Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
6.1.12 20:59

urcite si zajdi pro AD, pokud mas pocit, ze uz to nezvladas, ja na AD skoncila par let po tom, co se u nas doma delo :roll: a to jsem byla v te jednodussi pozici - ditete…

jinak k tomu, ze ho nepoznavas, ze to k nemu nesedi - presne tak to bylo u nas, nekteri znami nam neverili, ze od nas odesel, ze zahodil svoji rodinu, s kterou se do te doby vsude chlubil…byl totalne ale opravdu totalne pod vlivem te zenske…do te doby bych neverila, jak se clovek muze zmenit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
6.1.12 21:12

Zkusim zajit do te lekarny.

Ja vubec nejim. A jsem rada kdyz za den vypiju konvici caje. Jim v podstate jen zbytky po kubovi.
No myslim ze za jidlo pro sebe ted moc penez neutratim ;)
Vaha sla dolu. Na konci sestinedeli jsem mela dole vsech 18 tehotenskych kil. A ted jsem 4 pod. Ale abych byla hubena tak by to chtelo jeste 10 kg.

Zitra jedeme k nasim. V nedeli si manzel vezme ditko a s princeznou mam spoustu ukolu. Musim tady v byte vyhrabat jeho kramy a dat mu je na odstehovani, postupne mu vykludim i sklep. Rybarinu odvazi na chalupu, ale tady musela smrdet… Grrrr! Pak mam hodne prace co delam na zl a jeste bych chtela pokouoit ty veci z ikei, rozebrat postel a presoupat nabytek v detskem pokoji aby se jim to tam zase malicko zvetsilo a zutulnilo. To nemuzu stihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandule7
6.1.12 21:42
Zatím jsme spolu,zjistil jsem to po půl roce co to ukončila,prý to byl úlet,ale nebylo to jednou.Příčina - 9 let mateřská já pořád v práci a rekonstrukce domu. Stále mě prý miluje a já ji, ale už k ní nemám důvěru.Zatím nějak přežívám a snažím se to strávit.(Mužská ješitnost?)

Podveden, nemyslím, že je to mužská ješitnost, dostal jsi ohromnou ránu podpás, snažil jsi se budovat a byl věrný a po zásluze potrestán.Víš co bych za to já dala kdyby to hned na jaře muj muž ukončil a řekl mi že mě miluje a že chce být s námi místo toho mě krmil lhaním, že nikdo další už tu není.Pak to v létě vyvrcholilo když mi řekl že jsem paranoidní kráva a že si mám vytáhnout hlavu ze zadku a začít s ní myslet.Pak jsem na podzim poznala svého přítele zase rozkvetla a on na jednou v zimě přišel s tím že mě stále miluje a že by rád vrátil čas.I přes to že já ho mám stále a přítele mám taky ráda už se nevrátím nemůžu, nedokážu udělat stejnou sviN´árnu příteli za to všechno jak mě podržel finančně i psychicky.Jsem ale ze všeho opět v depce na víc jsem i přes prášky otěhotněla.Co teď?Nic jsem neprovedla a jsem sama v pasti.Nedokážu se v klidu těšit na miminko s člověkem co mě miluje a podporuje i když je to neplánované.Lidi svou nevěrou spouští neskutečné příběhy a osudy dalším lidem.

• Citovat
  • Upravit
3267
6.1.12 22:54
j.pampeliska píše:
Obcas mi prijde jako by byl naprosto pod vlivem te zenske. Ale na toho meho mi to nesedi. On takovy ve sve podstate neni. Mozna je to jen momentalni vztek na celou situaci. Ze jsem se zacala chovat totalne iracionalne. Ted teprve se chovam jako nerizena strela. Ted teprve muze mit opravnene obavy co privedu za hodinu nebo zitra…Je mi zase smutno. Patek vecer. Deti spi. Nikde nikdo. Aspon jsem si udelala seznam do ikei a zajedu tam pokouoit par veci abych to tu jeste zutulnila.

Ahoj, přečetla jsem celou diskusi.. Je mi moc líto, co tě potkalo, i to, že je takových „chlapů“ tolik … Sama mám kamarádku, která je na tom úplně stejně, dvě děti - 1 a 3 roky, ale jen žijí vedle sebe od té doby, co se druhé dítě narodilo.. Strašně jí to ubíjí, říká, že líp by jí asi bylo, kdyby odešel úplně
Myslím si, že ten tvůj se k tobě chová takhle hnusně proto, že sám má výčitky a tak se snaží sám před sebou ospravedlnit, že vlastně neprovedl nic tak strašného, když ty jsi tak hrozná, že se s tebou nedalo vydržet.. I když je to těžký, snaž se to vypouštět, vůbec se v tom nebabrej, jsou to hlouposti, kterými ti jen ubližuje..
Rozhodně se ale objednej k psychologovi nebo psychiatrovi, nevím, odkud jsi, kdyby z Prahy, mohu dát kontakt nebo si najdi na www.znamylekar.cz nějaké s dobrou recenzí. Řekni, že je to akutní, vezmou tě přednostně hned. Už jenom to, že si o tom popovídáš s někým nezaujatým, ti strašně pomůže urovnat si svoje myšlenky a pocity… Můžeš tam jít samozřejmě i s mimčem, v nejhorším případě i s chlapečkem, ale ten už rozumí, tak by bylo lepší aspoň jeho někam udat. Určitě ti to pomůže, možná na přechodnou dobu dostaneš AD, těch se vůbec neboj.. V dnešní době už nejsou návyková, některé se můžou i při kojení, pomůžou ti lépe zvládat situaci s chladnou hlavou. Vůbec není za co se stydět, děti tě potřebují zdravou.. A určitě doporučuji ty terapie, to tě hodně navede. Do té doby si aspoň v lékárně kup buď Novo passit nebo ten Persen.
Drž se, bude to ještě těžké, než se od něj odprostíš a až on přijde s prosíkem, ty už budeš úplně jinde a nebudeš mít zájem.. A on zjistí, o co všechno přišel, ale to už bude pro něj pozdě..
Na světě je spousta chlapů, který budou šťastní, že s tebou a dětmi můžou být.. Jen je na to ještě brzo, vydrž :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
7.1.12 05:04

Vertigo - diky. K psycholozce chodim.

Levandule - to je to co mne desi a jeden z duvodu proc se bojim si to v sobe uzavrit. Vim ze se neda zit s tim ze budu cekat. Takze musim pokracovat v tom ze je konec a srovnat se s tim.
Ale vim ze mne bude moc mrzet kdyz nikdy neprijde s tim ze lituje. Zaroven vim ze kdyby prisel ze chce zpet ze mne to rozseka. Pokud budu sama ublizi tim jen nam dvema. Kdybych uz ale mela partnera odnese to urcitym zpusobem i ten.

Ja vim ze muz je momentalne 100% presvedceny ze by dal nemohl. Ale jestli jednou zjisti jakou udelal chybu ublizi znovu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
7.1.12 05:09

Levandule, jancab a vsechny ostatni preji nam moc moc moc sil at to ustojime. At se rozhodujeme soravne. At nam znovu neublizi a at jsme stastne a spokojene.

Levandule je mi moc lito ze prozivas znovu bolest misto aby ses radovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalusa
7.1.12 09:16

Pampeliško,

ale on určitě má výčitky, to bych se nebála, protože jinak by se tu vinu nesnažil svést na tebe. Toho, že toho lituje se taky dočkáš, ale ne hned, budeš si muset počkat.
Navíc předpokládám, že i jeho rodina je na tvé straně, takže se musí cítit špatně i tam. On teď není schopen racionálně uvažovat, fakt ne, bude plácat totální nesmysly pod vlivem té zamilovanosti, počítej, že tak rok to bude furt dokola stejné.
A to co to udělá s tvým budoucím novým partnerem, to neřeš, teď se musíš dát dopořádku, nasbírat všechny síly. Co si ale myslím, že v novém partnersví budeš velmi opatrná, vidím to u sebe, už se nedokážu tak oddat jinému člověku a to už ve mě zůstane, asi nějaký druh ochrany před dalším zklamáním :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3267
7.1.12 10:03
dalusa píše:
Pampeliško,ale on určitě má výčitky, to bych se nebála, protože jinak by se tu vinu nesnažil svést na tebe. Toho, že toho lituje se taky dočkáš, ale ne hned, budeš si muset počkat.
Navíc předpokládám, že i jeho rodina je na tvé straně, takže se musí cítit špatně i tam. On teď není schopen racionálně uvažovat, fakt ne, bude plácat totální nesmysly pod vlivem té zamilovanosti, počítej, že tak rok to bude furt dokola stejné.
A to co to udělá s tvým budoucím novým partnerem, to neřeš, teď se musíš dát dopořádku, nasbírat všechny síly. Co si ale myslím, že v novém partnersví budeš velmi opatrná, vidím to u sebe, už se nedokážu tak oddat jinému člověku a to už ve mě zůstane, asi nějaký druh ochrany před dalším zklamáním :srdce:

S tímhle naprosto souhlasím - to je to, co jsem psala - on výčitky má, proto se chová takhle hnusně a snaží se vše hodit na tebe, aby se ospravedlnil a udělal vlastně chudáka ze sebe, že vedle tebe musel žít…
S tou opatrností v dalším vztahu je to pravda a vlastně je to asi i přirozený důsledek - od mé spolužačky taky odešel přítel v době šestinedělí (argumentoval podobně ošklivě - že jí nemá rád, hnusí se mu, dítě nechtěl apod), holčičce už je 8 let a spolužačka říkala, že dlouho nebyla schopná chlapovi věřit, pořád měla v sobě podvědomý strach, že je zase opustí, býla se do toho jít na 100 procent…
Pampeliško, určitě se psycholožce svěř se svými pocity úzkosti a sevřeného hrdla apod.. , ona ti nemůže předepsat AD, ale může ti doporučit nějakého psychiatra, který to udělat může (když tak v Praze znám výbornou paní doktorku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandule7
7.1.12 20:19
j.pampeliska píše:
Levandule, jancab a vsechny ostatni preji nam moc moc moc sil at to ustojime. At se rozhodujeme soravne. At nam znovu neublizi a at jsme stastne a spokojene.Levandule je mi moc lito ze prozivas znovu bolest misto aby ses radovala.

Pampeliško taky moc děkuju za podporu :srdce:
U tebe už lepší trochu?Já se plácám, dneska u nás manža byl.Chová se moc hezky, vypráví mi má se ke klukovi, ale já už bych mu nedokázala věřit.já vlastně oplakávám pořád dokola ten život co jsme vedli, spolu žili to byla krása, ale po tomhle už by to nešlo.Jsem hrdá jako prase to máme bohužel v rodině a já už bych to nedala.já se nedokážu přenést přes to všechno zase milovat a věřit nejde to mám blok.Vím, že je to schýza, ale nemužu jinak.

• Citovat
  • Upravit
4051
7.1.12 20:33

Levandule :hug:
Mne to ceka zitra. Zitra si vyzvedne kluka. Odveze si rybarinu na chalupu. Pul roku jsme ji museli mit tady - jeho alibi. Zabit.

My dnes byli u nasich. Deti jsem dala nasim na procgazku a zajela do ikei. Koupila doplnky do bytu. Ted vyklizim jeho veci. Ono se to nezda, ale po polickach a suplikach tu toho ma jeste hafo. Zitra az priveze kluka mu to predam. Jen at si ho tam ta jeho vezme i s tema kramama. Pri dalsich navstevach zacnu vykkizet sklep.

Trochu se zitrka bojim, ze se zhadame. Nebude si chtit ty veci odvezt. A ja mu rekla at si vse potrebne na kubu zaridi - jidlo, pleny apod. A on ze pleny si vezme ode mne ze mi plati dost vysoke alimenty. Tak jsem zvedava jestli se budeme hadat kvuli plinam…

Zitra mam hromadu prace naplanovanou abych na to nemusela moc myslet. Zrusim v detskem pokoji celkou postel - ted uz neni treba. A prestavim tam nabytek. Pak potrebuju uctovat - to ale asi nestihnu. Chtela bych stihnout nakup, lekarnu a vyreklamovat neco v ikee a jeste poradne uklidit a povlect. No jsem zvedava co stihnu. Ale lepsi kmitat jak fretka nez se nudit a premyslet co a jak. Nastesti budou na chalupe tak to nebude tak velky trapeni, ale jsem zvedava jaky vliv to na manzela bude mit. Kubik udelal za ten mesic obrovskej pokrok. Ale taky nas mati, vzteka se a ma nonstop dudlika.

Levandule - ja nejsem tak hrda :( ja bych ho zpet asi jeste vzala prestoze rozumove vim ze bych nemela. Ja to mam ale snazsi v tom ze on vyslovene nechce. Jak uz jsem psala, bojim se ze nikdy neprijde a neprizna ze to byla chyba a zaroven se bojim ze jednoho dne prijde a ze to bude v dobe kdy budu mit to nejhorsi za sebou a mne to zase skoli… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandule7
7.1.12 20:48

Pampeliško, ale ono se to může zvrátit.ten můj taky nechtěl taky byl děsně zaláskovanej a za půl roku chodil k nám ubulenej a ztrápenej, na víc bydlí u tchýně a pracuje v D u slečny jen občas přespí.Mohla bych ho mít zpět hned,ale já už to nechci zažít opět.
Když chceš muže zpět chovej se hezky, starej se o sebe a za čas to nahraj tak že jeko někoho máš buď tajemná, to zabíra uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
4051
7.1.12 21:11

Jenze ja to rozumove nechci, jen citove. A citove je to ted a tady. Porad myslim na to co asi delaji. Jak spolu spi. Jezdi nekam v nasem aute atd atd. Je to ubijejici. Musim si to ukoncit jinak bych se z toho zblaznila. A pak uz cesta zpet nebude. Nejakou svoji cenu jeste mam. Nechal mne v tu samotnou na dve maly deti, ignoruje nase potreby a jeste se citi dotceny. Tohle fakt nema smysl. Tohle bych mu asi odpustit nedokazala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandule7
7.1.12 21:20

Vidíš pampeliško a to jsou ty posuny, každý den budeš moudřejší.Třeba se k sobě vrátíte a třeba taky ne.Ale nic nejde lámat přes koleno všechno si to člověk musí odžít, odplakat, cítit zármutek.Já třeba dneska se svým mužem vycházím velice hezky, ale odpustit nedokážu vím, že když by jsme to dali dohromady pořád bych do toho zadrapovala, pochybovala dělala dusno a určitě už by jsme další dítě neměli.a vidíš teď čekám mimčoa stejně se trápím,všechno chce čas.Pust si Primu Pampeliško film o nás ženách :) .

• Citovat
  • Upravit
4051
7.1.12 22:02

Bohuzel satelit stale bez signalu. Uvidime jestli se zitra manzel pochlapi a naladi to…

Je mi moc lito co ted prozivas. Trosicku vim jak se citis - to neuzivani si tehotenstvi. Ja jsem si ho tentokrat take neuzivala. Od zacatku mi bylo vytykano ze jsem otehotnela. A pak se to zvrhlo na to o cem je tato diskuse … :(

Ale ty to mas trochu jinak a tak doufam ze u tebe to bude novy stastny zacatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
7.1.12 22:47

Pampeliško - zétra na tebe budu myslet, věř, že poprvé je to asi nejhorší… Je dobře, že máš plány. Kdyby to na Tebe všechno padlo, tak klidně volej, jsem ti k dispozici.

U nás taky došlo k posunu, manžel mi SMSkou oznámil, že se bude stěhovat a nebude už blízko nás. Bude to mít přes celé město a hlavně bude teď bydlet s ní a jejími dětmi :cert: A tam budu posílat VOjtu :zed: . No, ale radila jsem ti, že to máš překousnout u Tebe, tak to budu muset aplikovat i na sebe :lol: A je to teda docela boj. A to se do Liberce vracíme až někdy v březnu, takže mám skoro 2 měsíce na psychickou přípravu… Ale nějak to zvládneme, musíme :hug:

Posílám ti taky hodně síly a dej vědět, jak jsi na tom :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria