Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo to je
na jednu stranu by mě zajímalo kde jí našel. To že si jí nabrk bylo to nejlepší. Ted mám už 5 let úžasnýho chlapa kerej přijal i mýho syna z prvního manželství. Kluk ho má rád a docela ho bere na to že je puberták.
Jsem konečně štastná . Taky jsem ser trápila nejdřív byli jsme spolu 10 let a to je už nějaká doba. Všecko přejde uvidíš
pandora píše:
Ona si myslela že je to doopravdy.Měli i snubáky. Můj ex je fakt precizní
Nakonec jsem si tu jejich svatbu nejvíc užila já. Když jí pak unesly tak pro ní nešel vyprd se na to a ona přicupitala zpátky sama a bulela. To už jsem se za břicho popadala.
Čím ho zabila?
Vzpomnela jsem si na jednu situaci… Chtela bych znat nazor ostatnich.
Po svatbe jsem sla k fotografce a nechala se nafotit. Ja, ja a pes, pes - udelali jsme kalendar. Nebyla to zadna erotika. Manzelovi jsem dala k vanocum kalendar i album s ostatnima fotkama…
Co by na to rekli vasi chlapi?
Ten muj mi rekl ze jsem narcis. Kalendar doma sice ten rok byl, ale nadsena jsem z nej byla jen ja… ![]()
Jsem namyslena?
Pampeliško, a co napsat, že tedy ty věci necháš přede dveřmi na chodbě, ať si je vyzvedne, až bude mít čas, že nemáš náladu na něj čekat osobně.. Já myslím, že by do hodiny byl na místě
Ty jo, fakt bych ho chtěla potkat a trochu ho nas..t, baví mě rýpat do těhle typů chlapů, co mají potřebu si honit sebevědomí na ženě.. ![]()
pandora píše:
ničím. Seděla vedle něj jak pejsek
Tyjo, to si ho asi zaslouží. A on ji… ![]()
j.pampeliska píše:
Po svatbe jsem sla k fotografce a nechala se nafotit. Ja, ja a pes, pes - udelali jsme kalendar. Nebyla to zadna erotika. Manzelovi jsem dala k vanocum kalendar i album s ostatnima fotkama…Co by na to rekli vasi chlapi?
Ten muj mi rekl ze jsem narcis. Kalendar doma sice ten rok byl, ale nadsena jsem z nej byla jen ja…
Jsem namyslena?
Znám víc lidí, kteří dali partnerovi podobný kalendář, a partneři to ocenili, nebo se tak aspoň tvářili. Nevidím na tom nic abnormálního.
j.pampeliska píše:
Po svatbe jsem sla k fotografce a nechala se nafotit. Ja, ja a pes, pes - udelali jsme kalendar. Nebyla to zadna erotika. Manzelovi jsem dala k vanocum kalendar i album s ostatnima fotkama…Co by na to rekli vasi chlapi?
Ten muj mi rekl ze jsem narcis. Kalendar doma sice ten rok byl, ale nadsena jsem z nej byla jen ja…
Jsem namyslena?
Já si myslím, že ten můj by asi pěkně koukal a nic by mu to neříkalo, ale nikdy jsem to nezkusila. Tím, že ti řekl, že jsi narcis tě chtěl jenom urazit pakouš!
Kdyby tam byl nafocený on, bylo by to v pořádku, že jo? Jen proto, že se tam nevyskytoval - ještě že psovi nevynadal do narcisů ![]()
Mimochodem, moje budoucí tchyně dostala kalendář všech svých dětí, jejich partnerů a vnoučat - sama tam nebyla a nikdo nebyl narcis ![]()
ten můj právě chce až ted porodim a dám se do kupy po porodu fotky v nadživotní velikosti ale od nějakého fotografa opravdu dobrého . Chce za to dát 50000 je to cvok.Dá si to prej doma na zed . ![]()
Zajimava diskuse…
https://www.emimino.cz/…evere-94542/
Zakladatelka ma to stesti ze partner chce zustat. I kdyz nevim jestli stesti. Nejak nejsem schopna posoudit co je lepsi…
Početla jsem si v té diskuzi, nevím, co je lepší. Pokud by šlo „jen“ o sex, pak bych byla pro to, aby spolu zůstali, dokážou - li udělat tlustou čáru. Láska se odpouští hůř než tělesné potřeby.
Bohuzel je svinstvo vsechno. Ted uz je to jen o nejakem pohodli, zabezpeceni.
Konkretne oni ale meli udajne krasny vztah. Tam bych to zrejme zkusila…
No a ja zjistila ze mi hrabe. Myslim jen na sex. Mam pocit ze to nutne potrebuju. Ze potrebuju prebit ex (myslim ze ex je lepsi osloveni nez manzel…). Ze chci delat to co dela on. Nevim, ale fakt chci chlapa. Ne partnera. Ale kamarada. Bez zavazku. Jen sex, pohoda, zabava.
Holka moje, tohle jsem měla taky po odchodu od toho blba… docela jsem o tom uvažovala s kamarádem, nakonec nikdy k ničemu nedošlo. A zpětně jsem tomu ráda. Byla by to jen záplata, omytí zvenku místo vyčistění všeho zevnitř, ze mě, z psychiky. Popřemýšlej o tom. Sex zvládneš sama, ale na blízkost druhého musíš být připravená, ne aby Ti byl záplatou, to by nebylo fér ani vůči němu.