15

Dobré ráno, Pampeliško! Pozítří bude Štědrý den a pak už jen Nový rok a bude to za námi. Teda ten sváteční stres, myslím :) S ostatním se ale taky popereme :hug: Přeju Tobě i ostatním hezký den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.12.11 10:43

Ahojky.

Desim se Stedreho dne, Silvestra i Noveho roku :(
Kez by to uz bylo za nami.
Hezky den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
22.12.11 13:37

Pampeliško, hlavu vzhůru !! :hug: To zvládneš. Mysli na děti a pana manžela pusť z hlavy, nestojí ti za to trápení. :cert: Já mám taky vyhlídky na „príma“ svátky, přenáším už 3.den, třeba budu na vánoce v porodnici.. :nevim: a když ještě ne, tak budeme před jeho rodinkou předstírat šťastnej páreček a tvářit se jako že je všecko OK.. :poblion: :poblion: To už raději ten porod.. :lol:
Ostatní holky, taky se držte, svátky jsou taková zátěžová zkouška, ale věřím, že to všechny zvládneme.. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.12.11 13:48

Ja ti tedy asi preji aby se ti rozjel porod abys byla s miminkem hezky v klidu v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.11 20:28

holky držte se, myslím na vás moc, nebudu vás tu prudit naší fajn vánoční náladou ale my jsme příklad toho že to jde. Nevím jak dlouho mi bude trvat než tomu opět uvěřím, že to není nějaká hra, že nedostanu další ťafku za krk ale jsem moc ráda, že letos jsme všichni spolu. Po celém roce (u nás to začalo 11.1. loni) je to pro mě ta největší odměna, za to že jsem to vše ustála a vydržela a že to všechno mělo smysl. A to věřte, že ještě cca 1,5 měsíce zpátky jsme se připravovala na odchod a samotné vánoce bez tatínka (1.11. mi řekl, že se rozhodl být s námi) letos jsou pro mě ty jedničky fakt symbolické a těším se až bude tento rok za námi a já ho v sobě pomyslně uzavřu.

Mě dodávala sílu dcera, často jsem chodila jako bez duše, ale pro ní to mělo smysl, je fakt že už to není miminko kterému je to jedno, ale relativně velká holčička, která vše vnímala a taky na to patřičně reagovala i když jsme se snažili aby to ona nepoznala, ale děti to cítí. Na druhou stranu potřebovala pozornost a dokázala mě i obejmout a otřít mi slzy když bylo nejhůř a to mě vždy nabilo baterky.

Teď mi nabíjejí baterky společné chvíle nás třech a musím říct, že si je všichni užíváme včetně manžela. Nikdy to nahlas neřekl,nikdy si neomluvil, ale vidím na něj jak si těchto chvil taky váží A když malá třeba ve 2 ráno když si jí vemem po pláči do postele řekne - mamka není smutná má tady tatínka a mě. Tak to mě hřeje u srdíčka.

Držte se, děti vás taky podrží, myslím na vás všechny a doufám, že jsem vás svým příspěvkem moc nenaštvala :oops: :hug: :hug: :hug: ale letos mě to o to víc všechno dojímá :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4051
22.12.11 21:44

Anonymni - moc ti to preji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.12.11 21:47

Napsala jsem dlouhy prispevek a je pryc :(

Kruci

Anonymni moc ti to preji. Jsem moc rada ze jeste nekde slunce sviti.

A ja mam aspon nadeji ze zase nekdy bude dobre. Mozna behem par let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.12.11 21:49

Anonymni - moc ti to preji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie