Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3364
6.1.12 14:29
Anonymní píše:
jancab píše:
Pampeliško, naprosto ti rozumím :hug: Obávám se však, že pokud manžel od vás nakonec odejde, nebudeš mít vliv na to, s kým se stýká :(
Já jsem už obrečela, že se Vojta s novou manželovou partnerkou bude potkávat. Jediné, z čeho mám obavy je, že až bude mít VOjta rozum, bude mu nová manželova partnerka říkat to samé, co napsala mě. Tedy, že za rozchod můžu stejně jako manžel, že to se mnou neměl lehké a že jsme si měli problémy vyřešit dřív, než jsme si pořídili dítě :cert: Ale aby konkrétně řekla, v čem jsem byla ta špatná, to samozřejmě ne… :pocitac:Beru to ale tak, že se VOjta setká s více lidmi a bude to pro něj třeba přínos, protože bude mít bohatší životní zkušenosti. Jo, je to asi směšné, ale já si prostě potřebuju najít něco pozitivního, abych se z toho nezbláznila…
hele a nepřemýšlela jsi o setkání s ní, teď myslím kvůli malému, prostě si nastavit pravidla, ano stalo se každý jsme teď jinde, ale kvůli tomu dítěti bychom měli spolu vycházet a neházet si klacky pod nohy. Já je nebudu házet tobě tak ani ty mě. Milovat se nikdy nebudem ale něco takového??? To byla moje priorita číslo jedna když chtěl manžel odejít - nikdy nic špatného o tom druhém před malou. :think:

Já zatím nemám na setkání s NÍ sílu. Oba jsme s manželem klidnější povahy, takže spolu dokážeme komunikovat docela rozumně, ale ONA je živel, se kterým nechci mít nic společného. Kromě toho, že je teď malý ještě moc malinký, aby měl z něčeho rozum, tak si myslím, že se můžu i v budoucnu domlouvat pouze s manželem. Je to naše dítě a ona je jen potenciální macecha. Pokud by v budoucnu nastalo něco, co se mi nelíbí, tak to samozřejmě řešit budu, ale nehci se teď zbytečně rozčilovat. Už tak mi dělá dost problémů se udržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.1.12 14:31
Levandule7 píše:
podveden píše:
Jsem moc rád že se můžu aspoň trochu vypovídat,protože člověk na to myslí 24 hodin denně.
Už jsem myslela, že dnes podvádí jen muži, dívám opak je pravdou, moc ti držím palce ať to vyřešíte.Jen žena nezahýbá jen tak z bůh darma na to pozor, tady jsou nějaké dlouhodobější potíže.

Zatím jsme spolu,zjistil jsem to po půl roce co to ukončila,prý to byl úlet,ale nebylo to jednou.Příčina - 9 let mateřská já pořád v práci a rekonstrukce domu. Stále mě prý miluje a já ji, ale už k ní nemám důvěru.Zatím nějak přežívám a snažím se to strávit.(Mužská ješitnost?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
6.1.12 14:32
Levandule7 píše:
podveden píše:
Jsem moc rád že se můžu aspoň trochu vypovídat,protože člověk na to myslí 24 hodin denně.
Už jsem myslela, že dnes podvádí jen muži, dívám opak je pravdou, moc ti držím palce ať to vyřešíte.Jen žena nezahýbá jen tak z bůh darma na to pozor, tady jsou nějaké dlouhodobější potíže.

Tady bych se zastala podváděných mužů - proč by některé ženy neměly dělat to samé co chlapi, kteří prostě zahnou? JE to samozřejmě míň časté, aby se takto zachovala žena, zejména má-li už děti, ale podvádějící chlapi mají většinou taky pocit, že jim v oficiálním vztahu něco chybí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.12 14:54

jancab jasně chápu, pokud je s manželem domluva tak dobrý, snad to bude stačit, jen jsem si říkala, že tímhle by se mohlo předejít těm zbytečným řečem o nás bez nás před dítětem. Ale když to někdo bude chtít dělat, stejně to dělat bude. Tak snad to bude i do budoucna dobrý :hug:

• Citovat
  • Upravit
4051
6.1.12 15:44

Podveden drzim ti palce aby ses z toho dostal. Musi to byt rana. Dulezite je ze to nepokracuje, ze za nim nechce odejit. Ted uz zalezi jen na tobe zda-li, pripadne jak se s tim vyrovnas.

Ja na tuhle *** nikdy mit kontakt nebudu. Manzel udela vse proto abych to nezjistila, kde zije a s kym.

Katalyzator - ver ze tech pocitu je mnohem mnohem vic. Nektere nejdou vypsat… :(

Uletel nam pres noc satelit, napsala jsem manzelovi jestli by mi mohl napsat jak ho opravim a neozval se.
To jsou veci ktere mne desne vytaceji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.1.12 15:54

Myslím si že si tě takový chlap nezaslouží a proto ti přeji ať tě to přebolí co nejrychleji,ať nezanevřeš na všechny chlapy (nejsme všichni stejní) a v budoucnu ať si najdeš někoho kdo za to bude stát. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
6.1.12 15:54

To je normální, Pampeliško. Já se na jaře stěhovala do svého. Na vše jsem fyzicky nestačila, a když jsem poprosila ex, jestli by mi s něčím pomohl, snad přivrtat a tak, tak řekl, že nemá čas, protože on se zrovna stěhoval k té své do baráku :cert: Tam musel vrtat. Ale že jsem chtěla poličky v dětském pokoji, pro JEHO děti, to nebylo prvořadé. Musela jsem prosit známé. Také je mu fuk, jak děti bydlí, to mám vždycky vztek, když si to uvědomím, že bych vraždila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
6.1.12 16:15

Jeste ze existuji manzele ti hodinovi manzele :) jeden sem zrovna jede mi ten satak pridelat a rozchodit tv :)

Podvedeny dekuji ti! Kez by nejaky takovy prisel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
6.1.12 16:17

Tohle mi vcera napsal manzel. Prijdu si jak neschopna nesamostatna blbka ktera musi mit po svem boku tyrana. Kdyz ten psychickej tyran utece tak si najdu fyzickeho tyrana… Az pujdu k psych. tak se ji na to musim zeptat…

Na nic necekej a uc se samostatnosti. Psyjolozka rikala ze si zacns hned hledat chlapa ktery te bude nejspis bit tak doufam ze mas alespon trochu rozumu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.1.12 16:28

:) akorát se dohaduji s právníkem ohledně výživného na mě a děti a náklady na výbavu atd… u toho brečím, vztekám se a průběžně čtu příspěvky … je to neskutečně nefér,ale i kdyby ses rozkrájela tak na tom nic nezměníš… :hug: můj hříšník - má jednoho syna z předchozího vztahu a taky pro něj moc nedělá - bohužel ani to mě nevarovalo že dopadnu stejně… co budu potřebovat pro naše děti si budu muset zařídit bez toho abych ho nedej bože snad obtěžovala…nejradši bych mu naplivala do tváře,ale těch pár vteřin úlevy mi nevymaluje ani nedoveze nákup…ženská musí vydržet víc než člověk… :nevim: takže bojuj a věř že v tom nejsi sama a že jsou určitě lidi, kteří rádi pomůžou a nakonec ty na sebe budeš pyšná že jsi to zvládla i bez něj.

Mimochodem kdybys chtěla kontakt na kreténa co nejde pro ránu daleko můžu dodat. :pocitac: :mrgreen: jen vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
6.1.12 16:36

Pampeliško přečetla jsem celou tvojí diskuzi, původně jsem nechtěla psát, protože se mě osobně netýká to co prožíváš, ačkoliv mě to bolí, že se ti něco takového stalo. Je úplně normální, že to pořád řešíš ze všech stran. Píšu hlavně proto, protože hodně řešíš tu druhou, chápu, co ona pro tebe je, ale jedna moje kamarádka se dostala do situace jako ty, ale byla ta druhá, je to hodná holka, ale prostě spousty věcí nevěděla a to spolu pracovali (jeho manželka byla zrovna těhotná a ona to netušila), on jí vykládal, jak jsou v rozvodovém řízení (blbost). Jen jsem tím chtěla říct, že tě podvedl tvůj muž, ten ti slíbil, že s tebou bude prožívat vše dobré a zlé a při prvních problech ti udělal tohle. Ona tě nezná, nezná tvůj pohled, nevíš co všechno jí vykládá… Pro mě je to slaboch a věř tomu, že i kdyby se vrátil, tak jakmile byste se opět dostali na křižovatku, zbaběle by utekl. Chápu i to, že v tuto chvíli nemáš hrdost, se mnou se rozešel přítel a já škemrala, doprošovala se, prostě se mi stýskalo a hlavně jsem si nedokázala představit, že budu sama. Věř tomu, že se to naučíš. Dal ti 2 krásné děti, prožili jste spolu krásné chvíle a to si z toho vztahu nech. Všechno přebolí, bude ti zase lépe, zase budeš vstávat a ten život bude růžovější, projasněnější. Uvidíš, že tahle bolest tě posílí a hlavně posune někam dál. Ani nejsem schopná všechno vyjádřit a maximálně tě podpořit. Jsi statečná ženská. Přeju, aby ta bolest na duši, v srdíčku brzo odezněla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
6.1.12 16:50
j.pampeliska píše:
Tohle mi vcera napsal manzel. Prijdu si jak neschopna nesamostatna blbka ktera musi mit po svem boku tyrana. Kdyz ten psychickej tyran utece tak si najdu fyzickeho tyrana… Az pujdu k psych. tak se ji na to musim zeptat…Na nic necekej a uc se samostatnosti. Psyjolozka rikala ze si zacns hned hledat chlapa ktery te bude nejspis bit tak doufam ze mas alespon trochu rozumu…

Souhlasím s Medulinkou, pěkně napsáno.
A Pampliško, co ti napsal manžel, na to kašli. Jak píše Medulinka, i dle mého názoru je to prevít a nestojí ti za to se čímkoli, co on řekne, zabývat.
On tě nechá s mimi a ty se máš učit samostatnosti?
:pocitac: Promiň, ale je to debil. Nechápu, ale chce tě dostat na kolena, zdá se mi, že se jeho agresivita zvyšuje. Nech ho být, nevolej, dej si od soudu potvrdit alíky a návštěvu dětí u otce a hotovo. A žij bez něj. Můj ex mě i po čtyřech letech u své přítelkyně pomlouvá, u jeho rodičů také, přitom jsme se s jeho přítelkyní nikdy neviděly, paradox.
Buď sama za sebe, opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
6.1.12 16:57

Holky moc dekuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
6.1.12 17:11

Ahoj holky, čtu tuhle diskuzi od začátku, průběžně…je mi hrozně líto toho všeho, těch vašich trápení a starostí. Nejsem zatim matka, takže necítím to co vy. ALE! Teď jak jsem to dočítala, tak se mi vybavil pocit, když jsem se rozcházela s přítelem. Taky mi často psal, něco potřeboval, pomoct, poradit…a mě to tááák obtěžovalo a pořád jsem si řikala, že s nim už nechodim, tak co po mě chce? Já vim, že děti jsou jiná kapitola a je smutný, když se o ně otec přestane zajímat. Ale z jeho pohledu tohle pořeší soud a on to prostě bere možná jako hotovou věc a jakákoli sms ho otravuje. Vim, že je to srab. Ale vy byste byly s někym, koho nemilujete? (omlouvám se, asi drsně napsáno)

• Citovat
  • Upravit
dalusa
6.1.12 17:29

Pampeliško,

přečetla jsem celou tvoji diskuzi. před 6 lety jsem prozila úplně to stejné. Byla jsem po porodu a do toho odchod partnera k jiné, obviňování, že za to můžu já, hodně podobné jako u tebe. všichni mi tenkrát říkali, neboj on se vrátí, bude litovat, chtěla jsem to slyšet.
teď po letech mě strašně mrzí, že mi nikdo neřekl, kašli na něj, je to vůl a nestojí ti za to. mohla jsem si ušetřit spoustu trápení.
taky to překonáš tak jako já, ale ta cesta bude bolet, to je jasný, čas je ale milosrdný a s odstupem času to uvidíš všechno jinak, najdeš si partnera, který si tě váží, což tvůj manžel prostě není, jinak by ti nepsal takový kydy
kašli na něj, nepiš mu, jinak tě to bude tahat zpátky, já to taky dělala, psala jsem mu, chtěla ho vidět a pak jsem si vždycky nadávala, srdce na kusy a v duchu jsem prosila, ať mi někdo dá ránu z milosti, no strašný, ještě jak jsem kojila,tak hormony pracovali a to trápení bylo nekonečný.
Po těch 6 letech jsem někde jinde, silnější (doufám), už jsem odpustila, dokonce můžu říct, že se k sobě chováme jako přátelé. on opravdu lituje, ale já už jsem jinde a chci mít klid.
Moc ti přeju, abys našla svůj klid na duši a měla spokojenou rodinu a fakt věřím, že se to stane a že budeš šťastná :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky