Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dasulka: něco jako že ho začnou svědět varlata, nebo brnět v mozku, když to tak souvisí? ![]()
Pampeliško - on už jednoho syna má a ten je jeho věrná kopie tak asi čeká až jestli se ve vlestních dětech zase pozná … jsem mu řekla že jestli má peníze na vyhazování tak si může klidně nechat udělat testy, že mu nebudu bránit … ale když na mě tohle vybalil tak jsem se začala svíjet smíchy že jak to mám jako technicky provést a představit mu ty mrňátka… no nic… komu není z hůry dáno… hele chtělo by to anketu o největšího vola…garantuju že ten můj by ji vyhrál takových perel jsem si vyslechla ještě několik…ale budu vám to psát postupně aby jste si nestrhaly bránice ![]()
jancab - by to do nás měli vtloukat už od školky…jak se pozná blbec…jsem se shodla s mamkou, že kdysi se cejchovali ku…y - tak by nebylo od věci ocejchovat i tohle plemeno
jaji77 - nejspíš to má nějak propojený…ale já jsem na druhé straně barikády - mimochodem ona ani ovulace neznamená ža mesíte otěhotnět jen tehdy - já hned druhý den po skončení menstruace…
…a to byl na sebe strašně pyšnej jakej je borec…
Ten muj reagoval poprve uplne stejne - to sem borec ze umim udelat dite z jednoho sexu.
Jinak dite predal, veci neodvezl, vyhrozoval ze mne vyhodi z bytu, trisknul dverma a vysmahnul. Ani s kubou se nerozloucil.
jsou to borečci…
Chudák malej tak jestli návštěvy tatínka budou vypadat takhle tak tě potěš…
pořád člověk slyší že by se partneři měli domluvit jako dospelí lidé,ale jestli ti předvádí tohle tak bych asi měla chuť kopnout ho aspoň do holeně.
copak ty chápeš, že jsou tam emoce ,ale ten drobeček si to vyloží po svém… hodně síly ![]()
Chudak koukal jak puk
snazila jsem se ho pres hru privest na jine myslenky
Je to hrozně nefér… ty abys pak hasila to jak se chová jen proto, že se neumí ovládat a nechápe co svým chováním dělá… jsem správně naštvaná…si říkám jestli nemám výhodu že moje mrňata toho našeho pana tatínka ani nepoznají - ten nemá zájem poslat ani jedinou sms zda jsme ok od doby kdy mě vyhodil na ulici… takže jsem si jistá že ho nakonec nebudou zajímat ani děti a tyhle divadla vynecháme…modlím se aby to tak bylo… protože tohle jsou zas akorát naschvály sobeckého člověka. ![]()
Pampeliško, tvůj ex je podle toho, co píšeš nevyzrálý puberťák a nezaslouží si ani aby sis o něj opřela kolo. Jak tohle chce vychovávat děti? A snad bys nechtěla aby se ti takový hovádko vrátilo? Vždyť je jako 3. dítě!!!! Ješiši! Jen ať si ho milenka nechá! Máš na víc.
Jo jo, všude stejný. Můj ex, když na děti peče, o školu se nestará, tak aspoň neváhá starší prudit, jak to, že nemůže v po na rovnátka, protože je v prváku ekonomky a celý týden mají jednu písemku za druhou. Pak jí prásknul telefonem, blbec. Holka se mi kvůli němu dva roky řezala žiletkou, jakej je tatínek borec, než jsem na to přišla
Že se děti kvůli jeho chování počůrávaly, nekomunikovaly a já to hasila u terapky, u sebe AD, hlavně že podle něj špatně vychovávám.
Kretén na entou.
Pozor Pampeliško, nedivila bych se, kdyby tě v budoucnu začal vyhazovat z bytu. To člověk potom žasně, čeho je tvoje blízká polovička schopna. A přitom to jsou taky jeho děti.
Zvlastni ze ja byla jeho treti dite. Ale jak to sumarizuji, tak jak bylo napsano vyse, ono je to obracene…
Holky to je hrozny kolik podobnych osudu je
ze sveho pohledu bych radeji kdyby posilal prachy a o deti zajem nejevil. Z pohledu deti by to tak byt nemelo…
Je to fakt sila
je mi to tak lito.
Ted jsem zapomnela jmeno, mamy nebo many…, mela kolem Vanoc rodit, jak jsi na tom? Co prcek?
Dasi, kdy mas termin?
Ana - to je hrozny ![]()
Pampeliško, jsi úžasná, jak to zvládáš. Teď prožíváš období, kdy si vyzkoušíš, kolik máš v sobě síly a za pár měsíců budeš na sebe pyšná. Buď ráda, že se „manžel“ chová jako ko..t, jinak by ti bylo líto, že jsi přišla o skvělého chlapa. Takhle ti to být líto nemusí. Jsi lepší než on, hlavně máš dvě krásné děti
Posílám hodně síly!!!
j.pampeliska píše:
Ten muj reagoval poprve uplne stejne - to sem borec ze umim udelat dite z jednoho sexu.Jinak dite predal, veci neodvezl, vyhrozoval ze mne vyhodi z bytu, trisknul dverma a vysmahnul. Ani s kubou se nerozloucil.
Maxi debil nemám slov, no uvidíme jak bude namachrovanej za pár měsícu…
Hele holky a k cemu budeme potrebovat chlapy kdyz vsechno dokazeme sami?
Ja tam vidim uz jen blizkost, intimno…
Jsi holka šikovná… ![]()
Termín mám 29.leden - ale asi to nevydržím tak dlouho.
Já i když jsem byla s ex tak jsem se musela spoléhat na sebe - oprava auta, placení všeho, technické věci, nakonec si člověk říká že se vlastně nic nezměnilo, akorát mám víc klidu. Nejsem všeuměl,ale nakonec si člověk poradí když musí a ten pocit že jsem to zvládla je fajn. A nemusím se ptát na jiný názor, je to tak jak chci já a hotovo. ![]()
Pampeliško - nakonec budeš mít vlastní stavební firmu. ![]()