Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Tak já vám něco povím, to mi Pamp. připoměla těma hodinkama. Asi 4 měsíce po odchodu ex jsem se hrabala v účtech v jeho firmě, kam jsem jako společník měla ještě přístup.
A našla jsem účtenku ze zlatnictví, na naše společné příjmení. Ten kretén koupil snubní prstýnky pro něj a tu jeho novou, že jsou „jako“ manželé. Za 10.000!! My zdaleka nebyli rozvedeni. Hráli si na manžele.
A naše snubáky stály 2000! Síla. ![]()
Pampeliško, jsou to jen věci. Ano, naštve to, ale holka, uvědomuješ si vůbec, že ti dva spolu nebudou mít takové dvě báječné děti, které zůstaly Tobě - a to je nade všechno materiálno, jejich úsměv a „mámo, mám tě rád“ ![]()
Mas pravdu. Rikam si to nekolikrat denne. Vzdy kdyz udelaji nejaky pokrok, dostanu pusu, vidim Kubika tancovat… To jsou tak nadherne okamziky.
Jojo mas pravdu. To je mnohem mnohem vic, to je nejvic ![]()
A ten vůl se toho dobrovolně vzdal a odešel jinam. Už tím ukázal svojí „inteligenci“, ne? Peníze vydělá, vyděláš je i Ty, ale tohle už nikdy nezíská.
Dnes jsem tu mela znameho, prinesl doklady a rekla jsem mu co a jak. Bylo zajimave slyset i chlapsky nazor i kdyz na to nejde rict moc jineho nez uz jsem slysela ci cetla.
Tsky jsem si uvedomila ze vlastne od svych 17 nejsem sama sebou. Manzel je dost velky manipulator a ja byla husicka co ho uctivala jako boha a plnila kazde jeho (i nevyrcene) prani.
Pamatuji si jak mi bylo tech 9 mesicu co jsme nebyli spolu. Bylo mi skvele. Prisla jsem si volna jako ptak. Jo mela jsem vecery kdy mi bylo smutno. Ale tenkrat jsem mela plny barak mladych sousedu, vedle hospodu a kdyz byl splin vzdy byl nekdo po ruce. Bylo to uzasne obdobi. Odhodlala jsem se k tetovani, chodila po zabavach, po schuzkach. Bylo to uzasne obdobi.
Ted to mam „stizene“ tema svyma cvrckama. Na druhou stranu obohacene o ne!
Vim ze az preklenu tohle silene rozbourene obdobi ze mi bude lip. Uz jsem si nasla nejaky ten rezim. deticky temer nezlobi. Zvladam i trochu pracovat. Bude nam dobre, bude nam bez nej lip. Nebudeme se kvuli nemu omezovat. A to je to co jsem delala 1,5 roku. Snazila jsem se krotit dite aby nerusilo zivitele rodiny. Kdyz to vezmu z tohohle pohledu tak se mi hoooodne ulevilo.
Racionalne to mamv sobe vyresene. Nepochopene, ale (doufam) ze uzavrene! Emoce jsou vec druha. Ty jsou rozbourene a asi dlouho budou. Ja jen doufam ze se zklidni a zmizi, ze se to emocne rozbourene obdobi sklidni driv nez jemu vsechno dojde.
Jsem si jista ze bude litovat. Vrati se mu to. Predpokladam ze ze strany deti. Z toho cloveka ale uz nikdy nebude stastny chlap. Podle mne si tim co provedl pos*al cely zivot. Mozna si to vykompenzuje v nove rodine, ale tyhle deti tu budou vzdycky a on pokazde kdy je uvidi tak bude proklinat den kdy se rozhodl pro to co udelal.
Doufam ze ze mne nemluvi jen zast. Rekla bych ale ze to tak bude.
Jsem zvedava jak daleko/blizko jsem od pravdy.
Holky ale nejlepší debil je ten můj. Ten se ženil s tou jeho a ještě nebyl rozvedenej
Prostě svatba hotová fraška ona už se asi nemohla dočkat nebo co. Pozvali mě tam tak jsem šla a vychutnala si to.
Svatební hoeti se docela divili když zjistili že jsme ještě manželé.
kub.kub píše:
To myslíš vážně? Jakože si fakt myslel, že to projde??
Nevim jestli je to na mě . Jo ona měla svatební šaty a korunku
na úřadě nebyli jen na hostině. Rozvedli nás až půl roku po tom
Ona je fakt blbka . Chodila tam v šatech no prostě fraška.
Jj, na tebe. Jo aha, takže jen „jako“. Já už myslela, že šli fakt na úřad, to bych spadla ze židle. No i tohle je dobrý. ![]()
Ona si myslela že je to doopravdy.
Měli i snubáky. Můj ex je fakt precizní
Nakonec jsem si tu jejich svatbu nejvíc užila já. Když jí pak unesly tak pro ní nešel vyprd se na to a ona přicupitala zpátky sama a bulela. To už jsem se za břicho popadala.
Ja toho „myho“ zaskrtim. Byla jsem na tom dobre asi hodinu. On snad citi co prozivam. K certu. Jeho bavi mne deptat.
Napsal mi jestli jsem zitra doma, ze by si prijel pro ty veci jak jsem chtela. Napsala jsem rano nebo vecer a on ze to nemuze. Kruci. Kdyz jsme byli spolu tak jsme sedeli doma na prdeli. Nic se nedelo a on ted (mozna predstira) ze ma desne nabitej program.
Boze jak ja ho nenavidim. Fakt nechapu proc mi mjsi neustale sypat sul do rany…
Ahoj pampeliško, to asi nepochopíš nikdy, ale už tě to nebude tak mrzet, za čas…jsou to podpásovky,ale co naděláš.Člověk ví, že nic neprovedl a přesto je potrestán, dost blbý ne?Já jak jsem řekla věřím, že špatný věci se nám dějpua by pak mohli přijít ty lepší.pomalu se smiřuji s těhu, jen jsem ještě nebyla u Dr. tak doufám, že nebudou dvojčata partner je z dvojčat