Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nezbláznili se všichni chlapi?
Připadá mi, že je těch opuštěnejch rodin už nějak moc ![]()
Díkybohu za internet, můžeme se aspoň vypovídat a podpořit jedna druhou… Myslím na vás, držte se ![]()
j.pampeliska píše:
Mrzi mne ze te to take potkalo …
Mě to taky mrzí jak čtu kolík nás je a i to co se stalo tobě. Vidím že máš malé děti. Jak zvládáš starost o ně? já mám 6-ti letou cácorku a 14-ti denního chlapečka. Snažím se o ně dobře postarat ale čsto si odběhnu do koupely. A nedokážu se jim tak věnovat jak předtím ![]()
Oni to citi. A zrejme diky tomu jsou naprosto zlati. Takze diky tomu peci o ne i domacnost zvladam. Ale tu psychickou stranku veci bohuzel ne ![]()
Ten tvuj odesel proc? 2 tydenni chlapecek a utece? Boze. Zabit je!
j.pampeliska píše:
Oni to citi. A zrejme diky tomu jsou naprosto zlati. Takze diky tomu peci o ne i domacnost zvladam. Ale tu psychickou stranku veci bohuzel ne
Ten tvuj odesel proc? 2 tydenni chlapecek a utece? Boze. Zabit je!
Měla jsem několik indícií, které mě přesvědčili že má milenku a když jsem mu to řekla tak mi nic nevysvětlil a odešel.
Anaaaaa - tak ať se rande vydaří
![]()
Anonymní - ani nepíšu, že tě vítám do klubu
Ale drž se!
Je to fakt děsné, kolik chlapů se po narození dítěte sbalí a šup za jinou
![]()
Pampeliško - jdete zase někdy k psycholožce? Na víkend malého taťkovi dej. Zatni zuby a zkus si užít čas jen s malou
Není to jednoduché, ale aspoň má manžel o malého zájem.
Ahoj holky,
mám za sebou něco podobného.Můj muž sice neměl milenku,ale opustil nás ze dne na den před rokem a půl.Zanechal mi po sobě jen dluhy a dluhy, zůstala jsem s malou sama.Zdůvodnil to tim,že je ve stresu…řekl mi to po telefonu
naposledy jsem ho viděla před rokem.je cizinec, o malou se nezajímá,nikdy neposlal ani korunu,nevím kde je,rozvod se táhne skoro rok a ještě to asi potrvá…už se nehroutím,už dokážu pochopit,že dva lidi se rozejdou,to přebolí,ale nedokážu pochopit,jak se někdo dokáže vykašlat na svoje dítě,byl u porodu a rok se vedle něj probouzel.to prostě pochopit nedokážu. Dnes jsem ráda, že jsem sama,život mě stále učí,malá je zdravá,krásná a zlobivá
mám fajn podnájem,práci a znovu chuť do života.Posílám všem hodně síly,je to potřeba.Pampeliško vydrž, je to těžké,vím,ale přejde to.je to jako nemoc, chvíli trvá než se „vyléčíš“, ale bude dobře,hodně sil!!!!
Tinko dekuji
mrzi mne ze je nas tolik a obdivuji tvoji silu!
Mne desne boli kazdy kontakt s nim. Vim ze bych mela byt rada ze ma o kluka zajem ale desne to boli ![]()
Pampeliško v Tvém případě je to ještě hodně čerstvé a bolavé,proto to chce vážně sílu.Bohužel je to opravdu o času, zní to jako klišé ale je to tak. opravdu mě mrzí, to musíš prožívat právě v době,kdybyste se všichni měli radovat z narození miminka…je to těžké,vím
a jak se ktomu staví jeho rodina,vědí o tom,jaký máte vztah a co oni k dětem?…my bohužel nemáme žádný kontakt,jeho rodiče jsem viděla jednou v životě
,žijí taky v cizině, nevím co si myslí o tom, že jejich syn opustil rodinu…pořád nad tím přemýšlím,byla jsem jinak vychovaná a v úplné rodině.Ty jsi teď na začátku cesty,hlavně se drž,pozvi kamarádku,nebuď na to sama a hlavně buďte všichni zdraví!
Jeho i moje rodina se mi snazi pomahat. jeho rodina odsoudila co udelal. Jenze mi na vse zareaguji …ale tys ho vyhodila!
Pry by rodinu jinak neopustil. On sam ale moc dobre vi ze opustil.
Ja vim ze cas je nejlepsi lek. Problem je ze mi budeme v kontaktu. Kdybych ho uz nemusela nikdy videt bylo by to snazsi.
A ano zdravi je prednejsi nez zlomene srdce.
Pampeliško aspoň že se k vám hlásí.jinak přemýšlímteď o tom a vzpomněla jsem si na svého kamaráda,asi před 2 lety prožívali něco podobného, měli chlapečka v té době mu mohl být tak 6 let,měli nějakou krizi,vím že je to hodný muž,myslel výdy na rodinu ale zamiloval se…byl přesvědčený že novému vztahu musí dát šanci a odstěhoval seod své manželky,ne k milence ale k rodičům,o vikendu vždy jezdil za synem a ponějaké době,trvalo to asi půl roku,zjistil, že tam kde má dítě je mu dobře a nakonec se k sobě vrátili,dnes mají ročního chlapečka,krize je zažehnána a on dnes ví,že rodina je nade vše,a už nikdy nebude riskovat že by je ztratil…třeba je to i váš případ.chlapi se nekdy chovají jako …, neznám ženu která by takto opustila rodinu…co poradit,bud trpělivá,zkus se zaměřit na sebe a děti,on uvidí, že jsi vyrovnaná a spokojená…a třeba mu začne chybět starý život a děti budou mít zase tátu…vím že je těžké si představit že bys odpustila,ale…tžřeba se to stane a třeba ne,teď se zaměř na sebe a děti a uvidíš co bude dál.
Kdyz u nas je to trochu jinak. Manzel se zrejme nezamiloval. Vse nasvedcuje tomu ze ona je jen nastroj a ulehceni jeho odchodu. On musel odejit protoze se zaplnil pohar mymi „prohresky“
Pampeliško tak to je mi líto,ale pořád si myslím,že za něj mluví jeho „pobláznění“.Každopádně uvidíš,informuj
jsem překvapená kolik podobných příběhů tady nacházím…a kolik chlapů se na nás holky s dětmi dokáže vykašlat…čím to je?je to tím, že jim ukazujeme že jsme silné a samostatné a oni pak vědí že to zvládneme a nebo je to výchovou v jejich rodině a dnešní dobou? Hlava mi to nebere…
Taky to nechapu. Nedokazu pochopit jak mohou opustit neco tak dokonaleho a uzasneho.
Osobne bych udelala cokoli abych zachranila vztah a nemusela od deti odejit.
Mozna je fakt velky rozdil mezi tim co citi zeny a muzi. Onito maji asi fakt jinak. Jen mi to mozek nebere ![]()