Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
8.1.12 15:09

Dasulka: něco jako že ho začnou svědět varlata, nebo brnět v mozku, když to tak souvisí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.1.12 15:32

Pampeliško - on už jednoho syna má a ten je jeho věrná kopie tak asi čeká až jestli se ve vlestních dětech zase pozná … jsem mu řekla že jestli má peníze na vyhazování tak si může klidně nechat udělat testy, že mu nebudu bránit … ale když na mě tohle vybalil tak jsem se začala svíjet smíchy že jak to mám jako technicky provést a představit mu ty mrňátka… no nic… komu není z hůry dáno… hele chtělo by to anketu o největšího vola…garantuju že ten můj by ji vyhrál takových perel jsem si vyslechla ještě několik…ale budu vám to psát postupně aby jste si nestrhaly bránice :)

jancab - by to do nás měli vtloukat už od školky…jak se pozná blbec…jsem se shodla s mamkou, že kdysi se cejchovali ku…y - tak by nebylo od věci ocejchovat i tohle plemeno

jaji77 - nejspíš to má nějak propojený…ale já jsem na druhé straně barikády - mimochodem ona ani ovulace neznamená ža mesíte otěhotnět jen tehdy - já hned druhý den po skončení menstruace… :mrgreen: …a to byl na sebe strašně pyšnej jakej je borec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
8.1.12 18:22

Ten muj reagoval poprve uplne stejne - to sem borec ze umim udelat dite z jednoho sexu.

Jinak dite predal, veci neodvezl, vyhrozoval ze mne vyhodi z bytu, trisknul dverma a vysmahnul. Ani s kubou se nerozloucil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.1.12 18:29

:lol: :lol: :lol: jsou to borečci…

Chudák malej tak jestli návštěvy tatínka budou vypadat takhle tak tě potěš… :pocitac: pořád člověk slyší že by se partneři měli domluvit jako dospelí lidé,ale jestli ti předvádí tohle tak bych asi měla chuť kopnout ho aspoň do holeně. :twisted: copak ty chápeš, že jsou tam emoce ,ale ten drobeček si to vyloží po svém… hodně síly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
8.1.12 18:35

Chudak koukal jak puk :( snazila jsem se ho pres hru privest na jine myslenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.1.12 18:42

Je to hrozně nefér… ty abys pak hasila to jak se chová jen proto, že se neumí ovládat a nechápe co svým chováním dělá… jsem správně naštvaná…si říkám jestli nemám výhodu že moje mrňata toho našeho pana tatínka ani nepoznají - ten nemá zájem poslat ani jedinou sms zda jsme ok od doby kdy mě vyhodil na ulici… takže jsem si jistá že ho nakonec nebudou zajímat ani děti a tyhle divadla vynecháme…modlím se aby to tak bylo… protože tohle jsou zas akorát naschvály sobeckého člověka. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ingeborg
8.1.12 19:03

Pampeliško, tvůj ex je podle toho, co píšeš nevyzrálý puberťák a nezaslouží si ani aby sis o něj opřela kolo. Jak tohle chce vychovávat děti? A snad bys nechtěla aby se ti takový hovádko vrátilo? Vždyť je jako 3. dítě!!!! Ješiši! Jen ať si ho milenka nechá! Máš na víc.

• Citovat
  • Upravit
3067
8.1.12 19:33

Jo jo, všude stejný. Můj ex, když na děti peče, o školu se nestará, tak aspoň neváhá starší prudit, jak to, že nemůže v po na rovnátka, protože je v prváku ekonomky a celý týden mají jednu písemku za druhou. Pak jí prásknul telefonem, blbec. Holka se mi kvůli němu dva roky řezala žiletkou, jakej je tatínek borec, než jsem na to přišla :cert: Že se děti kvůli jeho chování počůrávaly, nekomunikovaly a já to hasila u terapky, u sebe AD, hlavně že podle něj špatně vychovávám. :pocitac: Kretén na entou.
Pozor Pampeliško, nedivila bych se, kdyby tě v budoucnu začal vyhazovat z bytu. To člověk potom žasně, čeho je tvoje blízká polovička schopna. A přitom to jsou taky jeho děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
8.1.12 19:34

Inge, ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
8.1.12 19:41

Zvlastni ze ja byla jeho treti dite. Ale jak to sumarizuji, tak jak bylo napsano vyse, ono je to obracene…

Holky to je hrozny kolik podobnych osudu je :( ze sveho pohledu bych radeji kdyby posilal prachy a o deti zajem nejevil. Z pohledu deti by to tak byt nemelo…
Je to fakt sila :( je mi to tak lito.

Ted jsem zapomnela jmeno, mamy nebo many…, mela kolem Vanoc rodit, jak jsi na tom? Co prcek?

Dasi, kdy mas termin?

Ana - to je hrozny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
8.1.12 19:49

Pampeliško, jsi úžasná, jak to zvládáš. Teď prožíváš období, kdy si vyzkoušíš, kolik máš v sobě síly a za pár měsíců budeš na sebe pyšná. Buď ráda, že se „manžel“ chová jako ko..t, jinak by ti bylo líto, že jsi přišla o skvělého chlapa. Takhle ti to být líto nemusí. Jsi lepší než on, hlavně máš dvě krásné děti :-) Posílám hodně síly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
8.1.12 20:18

Diky :hug: mas pravdu!
Opravila jsem si ted kapajici odpad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandule7
8.1.12 20:36
j.pampeliska píše:
Ten muj reagoval poprve uplne stejne - to sem borec ze umim udelat dite z jednoho sexu.Jinak dite predal, veci neodvezl, vyhrozoval ze mne vyhodi z bytu, trisknul dverma a vysmahnul. Ani s kubou se nerozloucil.

Maxi debil nemám slov, no uvidíme jak bude namachrovanej za pár měsícu…

• Citovat
  • Upravit
4051
8.1.12 20:39

Hele holky a k cemu budeme potrebovat chlapy kdyz vsechno dokazeme sami?
Ja tam vidim uz jen blizkost, intimno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.1.12 20:40

Jsi holka šikovná… :hug:

Termín mám 29.leden - ale asi to nevydržím tak dlouho.

Já i když jsem byla s ex tak jsem se musela spoléhat na sebe - oprava auta, placení všeho, technické věci, nakonec si člověk říká že se vlastně nic nezměnilo, akorát mám víc klidu. Nejsem všeuměl,ale nakonec si člověk poradí když musí a ten pocit že jsem to zvládla je fajn. A nemusím se ptát na jiný názor, je to tak jak chci já a hotovo. :pankac:

Pampeliško - nakonec budeš mít vlastní stavební firmu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria