Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
j.pampeliska píše:
Rada si prectu dal… Pokud chces psat
Awalancha - taky bych ráda věděla, co považuješ zpětně za důvod manželova odchodu…
Na mne dnes padla totalni depka. Ven se jit nedalo. Sedla jsem do auta a musela za sestrenkou. Cestou zpet jsem volala kamaradce tak prijede a bude tu pres noc.
Ja jsem naprosto v prdeli. Porad menim nazory. Vcera jaem mu napsala ze ma cas do oulky unora a ted mam pocit ze to nevydrzimani den a hlavne ze je to k nicemu. On to ode mne uz vubec nebere. Je mu to vsechno u prdele. Nejake moje zadosti, ultimata cokoliv.
Ja si rikam, ze chci aby to ukoncil. at udela jasny definitivni signal ze je konec. Tyhle zadni vratka mne deptaji. Co ceka. Ze budu rok cekat nez se milostpan uraci vratit? Tohle mne znici. Jenze kdyz si reknu ze mi za to nestoji ze si to ukoncim sama tak dostanu strach aby pak jednoho dne neprisel ze chce zpet. Nechci byt ta kdo ho vyhodi. Chci aby byl on ten kdo rozbije nasi rodinu ve vsech smerech…
Ahoj Pampeliško, je mi líto,co teď prožíváš.Je dobře že jsi zavolala tu kamarádku,moc dobře.tohle jeden z těch ošklivějších dnů a je jasné že se Ti v hlavě honí spousta věcí,myšlenek,řešení…ale bude líp,vím že je to těžké ale nech tomu nějaký volný průběh,na nic netlač,pořád si myslím, že nebude zle,ale ten čas…bohužel si tím musíš projít,je to peklo,vím,ale ty to zvládneš.
Pampeliško já myslím, že už tu rodinu stejně rozbil nebo aspoň solidně narušil její chod.Jsi moc silná, když i přes to všechno ho chceš na zpět.Myslím si , ale , že je to spíš síla zvyku.Byla jsi zvyklá na to soužití s níma te´d ti tam chybí otázkou je zda když se vrátí dokážeš odpustit a zase být milující žena?Je na víc debilní období venku zima nezima člověk má deoku normálně natož s takovým trápením.M to potkalo vlastně v létě, že se to dalo líp zvládat.Mohla jsem jít na koupák trochu si nahonit ego a pomohlo to.Nemáš možnost třeba vyrazit někam do bazíku?Potřebovala by jsi se odreagovat třeba i někoho potkat.Já měla to štěstí že jsem potkala a je to fajn i když stále vzpomínám na manžela není už to taková bolest, spíš srovnávám, protože muj muž byl fakt ideál, kdyby dokázal být věrný tak nemá konkurenci, bez nadsázky.Jen tě snad mužu uklidnit že každý protrápený den je kruček k lepším dnum a jak už tady padlo za pár let si ani nevzpomeneš hm?
Je to tak. Rozumove to vse vim. Problem jsou ty city ktery nejdou jen tak potlacit zvlast u emotivne zalozeneho cloveka jako ja. Kamaradka ted odjela. Nakonec jela spat domu, byla bych nervozni ze ji budou deti budit a nebude fit do prace. Dala mne do pucu. Pomazlikovala malou, byla z ni paf jak je nadherna jak se smeje ![]()
Je znat kazdy den je o milimetr lepe. Jen zbyva jeste hodne kilometru.
Zacnu byt svine. Zadna otevrena vratka. Az mi vrati dite dam mu s sebou dalsi varku jeho veci. Po psycholozce mu reknu jak by se mel vidat s detmi. Musim se udrzet a nekomunikovat s nim o nicem jinem nez o detech. Proste v sobotu v 8 si vyzvedni a v 17 mi ho vrat. Konec. Bude to tezke ale to jedine mne zrejme muze pomoct se z toho aspon castecne vzpamatovat.
Kez by mi to vydrzelo.
Pampeliško - držím pakce, aby ti to vydrželo do zítřka
NEbudeš zítra celý den sama, že ne?
Jsem v pohode. Ted momentalne neuveritelne nas*ana.
Napsala jsem manzelovi aby jeho mame napsal jmeno a adresu kde zije. Kdyby se neco stalo a on kubu nevratil aby se vedelo kde je. A on napsal ze tedy sobotu rusi.
Chapete to? On radeji neuvidi sve dite. Mam preci pravo na to vedet kde je me dite. A chapu ze tu adresu neda mne, protoze by brzy nemeli kde bydlet.
Ahoj pampeliško,to je mi lito
sakra chlap,nedivim se,ze jsi vytocena.tak se nedoprosuj,kdyz nechce ,je to neuveritelne.Priste mu rekni,at tu adresu da teda alespon někomu z rodiny,jde vám přece oběma o dítě,ne?teda řeknu ti,je to ale srab.udělej si s dětmi hezký víkend a vykašli se na něj.
Ja mu rovnou rekla at to da jeho mame.
Je to idiot. Ma smulu. Ja o kontakt s detmi neprijdu to on.
Udělalas dobře.Teda to jsou věci,neuvěřitelné!Drž se, a jak vidíš,všichni tady na Tebe myslíme,nejsi sama!
Ahoj Pampeliško. Je mi líto tvého zklamání,snad ti pomůže že v tom nejsi sama.Já taky zažívám nejhorší rok svého života.Jsem ženatý 12let,máme tři děti a manželka mě loni podvedla.Stále se s tím nedokážu vyrovnat a říkám si že to chce čas a zas bude líp.Nikdo o tom neví,při hledání jak řešit nevěru jsem narazil na toto téma a pomohlo mi že vidím, že v tom nejsem sám. Pro mně je i byla věrnost nade vše.Přeji ti ať to máš co nejrychleji za sebou a pokud možno nejméně bolestnou cestou.