Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ještě: podvedený: stálým obviňováním se stavíš do role slabocha, který žebrá o lásku. Tak bych to cítila já jako ženská, a partner by se mi znechutil. Někde byla chyba, nejenom na její straně. Takže: chovat se, jako by se nic nestalo, brát manželku na výlety a na kávičku, prostě co rádi děláte. A nevyčítat, nepřipomínat! Nebo se to obrátí proti tobě.
Pampeliško, mám pocit, že ex nechává zadní vrátka na bydlení. Kdyby ho milenka vyhodila, tak si bude nárokovat byt a chtít se tam vrátit. I kdyby tebe nechtěl. Pro něj je potupná myšlenka, že by mu to s milenkou nevyšlo a musel by do pronájmu. Možná takhle.
Můj ex měl kam jít, jeho rodiče mají několik nemovitostí. Takže mu to bylo šumák, milenka se stěhovala k němu. Ale u vás je to obráceně. A možná, že se téhle varianty bojí. Tebe nasral, a kdyby nasral i milenku, tak je na ulici. Tak okolo sebe kope o odnášíš to ty.
Ale dobře, že se bojí, blbec jeden.
j.pampeliska píše:
Tohle mi ted napsal manzel. Cely den jsem byla v pohode, ale jakykoliv kontakt mne zase sejme…
Ja vubec nechapu jak je z lasky muze stat takova nenavist. To ja bych mela citit to co citi on ke mne. Jaktoze je to obracene?Uz ze mne opadl vztek z posledni „navstevy“. Vim ze
Televize je potreba aby mohl kubik koukat na pohadky tak bychom se mohli domluvit kdy seridit satelit. Nejake veci
muzu odvezt o vikendu, ale nejdriv se musim podivat co
jsi to vubec sbalila…Pristupujes k tomu bytu zvlastne, bydlis tam protoze jsem s tim souhlasil, ne protoze bys na to mela pravo. Jsi tam z dobre vule a to je dobre si uvedomit.
Chci ti pomahat s tim s cim si nemuzes sama poradit,
ale davat mi nejake rozkazy nebo podminky jakoukoliv pomoc vylucuji. To jsi delala kdyz jsme byli spolu a jak to
dopadlo…Vzhledem k tomu ze mi psycholozka nerekla nic noveho,
jen potvrdila moje predpoklady, ocekavam ze u detskeho
by to bylo to same.Schvalne to porovnej.
Rekne ti ze je potreba abych ziskal vztah k Lucince.
Vidal deti pravidelne treba 2× tydne a kdyz se uvidime
my dva tak se chovali k sobe slusne a dospele. Protoze
to dite do sebe absorbuje…
Dobře se odkryl - snaží se získat mužskou nadvládu nad Tebou, aby měl jako kohout dvě ženy. SJM mu nic neříká, takže bys měla napsat třeba, aby Ti tedy dal auto, ve kterém z Tvé vůle jezdí, že? Jenže, Ty už jsi dál. Jsi samostatná a nepotřebuješ ani jeho obdiv, ani jeho nadávky, zvládneš to. Doporučuju se denně hezky obléknout, upravit, pochválit v zrcadle jak Ti to sluší - usmát se na sebe a říct „ahoj, kamarádko, nebude to lehké, ale dáme to. A ten idiot na nás prostě nemá.“ Podobným výpadům se budeš později smát… stejně jako já smskám od ex, který mi psal ve tři ráno, že právě douklidil byt, ve kterém to čuně ( to jako já ) nedovedlo udělat pořádek, a že kozy dobrý, ale pupek jsem měla hnusnej a zbytek taky nic moc… ![]()
Ti chlapi jsou fakt sebestřední sobci ![]()
Pampeliško - dalas mu jasný termín, dokdy se má rozhodnout, jestli se chce vrátit. Ale možná už v tu dobu ani nebudeš jeho návrat chtít, když se chová takto
Jak to teď snášíš?
Pampeliško - ten tvůj … se nedá napsat slušně …
… je charakter… aspoň vidíš jak člověka nepoznáš ani po x letech. Hlavně mě baví jak dělá ramena na ženskou…
bych mu dala pár po ústech a poslala ho rovnou si tu tlamu vypláchnout…copak bydlíš doma sama??? Jako že děti se nepočítají?
I tohle jsem zažila - prý jsem sobec když jsem chtěla společný byt pro sebe a děti, protože mě taky nezajímá kam on s tou svojí půjde…
a pravda opravdu mi to bylo úplně putna. Takže mi chlapec započal doma rekonstrukci (jsme tam nestihli ani bydlet) a v bytě kde platím 9500 měsíčně z neschopenky se nedá bydlet - bo on z něj radši udělala holobyt bez koupelny, kuchyně, záchodu, podlah, elektřiny a ani korunu na nájem a ostatní služby nepřispěje, než aby nás nechal někde bydlet „radši ať prý chcípneme pod mostem.“ (tatínek k nezaplacení) ![]()
Jééé, mi stoupl adrenalin. Holka hlavně ho neber zpátky!!!
Jancab - jinak ještě mě napadlo, že namdořskou výškou to nebude,ale Ještěd má možná nějaký neblahý vliv na funkci - rostlináře. ![]()
Tu sra*ku zpatky nevezmu.
Dnes jsem zaplatila 1400,– za opravu satelitu…
Manzel mi dnes psal. Chce po mne udelat priznani. Rekla jsem mu ze za 2 tisice. A on ze jsem se zblaznila, ze ty penize co si vydelal daval do spolecneho. Boze takovej idiot. On si fakt mysli ze ho dat budu uctivat. Asi jeste nepochopil ze se to ve mne zlomilo a ze nebudu delat to co by se mu libilo.
Jen teda nevim jak zajistit aby pochopil ze tu jsou ty 2 deti. A ze veci co se deji se deji kvuli nim. Kdyby deti nebyli uz jsem davno pryc z bytu a nekomunikuji…
Jancab - pošli mu ceník prací pradleny a kuchařky, když má pocit, že dával málo. A řekni, ať to bere jako zvláštní příspěvek pro děti na zimní oblečení. A propo, nech si potvrdit, pokud bys mu ho dělala, a on Ti zaplatil - může to svádět na to, že už Ti dal alimenty. Teď musíš myslet za všechny tři, ale jsi chytrá a zvládneš to. On myslí jen těmi osmi centimetry a na Tebe nemá ![]()
Ten srac mi hnul zluci. On se citi urazen ze jsem ho vyhodila. Pry mam co jsem chtela. On chtel zustat a resit. Mit ho tady tak mu rozkopu ksicht
jen do něj - chudák a tu jeho ženskou jsi mu dotáhla ještě před odchodem do porodnice sama domů taky ty …
ty jsi ale hrozná mrcha…
no nic… krásá pomíjí,ale blbost je věčná a kdyby kvetla tak ten tvůj je jak třešeň v máji.
Nezaslouží si tě, nenech se zlomit. Už jen kope kolem sebe protože zjevně pochopil že ta zlomená neštastná ženská, kterou nechal na holičkách je pryč a že ho nepotřebuješ a to k ničemu - vyjma peňez na děti,které stejně bude muset platit.
Jsem na tebe pyšná. ![]()
Dasi jsem pysna sama na sebe. Zda se ze ho ta jeho ku*va prestava bavit ![]()
Jej já vůl píšu jancab a přitom to bylo pro Pampelišku
Ale přesně tohle jsem očekávala. On potřebuje nahonit mužské ego a nezávislá kráska se mu do plánu nehodí… Pampeliško, jen tak dál ![]()
Taky mi prijde ze zacina citit ze ma vratka zavrena. Asi ho fakt bavi mne deptat.
Ale dnes jsem nejaka vysmata z toho…
Pampeliško - to je dobře, že jsi nad věcí!
A uvidíš, že takových dnů bude čím dál víc
Vlastně ti dělá manžel svým chováním dobrou službu - rychleji se od něj odpoutáš a budeš moci jít dál
Tak hlavně,abys měla štěstí na dobrého právníka…
No, myslím, že je Ti, Pampeliško, o dost líp než před týdnem. Tak ať to jde takhle i nadále.