Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
6.1.12 17:36

Izz dovolim si nesouhlasit. Jasne ze clovek nebude s nekym
Koho nemiluje. Ale po 11 letech a 2 detech tam
Neco bejt musi. Minimalne zodpovednost. Ta televize je i pro jeho dite. Satalit vymyslel on. Kdybych mela svou domacnost sama bych si tu vec vybrala a zaridila. Tohle ale vymyslel on. A mohl tedy mel mit nejaky pocit ze za to co provedl aspon zareaguje. Vezme telefon. Pripadne prijede a opravi. Tohle jsou svinarny. Dela to jen na truc.

Za Okolnosti bez manzelstvi a deti bych chapala tvuj postoj. Ted ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
6.1.12 17:54

Daluso :hug: dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
6.1.12 17:55

Vyhodila jsem 500,– a tv nejde. Takze i hodinovi manzele stoji za h*** :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kub.kub
6.1.12 18:00

Tak to reklamuj, ne?

• Citovat
  • Upravit
8939
6.1.12 18:03

Pampeliško řekla jsem svýmu manželovi, co ti ten tvůj udělal, i on jako chlap jím pohrdá. On tě prostě naschvál uráží, libuje si v tom, že vinu může hodit na tebe a on z toho vyjde jako ten chudáček, co přece musel odejít, co neměl na výběr. Opravdu se snaž se na něj vykašlat, je to těžký a bude to ještě těžký, ale zkus to. Víš jak jsem psala o tom příteli, uplynulo pár let a pak škemral on, ale to už já nechtěla. Moc na tebe myslím a přeju jen to nejlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.12 18:19

pampeliško tyhle jeho kecy rovnou smaž a snaž se je házet za hlavu i když to jde těžko, on se ti snaží jen ublížit a je to bohužel jeho slabost. :think: kterou tím ukazuje a ukazuje tími to že ví že to podělal on, jen to neumí přiznat a postavit se tomu čeelem.

Co se týká věcí v domácnosti, v prvé řadě bych se obracela na něj, on je pořád tvůj manžel a zodpovědný za domácnost a své dítě. Pokud nebude chtít nehrotila bych to a potvrdila si jen to že je vůl. Pokud ti to tedy nedělá velké problémy. Můj i když byl v tom nejhorším stavu tak i tak byl ochoten pomoct s autem a věcmi pro malou :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
57
6.1.12 18:20

Pampeliško to je pešek… a není nějaká šikovná hodinová manželka? já už nějak nemám k tomu co se nazývá manžel důvěru… :lol: musím se smát… nevím odkud jsi,ale kdyby to nebylo daleko pošlu na pomoc tatínka - ten je poklad a manuálně zručnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
6.1.12 18:29

Vecer si s tim zkusim pohrat. Treba se zadari…

Je mi z toho vseho zle. Skutecne jsem ted ve fazi vzteku. Vytaci mne ze je tak zabednenej, ze neni schopen se zaprit a za to co mi provedl aspon delat to co bych potrebovala a brat si kubu tak aby to pro mne bylo co nejmene bolestive.
Tomne ale utvrzuje v tom jakej sobec to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
6.1.12 19:59

stale ctu diskuzi a opet se mi vybavil nas otec - zima, vecer, my s mamkou samy doma (bracha pryc a zacalo tect topeni…volam mu, sjede me po telefonu, ze nema cas prijet a pomoct nam (tehdy byly jeste nasi manzele), servu ho, prijel, zaridil co bylo treba a zacal na mamku byt hnusnej (nikdy predtim se nehadali), ja sedela za stolem, mamka nemohla z toho soku, jak se k ni chova ani mluvit.....ve me se vrela krev a jecela jsem na neho, sproste, at se sbali a uz tahne, hnala jsem ho pres nas byt svinskym krokem, jecela na nej i na chodbe, bylo mi jednö, co si mysli sousedi…
tak presne toto mam v sobe 12let a pamatuju si kazdej detail…

proc to pisu? nam zacalo byt opravdu lip, az kdyz sme ho uplne odstrihli..

achjo, nemuzu stale pochopit, kde se to v nich bere, tak otocit, tak totalne zmenit sve chovani, nechapu, jen drzim palce, at je ti brzy lip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
6.1.12 20:04

Obcas mi prijde jako by byl naprosto pod vlivem te zenske. Ale na toho meho mi to nesedi. On takovy ve sve podstate neni. Mozna je to jen momentalni vztek na celou situaci. Ze jsem se zacala chovat totalne iracionalne. Ted teprve se chovam jako nerizena strela. Ted teprve muze mit opravnene obavy co privedu za hodinu nebo zitra…

Je mi zase smutno. Patek vecer. Deti spi. Nikde nikdo. Aspon jsem si udelala seznam do ikei a zajedu tam pokouoit par veci abych to tu jeste zutulnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.1.12 20:28

Pampeliško hlavně ho neomlouvej…je dospělý a ví moc dobře co udělal…a že se chováš jak neřízená střela…bys mě měla vidět když jsem se dozvěděla jak na tom jsem a co ten můj hrdina hodlá udělat…hysterka v kombinaci s odprošováním pak naschvaly…no děs a hrůza…výbušná směs pocitů…místo pozdravu jsem na něj ječela na ulici že je …ču..k…a teď to pořád bolí, a to tak že moc…bezmoc se přetavila ve vztek - takový ten správný kdy to není o pomstě,ale o tom že jsem konečně pochopila svou cenu…
No a dneska řeším jen to co souvisí s placením a když mi je smutno vezmu knížku, telefon nebo sedím u netu…taky mi je smutno,ale radši než být se sobeckým člověkem který si nevážil rodiny to budu radši sama…a jednoho krásného dne potkám rozumějšího tvora…
Zabav se něčím čím si uděláš radost - já když mi je nejhůř vlezu do sprchy a říkám si že to špatné odplave a pak je hned trošku líp … každý to má trošku jinak. Držím palečky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
6.1.12 20:33

Pampeliško, mám svoji teorii, proč se ti chlapi tak chovají. Říkají a píšou hnusné věci. A promiň za ty roky už nás znají tak, že ví přesně kam zasáhnout, kde nám to nejvíc ublíží, co nás naštve a co naopak rozbrečí. A to je přesně jejich záměr - udělat z nás hysterky, nepředvídatelné mrchy nebo naprosto zhroucené ženské a potom říct u rodičů, v práci, u společných známých, u milenky (třeba některé opravdu netuší koho mají doma) jaké jsme, že s někým takovým vůbec nemohli žít atd. Je to dle mého jejich způsob jak se ospravedlnit před ostatními, ale mnohdy i před sebou samými. A pozor, někteří obzvlášť rafinovaní (nemyslím, že by to byl zrovna případ toho Tvého) si můžou schovávat sms, mejly popřípadě si to co říkáš nahrávat nebo Tě provokovat a mít zapnutý mobil v kapse, aby to mohl někdo na druhém konci poslouchat. Možností je celá řada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
6.1.12 20:42

Zacinam cim dal vic premyslet nad nejakyma praskama. Mam uplme sevrene hrdlo, zaludek, pocit jako bych mela jit kazdou chvili zvracet. A to jsem dnes na tombyla dobre.
Mela jsem divny pocit kdyz jsem kubika ukladala do postylky. Bylo mk desne uzko, jako bych ho mela videt naposledy… Nechapu. Ty hormony jsou fakt svinstvo.

Jen nevim jak s kojenim. Myslim ze jakekoliv prasky se do mlika dostanou. A je fakt ze se divim ze jeste kojim. Zatim to jde a jsem za to rada. Chtela bych te berusce doprat aspon neco hezkeho na tom jejim zivotnim startu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.1.12 20:45

Hele zkus se poradit v lékárně - já dostala Persen je bez předpisu a pomáhá uklidnit - jsou to bylinky, ale je pravda že mi to pomohlo…i na klidnější spaní. Nevím jak při kojení,ale v těhotenství se to brát může. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalusa
6.1.12 20:57

co u mě na celý tý situaci bylo dobrý, že jsem po porodu strašně zhubla a měla jsem fakt dobrou postavu. Vůbec jsem nemohla jíst, jak se mi svíral žaludek. Kojení mi ten stres neovlivnil, naopak mi přišlo, že ze mě to mlíko teče jak z kohoutku a holčička byla zdravá, nemyslím, že bych to mlíko měla slabý.
A přiznám se, že občas mi prášek na nervy pomohl, někdy to fakt nešlo a ty stavy byly hrozný, poraď se s doktorkou, ať ti něco napíše, co můžou kojící. Ale s práškama opatrně, brát jen když je nejhůř

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky