Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
18.1.12 16:27

Jo jo, u mě je to taky tak. Ale děti to tak berou, nic mi nevyčítají. Spíš se jim s ním nechce, protože on se strašně vůči nim změnil. Upřednostňuje děti svý partnerky a i ji před dětmi. A ony to vidí i cítí.
Terapka mi říkala, že to je normální, že to tak bývá. Že paradoxně, když otec odejde a najde si novou přítelkyni, že ona je jeho rodina i s jejími dětmi. Protože miluje jí, tak miluje i její děti. Jeho děti jsou odrazem mě, proto mu vadí. Je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 16:29

Holky tak tohle beru stejne jako vy, ale pevne verim ze v dospelosti si deti spoji jak to bylo. A my pro ne budeme ty uzasne ze jsme to zvladly. V tohle skutecne verim. Jen si na to budeme muaet pockat 20-30 let… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 16:31

Anni ale v tom vasem pripade fakt nechapu proc si je otec bere. Prijde mi ze ve vasem
Pripade by bylo pro vsechny strany nejlepsi kdyby byl jen polozka na bankovnim vypisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.1.12 16:32

Pampeliško, jenže já mám momentálně pocit, že nezvládnu nic. Fakt nic. I doma to stojí za pendrek, funguju jako stroj, dělám jen to nejnutnější a ještě mizerně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 16:38

Mela jsem to same. Peci o deti jsem zvladla, ale fakt jen ciste mechanicky. Pak si mne k sobe vzali nasi, to mi trochu pomohlo.
Vajdy, nemohla bych ti nejak pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.1.12 16:39

Jsi hodná, Pampeliško, moc mi pomáhá se tady vypsat, jinak pomoct asi zatím nejde. Jsem cvok, že ho chci zpátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 16:44

Jsi, ale chapu te. Ja uz zacinam byt zlomena. Az ted ale… :) teprve ted mam rozumove srovnane ze ho zpet nechci, ale citove bych ho zrejme jeste zpatky vzala. Ja mam ale jistotu ze on zpet nechce. Takze ja mam furu casu na to srovnat si to i emocne.

A jak se tvari on? Jak se chova? Jaky jste meli vztah? Mela jsi podezreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.1.12 16:48

Podezření jsem měla, když jsem se přímo zeptala, neodpověděl, tak bylo jasno. Pak mi na půl pusy řekl, že už vztah trvá pár let při stěhování. On se doma jinak choval tak neutrálně, někdy milý, jindy nesnesitelný. Ale taky vím, že už zpátky nechce. Strašně mě to trápí, snad se taky dostanu do fáze, kdy se nad to dokážu povznést. Zatím se neumím naštvat, jen to neskutečně bolí, nemůžu se najíst, nespím, když už usnu, tak mám noční můry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
18.1.12 16:56

Holky,
jste obdivuhodný. Já mám oproti vám mikroskopický zážitky. Od nás teda odešel táta, když mi bylo 8. Pak se asi 2× vrátil a zase odešel. Jednou jsem mu, asi v 10letech, vzala všechny věci a vyhodila na chodbu a řekla jsem mu, ať vypadne. S tou druhou byl dlouho, vzali se, narodilo se dítě…(tomu je teď 9) a už spolu nejsou. Os vym otci téměř nic nevim, jednou za čtvrt roku se ozve, řeknem si, že někam zajdem, ale nezajdem.
A jinak jsem zažila rozchod (bez dětí, po roce vztahu, takže PRD), kdy jsem si řekla, že ho NIKDY nevezmu zpátky, protože by se mnou voral dál. Ublížil mi, lhal. Ale já jezdila týden do práce, kde jsem si pořád ovívala skleněný oči a jakmile padla a já se dla do auta, řvala jsem až domu a pak až do rána. Pak jsme se k sobě vrátili a je to ok.

Jen jsem chtěla vyjádřit obdiv. Máte to těžký, smutný. Ale jste hrozně racionální a moudrý. Držim pěsti!!!

• Citovat
  • Upravit
57
18.1.12 17:25

Izz, tak konkrétně já nejsem ani racionální, ani moudrá. Strašně chci, aby se vrátil a odpustila bych. Nezapomněla, ale odpustila. Moc bych chtěla, aby děti měly tátu doma a ho pořád miluju. Vím, že je to nepochopitelné, po tom lhaní, podvádění, ale nedokážu ho po deseti letech jen tak škrtnout a být v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 17:40

Vajdy myslim ze kdybych se vratila zpet v teto diskusi ze tam budou podobna slova. Myslim ze to prozivas stejne jako ja. Mne to manzel ulehcuje tim ze se chova hrozne. Takze taky dost zalezi na tom jak se bude hovat ten tvuj.

:hug:

Ted jsou na povrchu emoce. Rozum je nekde vzadu zastrceny. Myslim ze prijdou chvile kdy zacne vylezat na povrch. A to ja jsem extremne emocni clovek. Ale podle psycholozky je to jeden velky plus ktery nam oomuze se s tim vyrovnat.

Berusko mysli na to male co nosis pod srdcem. Zkus jist aspon male kousky. Vim ze je to tezke, ale neco malo snist musis. Mozna by to chtelo i nejake vitaminy protoze ted asi nebudes mit zrpvna lvalitni vydatnou stravu.

Je mi tak hrozne uzko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.1.12 17:59

Pampeliško, já se jíst snažím, fakt, ale nic neudržím a hned jde všechno ven. Dnes jsem zvládla jen půl jablka a hrnek mléka. Snažím se všechno si zdůvodnit, že mi za to trápení nestojí, když nám tohle provedl, ale ani tak mi to nepomáhá. Před chvílí volal, že se za hodinu zastaví za dětmi a v tu ránu jsem šla zase ke dnu. Těším se, že ho uvidím a už teď se trápím, až se po uložení dětí sebere a odejde k ní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 18:15

Tohle neni dobre ani pro tebe ani pro deti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.1.12 18:26

Není, já vím, ale nedovedu s tím nic udělat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 18:45

Ujasni si co je pro tebe a hlavne deti dobre. Vymysli jak by sis to predstavovala. Seber vsechnu silu a domluv se s nim na pravidlech. V pondeli jsem sem davala zasady co mi rekla detska psycholozka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí