Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.12 13:39

Odepiš mu, ať nepíše, že už to ukončil! On bude naléhat dál to je jasný a proto bych fakt radši změnila to číslo, jinak ti bude pořád hrát na city o kterých moc dobře ví :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
15659
19.1.12 13:46

Adelo, jestli má klíče, tak bych vyměnila zámek, jestli nemá, nepouštěla bych ho. Nemáš nějakou kamarádku, která by odmítala jeho pokusy za Tebe a třeba dva tři dny u Tebe bydlela? Jemu to evidentně takhle vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
19.1.12 13:48

No já bydlím s našíma ještě, ale v baráku, byl tu jen, že jsou v práci a já píšu diplomku. Netroufne si sem. Ale on mi jasně řekl, že mi napíše. A že nikoho tak nemiloval, ale že ženu podvádět nemůže. Vůbec to nechápu, ale mám strach, že mi nedá pokoj.

• Citovat
  • Upravit
15659
19.1.12 14:51

Tak si blokni jeho číslo a jdi psát diplomku k nějaké spolustudentce. Neměla bys teď být sama. A nebo, což je sice nic moc, ale taky řešení, zatím to nech tak jak to je, dopiš diplomku a pak pápá. Jde taky o to, abys ji dopsala a zvládla završit studia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
19.1.12 15:20

Děkuju za rady a pochopení, někomu jsem se svěřit musela a moje kamarádky už z toho taky mají dost. Jo už mi napsal-po 3 hodinách.. Dobrý, že? Nechápu, co ode mě ještě chce. Musím jít psát tu práci. Fakt díky, rada někoho nezaujatého a zkušeného mi pomáhá. Fakt děkuju

• Citovat
  • Upravit
3067
19.1.12 16:12

Víte co mi řekla v út terapka, když jsem si tam stěžovala na chování ex? Že mám na tom také podíl, že jsem si vzala kreténa, který se teď špatně chová k dětem. Kdybych si ho nebrala, tak by děti neměly takového tátu.
Jak můžu na začátku, a často i po letech vědět, že to najednou tak skončí? Pořád mě nabádá k toleranci k němu, aby děti ze mě necítily zášť, pokud má na ně kecy, tak mám říkat, že je asi špatně pochopil, špatně se domluvili apod. Je pravda, když to tak dělám, tak jsou děti víc v pohodě.
Protože on má poruchu osobnosti. A já pořád řeším důsledky poruchy na nás. On to neřeší, on má vždycky pravdu, nic jiného neuzná, nedá se s ním domluvit. Když ho sprdnu, chvilku šlape a pak to zas jede. Terapka to uznala, řekla, že se nedá nic jiného dělat, protože on je nemocný, že je to na mě. Uf, náročný.

Adélko, také bych se něj vykašlala. Jen tě zneužívá. Vím, že se lehce radí, ale věřím, že na to přijdeš, jen tě to prostě musí zdravě naštvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
19.1.12 16:31

Anni no mazec. To je sila. Nejenze se jako opustene zeny musime o vse postarat, jeste musime byt hodne a mile na ex kvuli detem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
19.1.12 16:51

Je to tak. Vždycky zatnu zuby a ovládám se. Děti za to nemůžou, když se dospělí nedohodnou. I takhle jsou z té situace nešťastné…
Jsem z toho všeho unavená, jak to leží jen na mě. Děti, práce, domácnost…, přijde mi, že jenom dřu a odříkávám si. Mám dva psy, vždycky jsem byla ráda, že je mám, ale v poslední době nemám ani sílu je venčit. Každý den se musím učit s mladší, má dys poruchu, nikdo za mě nic neudělá. Bojím se být nemocná, abych nepřišla o plat. Bojím se, že nemůžu zkolabovat, dovolit si být unavená, někdy se těším, až děti budou mít svůj život a já je nebudu muset každý den řešit. Vím, že mě to bude mrzet, ale někdy už nemůžu. Tedy většinou. :,( I spím rychle, abych se vyspala, prostě mám pocit, že nemám oddych, nemám si kam zalézt. Doma děti, zbytek času zaměstnání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
19.1.12 16:56

Ani děkuju, já už nemám sílu. Jsem vyčerpaná. Rozejít se se mnou a za pár hodin mi napsat. A to se mě ještě půl hodiny před rozchodem zeptá, jestli bych s ním byla jako jeho partnerka. A po sexu konec. Už chci jenom zapomenout..

• Citovat
  • Upravit
4051
19.1.12 17:16

Adel bud rada ze v tom nejsi zainteresovana pres deti a zkus utect co nejdal. Drzim palce!

Anni mam podobny pocit a to jsem zatim dona. Vse jen ty ty ty, neni na koho se obratit. Jo mam rodice, ale trpi za to dost a snazim se je obtezovat co nejmene. Vzdycky jsem se tesila az prijde manzel z prace a tu hodku bude mit deti na starost on a ja vyndam v klidu aspon nadobi z mycky… Tenhle nonstop stres je silenej :(porad byt ve strehu, neni druha polovicka ktera by pomohla nest to brime :pocitac:

Dnes je mi zase hrozne. Opet po kontaktu s nim. Ja to nedavam. Kez by nas odstrihnul, jenze to bohuzel neudela :(
Nechapu to a boli to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.1.12 18:53

Ahoj holky, čtu pravidelně tuhle diskusi, i když nepřispívám.
Pampeliško, Tobě moc a moc držím palce a přeji Ti mnoho sil. Uvidíš, že za nějaký čas budeš šťastná a znovu zamilovaná, i když se to teď nezdá.
Já jsem zůstala sama s dcerkou, když jí byl rok a půl. Manžel mě strašně zklamal (v jiném ohledu než nevěra, ale bolelo to moc- obelhával mě a okradl mě i mé rodiče), byla jsem nešťastná a myslela si, že už se nikdy nedokážu zamilovat a hlavně věřit. Poté jsme se do sebe zamilovali se svým letitým kamarádem, který mi v době kolem rozvodu hodně podržel. Byl ženatý :oops: a já, přestože mi tento vztah zpočátku vyhovoval, postupně chtěla víc než jen chlapa na dvě odpoledne v týdnu. Snažila jsem se seznámit s někým dalším, odpoutat se, ale nešlo mi to. Byla jsem nešťastná. A potom jsem potkala svého současného přítele.´Od prvního rande jsem cítila, že tohle je chlap, do kterého se dokážu zase zamilovat. Jsme spolu již rok a jsme oba šťastní…

Adelko, Tobě radím - nevaž se na ženáče, najdi si chlapa, který se s tebou nebude schovávat, budete spolu moci být, když vy dva budete chtít a ne když vám to okolnosti dovolí, pro kterého budeš jedničkou, který nebude lhát a podvádět…protože to je ukázka jeho povahy a ta se nezmění…ani kdyby ho manželka vyhodila (protože za jiných okolností s tebou dobrovolně nebude !!!) a byl nakonec s tebou, tak to bude pořád člověk, kterému lhát a podvádět nečiní problém. Na světě je plno chlapů, nevaž se na jednoho podvodníka… ;)

• Citovat
  • Upravit
4051
19.1.12 19:21

Kato dekuji :hug:

No musim ruct ze jsem na tom momentalne snad hur nez kdy jindy. Kdyz to tady tak ctu. Ja bych pochopila kdyby se muj muz zamiloval a kvuli tomu odesel za ni. Ale on ji udajne nemiluje.
Jak muze po 11 letech, snatku a 2 detech odejit k zene kterou nemiluje. Ne to nedokaze snad nikdo kdo je ziva bytost. Ja to nechapu!!!
Ja jsem takova blbka. Ja ho chci zpatky. A verte mi ze kdyby ted zazvonil a se slzama v ocich rekl ze to posral, ze nas miluje … Tak ho vezmu zpatky!

Proc jsem tak pitoma. Jak muzu po tom vsem co provedl, jak se chova ho chtit zpatky. Jsem vdecna za deti ano jsem, ale kvuli nim jsem v pasti. Kdyby mi odesel chlap ci manzel v bezdetnem manzelstvi uz bych byla skoro vylecena. Litala bych po venku, flirtovala, zvedala si sebevedomi, sexovala. A ja nemuzu nic. Nemuzu se sesypat kvuli tem dvema. Nemuzu se ozrat kvuli tem dvema. Nemuzu se zabit kvuli tem dvema. Nemuzu se s kymkoliv vyspat kvuli tem dvema. Nemuzu nic. Jediny co muzu je sedet doma na zadku a starat se o tyhle dva dokonaly poklady.

Fakt toho mam dneska dost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.1.12 19:43

Pampeliško, neboj, tohle je jeden z těch špatných dní, ale zase bude lépe.
Ano, máš na krku dvě dětičky, ale jak si sama napsala, jsou to poklady. Víš, co by za ně jiné (např. nešťastné snažilky) daly ?
Málokdo má život bez problémů. Já jsem sice šťastná se svým současným partnerem, ale abych toho štěstí neměla moc, tak mi umírá táta. Strašně mě to bolí a asi je to důvod, proč trávím tolik času ne emimi a píšu o jiných věcech (potřebuji se odreagovat). A to je situace, se kterou už nic nenadělám :,(
To, že jsi teď nešťastná, je fakt, který je jen momentální a za nějaký čas se tomu v náručí jiného partnera jen zasměješ. Jako já se teď směju nad ex ( a jak ten se mnou zamával)

• Citovat
  • Upravit
5679
19.1.12 19:50

Ahojky, chtělo se mi z tvého příběhu plakat…Něco takového si prožívá kamarádka a je to fakt hrozné, nechápu jak tohle někdo může dokázat ještě když čeká druhé dítě a ještě si ji dotáhnout k vám domů když ty jsi v porodnici… Já bych takového člověka začala asi pěkně nesnášet, i když láska je bohužel někdy silnější..
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale podle posledních příspěvků jsem pochopila že se chce k vám vrátit? nevím, bála bych se když to udělal jednou udělá to znova :(
držím pěstičky at to vše dobře dopadne.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
19.1.12 19:57

:( tak jsem to špatně pochopila, to bylo na Adél at mu odepíše at už nepíše… Já myslela že otravuje zpět vás…
Bude dobře, uvidíš… Děti ti tu sílu dají a společně to překonáte.. kamarádka v tomto je 3/4 roku a v tuto chvíli ho už nesnáší než miluje.. kdyby to chtěl zpět urovnat, ona je už v té situaci že už by nechtěla…
Myslím na tebe, at ta chvíle brzo příjde i k tobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí