Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
8.1.12 20:44

Jsem si vybavila film Medvídek … jak nakonec kamarádky a milenka spolupracovaly a chlapy na tom byli mnohem hůř… hned ho jdu hledat ten mě pobavil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandule7
8.1.12 20:54
j.pampeliska píše:
Hele holky a k cemu budeme potrebovat chlapy kdyz vsechno dokazeme sami?
Ja tam vidim uz jen blizkost, intimno…

No to mě přesně napadlo pampeliško v létě když jsem stavěla u domu terasu :) už vím co šaluňk a jaký podil písku a cementu do betonu. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Levandule7
8.1.12 20:55
Dasulka1 píše:
Jsem si vybavila film Medvídek … jak nakonec kamarádky a milenka spolupracovaly a chlapy na tom byli mnohem hůř… hned ho jdu hledat ten mě pobavil…

Ten je hodně trefnej, že :lol:

• Citovat
  • Upravit
4051
8.1.12 20:58
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandule7
8.1.12 21:00

No a ten můj nesnášel film Duše jako kaviár, asi mu to mluvilo z duše…

• Citovat
  • Upravit
181
8.1.12 21:27

Holky tak u nás to s ex bylo taky tak-tedy potom.On cizinec-seznámili jsme se v zahraničí, on také nebyl ve své zemi.Imponovalo mi jak dokáže vše zařídit,zajistit…lááááska veliká…otěhotněli jsme,vzali se a přesunuli se do ČR,jak zjistil,že já vše zvládám (úřady,vyřizování,svatbu ) i těhotná,už se nehnul,jen ječel,že kdoví jestli to dítě je jeho,že jsem ku…,že on nebude nic dělat když máme peníze z nemocenské-byla jsem na rizikovém, atd.Třikrát jsem ho vyhodila a třikrát vzala zpět…pak naštěstí zdrhnul sám…jsem sama s malou…a jak rááááda!!!neuměla jsem si to představit,ta potupa,co tomu řeknou lidi…pfffff Už je mi to fuk.a doma si umím udělat skoro všechno,ale má fajn rodinu a kamarády, když potřebuji,pomůžou.Hlavně že je pryč.O malou nejeví zájem,peníze neposílá,nemáme vůbec kontakt,taky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.1.12 21:29

Pampeliško sleduju Tě a držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.1.12 21:56

Tinka - to je taky rachot… poznávám se…pocit studu..a jako proč? já jsem se styděla jak pes o tom někomu říct a teď si říkám že stydět se má on … já nemám proč…je fakt že okolí to někdy nechápe,ale s tím se člověk popere …

Levandule - :mrgreen: já radila kamarádovi se spárovačkou a jakou penetraci do koupelny… co si člověk neudělá to nemá…ale chlapi to umějí prodat na jedničku i když jde o základní věci aby vypadali jako odborníci - věřím že jsou i normální. :mrgreen: a nám nezbývá než se rychle naučit co je potřeba a koukám že nám to jde.

Však mi těm mizerům ještě ukážeme. :pankac:
Akorát je mi trochu líto dalšího chlapa co mi bude chtít vstoupit do života ten dostane čočku hned od začátku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.1.12 22:02
Dasulka1 píše:
Tinka - to je taky rachot… poznávám se…pocit studu..a jako proč? já jsem se styděla jak pes o tom někomu říct a teď si říkám že stydět se má on … já nemám proč…je fakt že okolí to někdy nechápe,ale s tím se člověk popere …

Levandule - :mrgreen: já radila kamarádovi se spárovačkou a jakou penetraci do koupelny… co si člověk neudělá to nemá…ale chlapi to umějí prodat na jedničku i když jde o základní věci aby vypadali jako odborníci - věřím že jsou i normální. :mrgreen: a nám nezbývá než se rychle naučit co je potřeba a koukám že nám to jde.

Akorát je mi trochu líto dalšího chlapa co mi bude chtít vstoupit do života ten dostane čočku hned od začátku. :mrgreen:

Nikdo si neváží toho, co má zadarmo - takže ženušky si vlastně full-servisem svému miláčkovi dělají medvědí službu.

A doma kutíme oba - takže penetrace i spárovačka mi rozhodně není neznámá :D

Příspěvek upraven 09.01.12 v 22:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.1.12 22:06
Dasulka1 píše:

Akorát je mi trochu líto dalšího chlapa co mi bude chtít vstoupit do života ten dostane čočku hned od začátku. :mrgreen:

Dasulko trvalo mi chvíli, než jsem byla schopná to vůbec někomu říct,hledala jsem dlouho chybu v sobě,hájila jsem ho,že pochází z jiné země,odlišné kultury…dnes nedokážu pochopit jak může někdo opustit dítě!nedokážu! s kulturou to nemá co dělat,je to z jejich strany neskutečná zbabělost,neuvěřitelná.A mně nezbývá než se dovolávat práv u mezinárodních institucí…ale to se zvládne,hlavně že už je pryč a můžeme žít lepší život,doufám, že se vyhrabeme i z těch finančních problémů,ale už teď je život o něco růžovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
8.1.12 22:09

Tinko :hug: jsi silna a statecna! To nejhorsi za Vami. A ty prudy urcite take zvladnes!

Tak to ja jsem extrovert a vse musi ven. Mne nedela proboem to rict, musim to rict jinak bych se z toho zblaznila …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.1.12 22:31

Lesina - já se nebráním myšlence že se třeba objeví jeden slušnej, relatině normální chlap, ale každopádně pro mě je a bude jediná priorita a to jsou děti - a protože se znám jaká dokážu být tak vím že to rozhodně nikdo nebude mít lehké…

Tinka - :hug: zvládneš to … a máš pravdu … není omluva na chování některých jedinců ať už se schovávají za jakékoliv argumenty … prostě není!!! Láska neláska - dítě má vždy dva rodiče a konec - to že jeden zbaběle zdrhne je o nezralosti - a nám nikdo na výběr nedal - nemůžu odložit to břicho s těma mrňatama a jít… nedala bych je nikomu ani za milion,ale to neznamená že když to tak je že oni to můžou sprostě zneužívat. Ale to nikdy nevíš předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ingeborg
9.1.12 02:06

No, holky, my Češky jsme v cizině známé jako nejen krásné, ale i schopné a chytré zvládačky, co si poradí i bez chlapa. A já říkám: lepší žádný chlap, než špatný vzorek!

• Citovat
  • Upravit
15659
9.1.12 06:57

Já si minule smontovala stolek z Ikei, protože jsme přijeli z výletu a můj drahý usnul :) Každý máme nějakou činnost, kterou nesnášíme - ta je výhradní prací toho druhého, a o zbytek se dělíme. Mě nedělá problémy naštípat dříví, když je potřeba, a jemu zase vytřít celý barák. Podle času a potřeby…
A Dášulko neboj - já před tím prošla taky nepodařeným vztahem, naštěstí skončil poměrně brzy a bezdětně, takže čočku dostal, i když nechtě z mé strany… odolní jedinci vydrží :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
9.1.12 16:14

:mrgreen: jsem vděčná za kreslené návody na různé montáže, podle toho je to docela snadné.

Odolní jedinci vydrží - doufám. Každopádně projde zkouškou ohněm. :dance: a jestli bude stát za to tak to přežije. Myslím, že jen díky zkušenostem jsem teď taková uzavřená nebo spíš nedůvěřivá ,ale aspoň konečně vím na milion procent co mi už přes práh nesmí ani za nic. :cert: :mrgreen:

Tak holky hlavu vzůru, pořídit základní výbavu jako je kladívko, šroubovák atd a ono se vyčasí a bude zase na tom světě pěkně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí