Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sisulík
7.1.12 22:56

Milá Pampi …tak se zase hlásím(Sisule pod jiným nickem, protože ten můj si mezitím někdo jinej registnul ..taky fajn :P ), abych zjistila jak se máš …koukám nic moc …beruško …jíst se musí ! aspon jogurt mandarinku cokoli.Jinak se zhroutíš … dodržuj časy jídla - ne že máš hlad ale cíleně ze zvyku ..nikdo neříká že musíš sníst celej rohlík, ale aspon si kousni v době snídaně. Polívku pár lžic v době oběda atd … opravdu si jinak s tím nejezením koleduješ o problémy zdravotní ..a kdo těm dětem zbyde jako opora - jistota? Jo a vážně se pokus vytěsnit myšlenky na něj a ji ..po tom ti ted fakt nic není …bohužel si tím přemýšlením pouze bereš síly a hážeš se do depek …
Doporučuju knížku :Když partner odchází … autora si z hlavy nevybavím ale zjistím …je tam moc hezky popsáno co prožíváš všechny ty pády a propady depky a naděje … Drž se zlato ..
:hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3067
8.1.12 00:15

Ta knížka, Když partner odchází, je dobrá. Taky jsem jí četla, řídila se podle ní, hodně mi pomohla. Za boha ji nemůžu v knihovně najít, ale když se zadá do vyhledávače, tak určitě vyleze. I jsem si na nástěnce udělala horu, sebe jako panáčka z jedný pohádky, na špendlík, a ten postupně tu horu slézal.
Izz, chápu, jak to myslíš. Partnera může hodně otravovat, když nyní už ex potřebuje pomoct, je to také pravda. Ale tohle žena, která má mimi a je po porodu, nepochopí. To, že ji chlap v takovéhle situaci nechá, je sviňárna. Četla jsem to dál rychle, ale utkvělo mi v hlavě, on se Pampeliško na to druhé netěšil, viď? Nechtěl ho, že jo? Jestli v tomhle není taky zakopaný pes. Během těhotenství se mu to sumírovalo v hlavě a prostě zbaběle utekl. Jestli nebyl spokojený už před tím, do toho nové těhu, už to asi neusnesl. Pokud jsem to dobře pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
8.1.12 07:53

Dobreranko.

Knihu pohledam a urcite zajistim ke cteni :) dekuji!

Druhe tehotenstvi bylo v planu ale az ke 3'letum prvniho. Tohle byl „omyl“ po prvnim poporodnim sexu. Na potrat jsem se ho ptala, rekl ne! A cele tehotenstvi mi vycital ze jsem ho nevarovala ze mam ovulaci. Pry to kazda zenska pozna. Zrejme ta jeho jo. Ja fakt ne. A kdyz po 9 mesicich konecne doslo na vec - ja ho uhanela, tak preci v intimni chvilce tesne pred nereknu:" pockej, prosim te musim se jit oodivat do diare co je za den, jestli nahodou nemam ovulaci." ja jako ze co je doma nemam moc prehled o case kolik dni uplynulo od posledni ms, navic jsem kojila a hned po porodu jsme se domluvili ze si budeme davat pozor. Pozor si nedal a je z toho nase beruska.
Taky jsem furt poslouchala jak je to hrozne mit deti tak bkizko sebe - pritom je pece na mne a ted tuplem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.1.12 09:30

Ahoj pampelisko,taky na tebe myslím,drž se,bud statečná.Zvládneš to,uvidíš.dej pak vedět.
Holky co to je za knížku?taky na to mrknu.díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
8.1.12 10:13

No mala vymena nazoru probehla. Pry mi nezalezi na detech. Protoze jsem
Mu rekla ze dokud nebude mit jeho mama tu adresu ze mu kubu nedam a protoze ma dudlika.
Idiot!!!

Pokojik je presoupany. Ted uklid a snad stihnu jeste ikeu a nakup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
8.1.12 10:16

Pampeliska: není ta kniha tato? http://obchod.portal.cz/…-a-rozchody/ Jeroným Klimeš je prý hodně dobrý :-)
http://klimes.mysteria.cz/…aj/index.php?…
 http://www.klimes.us/

Držím ti palce, nemáš to lehké, drž se :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
8.1.12 11:36

Poznat, že mám ovulaci? :nevim: „Ještě větší vůl, než jsme doufali…“ Potažmo když tu ovulaci můžu mít třeba až za 36 hodin a stejně může dojít k oplodnění… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
8.1.12 12:21

Jeho kolegyne z prace to pry poznaji :mrgreen: jsem zvedava kdy ta jeho *** bude mit // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
8.1.12 12:28
j.pampeliska píše:
Jeho kolegyne z prace to pry poznaji :mrgreen: jsem zvedava kdy ta jeho *** bude mit // ;)

Já jí teda poznám, ale to až teď poslední rok (je mi 36 :mrgreen: ).. Nějak se mi asi změnily hormony a strašně mě při ovulaci bolí břicho (tak, že nejsem schopná ničeho).. Ale předcházjících 20 let jsem o ní nikdy nevěděla a mám 3 děti :lol: Ale i když jí poznám, stejně přece můžu otěhtnět ze styku, který proběhl třeba den před ovulací, takže to je zase další blbost, kterou on argumentuje, aby se před sebou ospravedlnil .. Ale asi je to jedno, já myslím, že stejně jsi šťastná, že holčičku máš a ona ti to všechno vynahradí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
8.1.12 13:40

Aha, s kolegyněma se baví o ovulaci :lol: Třeba by poznal u sebe, kdy se líhne spermie, ne? :pocitac: Další pokus, jak z toho vyjít s čistým štítem a hodit vinu na Tebe. Nedej se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.12 14:33

pampeliško děláš dobře, pokud si věci nebude chtít vzít klidně je odnes do sklepa nebo někam kde na ně neuvidíš udělej si to doma podle sebe ať se ti tam víc líbí :hug: s malým děláš dobře, on jen kope kolem sebe, kdyby JEMU na dětech záleželo tak už tu adresu dávno máš. Přeci si nemyslí že bude v utajení celý život :roll: :roll:

ostatním posílám hodně síly :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
4051
8.1.12 14:46

Kdyz se sere tak se sere. Ja uz na to nemam
Silu. Vys**** se mi auto. Elektronika. Dojela jsem do ikei a i pres vypnuty motor srerace stiraji a oranzova svetla sviti. Ted jsem
V servisu. Boze, co mne jeste ceka?

Ale doma to vypada paradne. V detakym pokoji se zvetsil hraci prostor, hromada ulozist na hracky a v obyvaku jsem kubovi postavila stan ;) jsem zvedava jak se mu bude libit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.1.12 14:50

A nechtěl by snad ještě omluvu za to že jsi plodná? :mrgreen: promiň ale není to blbec? on u toho snad nebyl?
Já si vyslechla argument, že děti (čekám dvojčátka) ještě neviděl tak neví jestli jsou jeho a pak se prý uvidí - a tím myslel že na ultrazvuku to nepozná…v 5.měsíci :pocitac: mám pár dní do porodu a dneska se musím už jen smát… o těch sobeckých argumentech, aby omluvili vlastní podraz a hnusné chování by jsme měly sepsat knížku pro další baby aby když něco podobného uslyší rovnou vzaly nohy na ramena a utekly co nejdál… :mrgreen:

Jaji77 - :lol: třeba to opravdu pozná… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
8.1.12 14:58

Noto je sila Dasi. Taky mne napadlo ze se divim ze mne neosocil ze neni jeho. Kluk je jeho verna kopie. lucinka je cela ja :)
Jsem stastna ze ji mam. Je to sice narocne, ale kdyby byl Kubik sam necyrostl by z nej zdravy jedinec. Takhle tu lasku musim rovnomerne podelit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
8.1.12 15:08

Dášulko - jojo, oni jsou ti chlapijako přes kopírák. Teda drobní rozdíly mezi nimi jsou, ale argumenty mají úplně stejné. Ten můj najednou zjistil, že už se mnou není šťastný. A já jsem prý moc racionální… No,a co s tím jako mám udělat, že… Knížka by asi byla dobrá, problém vidím v tom, že to ti chlapi začnou říkat, až když je partnerka těhotná nebo děti na světě. TO už se prchá špatně… :-(

Pampeliško - aspoň jsi v servisu a tam se o auto určitě postarají. Je dobře, že jsi se pustila do přesunů doma. Kubíkovi se bude změna líbit, uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí