Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
9.1.12 16:23

Doma to tedy s nadšením zrovna přijato nebylo, ale já se na ten stolek děsně těšila :) Ovšem u šroubováku, sekyry a jehly končím, protože jsem jinak docela slušná nešika a elektriky se bojím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
9.1.12 16:29

Nevděčník… :mrgreen: … já tu výbavu nedopsala - ještě jsou potřeba Zlaté stránky - nikdo neumí všechno,ale hlavní je nevzdat se a umět si poradit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.1.12 16:31

Já byla taky nevděčník minule, nevšimla jsem si, že umyl okna a celou koupelnu… na některý věci jsem fakt spíš jako chlap :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
9.1.12 16:33
Dasulka1 píše: :mrgreen: jsem vděčná za kreslené návody na různé montáže, podle toho je to docela snadné.

Odolní jedinci vydrží - doufám. Každopádně projde zkouškou ohněm. :dance: a jestli bude stát za to tak to přežije. Myslím, že jen díky zkušenostem jsem teď taková uzavřená nebo spíš nedůvěřivá ,ale aspoň konečně vím na milion procent co mi už přes práh nesmí ani za nic. :cert: :mrgreen:

Tak holky hlavu vzůru, pořídit základní výbavu jako je kladívko, šroubovák atd a ono se vyčasí a bude zase na tom světě pěkně. :palec:

Mám to stejně. Podle návodu z Ikei složím vše, umím vymalovat, jediné co neumím je vrtat vrtačkou. :)
Také vím, co mi přes práh nesmí. Chápu tě, jsem také nedůvěřivá a uzavřená, párkrát se mi stalo po seznámení s kýmsi, že by klidně žil na útraty samoživitelky, neuvěřitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
9.1.12 16:42

Annaaaaa - si děláš srandu??? to i takové hovádka chodí po téhle zemi jako by těch nefér chlapů bylo málo? :pocitac:
:mrgreen: nejsi z Liberce? já jen jestli to není ten můj ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.1.12 16:46

Anaa: jo, můj drahý ex mi dokonce sehnal práci po přestěhování, aby mě nemusel živit :twisted: Po rozchodu jsem odešla s pár korunama a nechal mě doplatit ještě deset tisíc za půjčku :dance: Zvládla jsem to, ale jen tak tak - to ovšem on neví, chodil mi nadávat že já mám prachy a žiju na jeho účet, že jsem neplatila z výplaty nic… a nájem se platil sám a jídlo jsem taky kupovala většinou ze „sama“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
9.1.12 16:47

Jaji - no co … důležité je že to klape a funguje. :palec: občas některé věci přehledne každý, já furt poslouchala jak jsem přízemní = praktická, jsem chtěla aby byl zaplacený nájem,složenky a jiné radosti, v lednici jídlo a tak. Jsem byla strašná mrcha. :mrgreen: a nakonec si našel „hvězdu“ která se celý den válí u tv, nechodí do práce, není zaplaceno nic, v poště samá upomínka a exekuce, doma nic k jídlu, špinavé prádlo se válí všude, o umytém nádobí nemluvě. Jsem fakt mrcha,ale hrozně mu to přeju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.1.12 16:49

Anaa: můj drahý ex řešil problémy tím, že se napil a byl agresivní - jenže já se umím bránit :cert: Ještě ten večer jsem odešla, a on vlastně s tím chlastem tak nějak nepřestal, pak do toho zamíchal i drogy, dostal se do dluhů a sedí :nevim: Dobře mu tak. Nejspíš, kdybychom spolu byli déle než ty tři měsíce, byla bych taky přízemní, ale byla jsem telátko odešlé od maminky a než jsem se rozkoukala, stihla jsem od něj odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
9.1.12 16:55

Jaji - :lol: :lol: :lol: dej pár adres obchodů kde se kupuje za „sama“ … by asi koukali na Čezu až jim řeknu " moji milí, pán Bůh vám to zaplať" nebo tak něco…stejně jako na bance hypotéka …
:lol: uf, začíná mě bolet bránice, to jsou zase perly od těch našich „drahoušků“ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
9.1.12 16:59

To by sis mě musela Dasulko asi nastěhovat domů a to by neprošlo :lol: Ono se i „samo“ uklízelo - jen vařit jsem podle jemnostpána neuměla ( byl původně kuchař ), tak to ještě s dělbou práce šlo. Zajímavé, že jsem předtím vařila i doma x let a teď si taky doma nestěžujou, ani přítel ani kocour :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
9.1.12 17:01

:lol: Mluvíte mi z duše. Z Liberce nejsem, ale takovýhle exempláře se rozmohly všude. Přijde, čím starší pán, tím průserů sebou táhne. Mě můj ex taky při odchodu předhazoval,že jsem hloupá, že mě živil a já si válela zadek, (při mateřský jsem dostudovala školu, dělala dva jazyky, 3× týdně cvičila, pak druhý dítě) + jeho dluhy. Ty šly do miliónů. A že mu moje máma půjčila na dluhy 500.000, … škoda mluvit. Ty upřel. Asi jsem to už psala, ale to mu nezapomenu.
Budu muset běžet na třídní schůzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
9.1.12 18:36

Ty blaho to je sila. Ale jsem se pobavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
9.1.12 21:11
annaaaaa píše: :lol: Mluvíte mi z duše. Z Liberce nejsem, ale takovýhle exempláře se rozmohly všude.

Tak já z Liberce momentálně jsem. Že by měla vliv i nadmořská výška? :lol:

annaaaaa píše:
Přijde, čím starší pán, tím průserů sebou táhne.

Takže je to jasné - musíme si najít zajíčky a hlídat je, aby neměli prostor pro dělání průs.rů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
9.1.12 21:19
Jaji77 píše:
To by sis mě musela Dasulko asi nastěhovat domů a to by neprošlo :lol: Ono se i „samo“ uklízelo - jen vařit jsem podle jemnostpána neuměla ( byl původně kuchař ), tak to ještě s dělbou práce šlo. Zajímavé, že jsem předtím vařila i doma x let a teď si taky doma nestěžujou, ani přítel ani kocour :nevim:

No jo našim psům taky chutná, sežrali by i talíř. Mám dva, takový gaučáky smetáky. Jak odešel, tak jsem nejdřív z nervů zhubla, ale teď už mi je líp, takže zase pomaličku tloustnu :mrgreen:
Ale v pátek jsem sama, jde ke mě na večeři přítel, těším se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
9.1.12 22:00

Tohle mi ted napsal manzel. Cely den jsem byla v pohode, ale jakykoliv kontakt mne zase sejme…
Ja vubec nechapu jak je z lasky muze stat takova nenavist. To ja bych mela citit to co citi on ke mne. Jaktoze je to obracene?

Uz ze mne opadl vztek z posledni „navstevy“. Vim ze
Televize je potreba aby mohl kubik koukat na pohadky tak bychom se mohli domluvit kdy seridit satelit. Nejake veci
muzu odvezt o vikendu, ale nejdriv se musim podivat co
jsi to vubec sbalila…

Pristupujes k tomu bytu zvlastne, bydlis tam protoze jsem s tim souhlasil, ne protoze bys na to mela pravo. Jsi tam z dobre vule a to je dobre si uvedomit.

Chci ti pomahat s tim s cim si nemuzes sama poradit,
ale davat mi nejake rozkazy nebo podminky jakoukoliv pomoc vylucuji. To jsi delala kdyz jsme byli spolu a jak to
dopadlo…

Vzhledem k tomu ze mi psycholozka nerekla nic noveho,
jen potvrdila moje predpoklady, ocekavam ze u detskeho
by to bylo to same.

Schvalne to porovnej.

Rekne ti ze je potreba abych ziskal vztah k Lucince.
Vidal deti pravidelne treba 2× tydne a kdyz se uvidime
my dva tak se chovali k sobe slusne a dospele. Protoze
to dite do sebe absorbuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box