Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pampeliško, jak ho nazvat? Přemýšlím… Zvedá to tlak mně, co pak tobě… Souhlasím s ingeborg, nemá smysl s ním zahazovat čas. Ano, každý kontak bude sypání soli do rány. Drž se!! ![]()
Pampeliško,letmo jsem přečetla diskusi a všem ostatním klobouk dolu
Chlapy se vázně dokážou chovat jak bebilové(
)člověk nakonec jen zírá s kým žil ![]()
A běda jak chlapovi dokážeš že ho k ničemu nepotřebuješ bo si bez něj hravě poradíš ![]()
Anonymní píše:
Chlapy se vázně dokážou chovat jak bebilové()člověk nakonec jen zírá s kým žil
A běda jak chlapovi dokážeš že ho k ničemu nepotřebuješ bo si bez něj hravě poradíš
jeje skočila mi tam anonymita já chtěla jen vypnout podpis
Anonymní píše:
Chlapy se vázně dokážou chovat jak bebilové()člověk nakonec jen zírá s kým žil
A běda jak chlapovi dokážeš že ho k ničemu nepotřebuješ bo si bez něj hravě poradíš
Myslím si že se nedá žít bez partnera který tě vyslechne,pochopí a miluje.
Pampeliško, to je blbeček. Souhlas s holkama. Asi má pěkný komplexy, když má pořád pocit, že mu poroučíš a tlačíš ho. Fakt. Pořád si musí dokazovat, že on je tady pán. Můj ex mi to taky dělá.
Pak se hádá o kraviny a na důležitých věcech se s ním nedá domluvit. On odešel a přitom mě on pořád kritizuje. Když on odešel, proč se pořád o mě stará, to mi řekni. Měl by být spokojený, ne? Má co chtěl.
Myslím, že ti tvůj muž bude předhazovat, že tě v bytě trpí. Jak psal, z dobré vůle. Těm kreténům nedojde, že tím trpí jejich děti. Mýmu ex taky bylo jedno, že jsme musely opustit dům a být skoro 4 roky v pronájmu. A on si stavěl barák s další přítelkyní. ![]()
Fakt nechapu o co jim jde. Prijde mi ze mu hrablo. On ma kde bydlet - ma co chtel… Neni na ulici. A ja preci nebudu pendlovat s detma po pronajmech. Jsou to magori. Oni udelaji pruser, opusti rodinu, nechspou ze se k nim nechovsme mile a nejdeme se vsim na ruku… Blbci jsou to. Fakt nechapu. Podle jeho chovani mam pocit jsko bych to byla ja kdo podvadel tehotnou manzelku, opustil rodinu a odstehoval se k milence…
Nevím co mám dělat.Manželka to už řešit nechce, prý toho už litovala dost.Dělá jako by se nic nestalo.Prohlížel jsem si fotky od začátku našeho vztahu,svatba,děti v porodnici,křtiny atd. a stále hledám kde jsem udělal chybu.Mé pocity jí nezajímají.Zvláštní je že ona je věřící a slibovala věrnost před bohem a stejně zhřešila.
Ty jo co to čtu! Co to je za chlapa! Jak že nemáš na byt právo? Jednou jste manželé, tak snad to právo je na obou stranách ne? Och jak mě ten „tvůj“ chlap sere - fakt mám chuť mu rozbít hubu a to vás ani jednoho neznám.
Kdyby se aspoň choval - tak jak by v této situaci bylo slušné, s trochou popela na hlavě, ale ne sebestředný rozmazlený blbeček si toto neuvědomí.
Víš co, ono je možná dobře, že se tak chová - je to opravdu krůček k nenávisti a tím pádem k nějakému odpoutání se od něj, držím palce ať to trvá co nejkratší dobu ![]()
Rybano - napsala jsi to spravne. Asi je to tak lepsi. Kdyby se choval hezky vic bych se v tom placala.
Podvedeny - dokazala bych pochopit proc to udelala po 9 letech doma, tys ji zrejme dostatecne (jak to napsat spravne) neuctival… Proste po x letech prijde stereotyp, o partnera uz se nezajimame tak jako na zacatku. To nic neplati na tom ze nevera je hrich jak pises. Dobre je ze to nepokracuje a nechce rozbit rodinu. Jak ses to vlastne dozvedel? To ona ti to rekla? Jestli jo tak je *** vsichni vime zatloukat zatloukat zatloukat. Kdyz je clovek neverny trestem mu je vnitrni trapeni. Jakmile to ale hodi na partnera je to svinstvo. Nici vztah a nici partnera. Mela by se ted snazit. Delat vae co chces, treba manzelska poradna abyste to vyresili a dal stastne zili… Drzim palce.
Dověděl jsem se to z mailu,zůstal otevřený,nejdříve zatloukala že je to prý od nemocného chlapíka který má takové představy ale bylo tam tolik detailů,které si vymyslet nemohl.Pak mi přišla sms od anonyma která to vše potvrdila.
No, podvedený. Dobře, byla nevěrná. Ale mám pocit, že jste se o tom nadiskutovali dost. Jestli jí to budeš pořád tlouct o hlavu, opustí tě. Buď to přijměš a odpustíš, nebo ne. Ale pořád jí to vracet, chtít po ní, aby se kála, skákala nyní podle tebe, protože hřešila, není dobré. Totálně jí otrávíš.
Pokud chce s tebou být, buď rád a snaž se žít jako předtím.
Vím, že to člověk nezapomene, máš v sobě křivdu. Ale stálým obviňováním partnerku vyženeš doopravdy. Vážně.
Pampeliško, tvůj ex manžel je puberťák. Postav se na vlastní nohy a ukaž mu, že ho nepotřebuješ…