Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
19.1.12 00:10

Ne, není to problém dlouhodobých vztahů. Je to problém neochoty na vztahu pracovat. Když pracuje jen jeden, tak to nefunguje, musí oba. Vztah se může rozvíjet, může stagnovat, ale přechodit se nemůže. Ne, pokud je na něm pracováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
19.1.12 00:15

Díky za odpovědi, dobrou noc. Třeba se ozvu, jak válčím. Mám ale strach, že mi jen tak nedá pokoj, víš..

• Citovat
  • Upravit
15659
19.1.12 00:17

Dobrou a drž se. Nedá, ale Ty jsi silnější a lepší než on. Hodně štěstí k tomu, jak mu ukázat přímou cestu do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
19.1.12 00:18

:) díky

• Citovat
  • Upravit
4051
19.1.12 03:16

No teda husty. Nektery jedince fakt :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.12 04:20

Adelko - poslední týden dělám přítele na telefonu kamarádce s osmiměsíční holčičkou. Její přítel se zamiloval do kolegyně z vedlejší kanceláře a neví, jak má pokračovat dál… Proč to sem píšu? Když se s ním před 6 lety kamarádka seznámila, byl její přítel ženatý a kamarádka byla svobodná naivní šestadvacetiletá holčina. Uháněl ji 2 roky a kamarádka celé ty 2 roky probrečela, že přece nemůže odvést tátu od rodiny, posílala ho za manželkou, několikrát to ukončila, ale pak zase podlehla. On se taky vracel k manželce, ale nakonec odešel s kamarádkou, protože ta velká láska zvítězila. Kamarádka měla celou dobu černé svědomí, ale brala to tak, že s manželkou nebyl její přítel šťastný a když spolu překonali takovou překážku, tak už spolu zůstanou napořád. Taky jí tvrdil, že je vlastně poprvé v životě doopravdy zamilovaný :zed: A dnes? Ona je sama v novém baráku s velkou hypotékou a osmiměsíčním dítětem a on prožívá znou velkou lásku.

Vím, že si každý musí prožít svůj život a svůj příběh a některé zkušenosti jsou nepřenositelné. Ale co by udělala moje kamarádka tehdy, viděno dnešním pohledem? Změnila by práci, aby se nemuseli potkávat, změnila by si telefonní číslo a pokud by ani to nepomohlo, odstěhovala by se jinam. Dnes totiž vidí, že chlap, který dokáže opustit manželku s malými dětmi (a ten Tvůj podváděl těhotnou :poblion: ), je totiž schopen to udělat v budoucnu zase. I když ti tvrdí, jak je do tebe zamilovaný. A to ten tvůj naštěstí s tebou ani nechce zůstávat. Jestli bude pořád neodbytný, klidně ho postraš tím, že sama manželce zavoláš. To by mělo stačit.

A přeju, ať to ustojíš a najdeš si spolehlivého chlapa, který nemá potřebu podvádět manželku :hug:

Omlouvám se za anonym, ale kamarádka zatím svůj poblém s přítelem řeší, takže o tom nikdo z okolí neví :(

• Citovat
  • Upravit
57
19.1.12 10:03

Levandule, Jaji, Pampeliško a vůbec, holky, co jste tady, děkuju moc za podporu. Nevím, jak dál, nedokážu fungovat, zvednout se ze dna. Snažím se řešit všechno racionálně, ale nejde mi to. Děti máme staré 3 a 7 let, miminko se má narodit za měsíc. Manžel si s dětmi včera báječně užil s dětmi, navečeřel se u nás, prý si moc pochutnal a spokojeně odešel. Já celou noc zase nespala, ani s práškem na uklidnění, co mi Dr. napsala. Přemýšlím pořád, jak se jim musí žít z cizího zoufalství. Myslíte, holky, že jsou takhle šťastní? Nebo že opravdu jsou natolik bezcharakterní, že si užívají sebe a ostatní jsou jim fuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
19.1.12 10:44

Vajdy take se ptam. Stale dokola. Jak se na sebe muzou podivat do zrcadla, jak mohou fungovat? Natoz byt stastni? Nechapu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.1.12 10:50

Manžel mi řekl, že jsou šťastní, že chce být jen s ní a mě se prý nic absolutně netýká, ať se starám o děti a jeho s ní nechám v klidu žít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
19.1.12 10:55

Fuj! To je hnusně řečeno!!
Jinak budu asi zlá, ale kdybych odtáhla chlapa od rodiny a měla ho ráda, budu si připadat dobře a budu šťastná…a on má po letech jiný život, je nadšen.....píšu z pohledu mrchy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.12 11:00
j.pampeliska píše:
Tohle je ta moje sestrenice. Take c3… Nastesti v bezdetnem manzelstvi. Ale proboha cim vas tak dostanou? Ja vim ze lzou a urcite nerikaji jak maji skvelou manzelku, ale to je nejde poslat do p**** a at si nejdriv vyresi manzelstvi a teprve pak si zacinaji novy vztah?
Ja se na to sestrenky zeptat nemuzu, je na tom psychicky spatne a nechci mezi nami delat rozbroje, tak to ode mne neber zle.

Ahoj Pampeliško, sleduju tvoji diskusi od začátku a moc ti držím palce. Podle toho, co píšeš, jsi moc silná osoba. A časem bude určitě líp.
Nechtěla jsem přispívat, ale musím reagovat na tento tvůj příspěvek.
Já byla taky v roli milenky - kolega z práce, který mě vozil cestou domů. Povídali jsme si o všem a postupně se sblížili. Dle něj měl partnerku, která je již odstěhovaná u své maminky a má u něj jen nějaké věci, než si najde nový byt. Nerozumí si, rozešli se. Měl často volné večery, celé noci, nic nenasvědčovalo tomu, že by s někým žil. Já to nepoznala celý rok, ze všeho se uměl vylhat a lhal tak přesvědčivě, že mu člověk na všechno skočil.
Po roce mě jeho přítelkyně kontaktovala - měli šťastný vztah, žili spolu po celou tu dobu dál a snažili se o miminko!!! Ona pracovala ve 12h službách, takže on to vždycky zaonačil tak, že měl volno, když ona nebyla doma. Lhal nám oběma a já se nakonec dozvěděla, že když na mě přišla, tak jí tvrdil, že ho otravuju, nedám mu pokoj, nemůže se mě zbavit… Hrál to prostě na 2 strany a opravdu přesvědčivě.
Přítelkyně ho opustila, já taky - teď je sám a večer chodí po hospodách.
Tohle ber jen jako příspěvek z druhé strany, ne vždy za to může milenka nebo milenec. Lidi se umí přetvařovat opravdu dobře.

• Citovat
  • Upravit
57
19.1.12 11:10

Izz, já myslím taky, že ona je šťastná, však si musí připadat naprosto božsky a neodolatelně. Odtáhnout muže od třech dětí je přeci veliké machrovství, to jen tak někdo nesvede. I můj manžel mi okázale dává najevo, jak se mu konečně ulevilo, že se mnou nemusí sdílet jeden byt, s takovou příšerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
19.1.12 11:15

holky je to jednoduché ony nad tím nepřemýšlejí, jsou prostě šťastné a nic jiného je nazajímá, vím to, moje kamarádka řešila to samé, manžel si našel milenku a nevěděl s kým být, ona byla za tou milenkou, ať ho nechá, že je ženatý a ona ji na to s úsměvem odpověděla, že ona ho neuhání, že on chodí za ní sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
19.1.12 11:25

Anonymni dekuji za prispevek. V urcitych situacich to chapu. ale dokaze mi nekdo vysvetlit ten nas pripad… Ze je schopna vlezt do me postele kdyz jsem v porodnici…? Jak mohla? Musela to vedet, v praci to vsichni vedeli! A tady doma byla pripravena druha postylka, nad posteli svatebni fotky, pomahala manzelovi odvezt mije auto od porodnice… Takze ona to vedet musela…

Vajdy ten tvuj je idiot a i to je slaby vyraz. Ten muj mi nikdy nerekl ze ji miluje ze je s ni stastny. Ja jsem velmi emicne zalozena tak bych zkousla kdyby se zamiloval a odesel. No bylo by to pro mne bolestive ale pochopila bych to vic nez v situaci kterou mame my. On ji udajne nemiluje, neodesel za perspektivnejsim vztahem. Odesel protoze musel pryc ode mne…

Po tom co ti rekl bych mu rozkopala cifernik. Vim ze to silene boli, ale po tomto ho chtit zpet? Ne!!!
(kez by to bylo tak snadne si v sobe vyresit jako to napsat, ze?)

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.1.12 11:32

Pampeliško, já mám v sobě strašný zmatek. Jsem tak zoufalá, až mám zatměno před očima. Já vím, že je můj muž bezcharakterní a hulvát, ale rozum říká jedno.., znáš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí