Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Adel nejsem si jista jestli to ustoji. Jestli jo tak to bude hodne tvrda prace.
Prave mi hla zluci tahle diskuse:
Ježiši… Jako ty jo, to je fakt děsný. Já jsem nad tím právě hrozně přemýšlela a nemůžu ho odvést od dětí. Vždyť chci být taky máma.. Časem se to třeba srovná a jakoby ta žena pravdu vlastně nezná, má nějaké jakési tušení. Radši budu trpět, než být kráva, mrzelo by mě to celej život. Ano mohla jsem to vědět dřív a vůbec se do toho nepouštět, nicméně to už zpátky nevrátím. Ta holka z diskuze je mimo.. Vypočítané dobré bidlo… bože… To je fakt děs, pokud je aspoň trochu soudná, tak si snad sakra musí uvědomovat, co chudák ta žena prožívá..
Ono ji to dojde az bude v podobne situaci.
Je to laska.
Uplne stejne reagovala moje sestrenice. On je jen zenaty, nemaji deti. Ale jsou do sebe desne zamilovani a on proste meni nevernik ![]()
No stale nechapu…
Navíc prosit někoho, ať se mnou je… Co to je? To bych nechtěla. Snad ten člověk se musí sám rozhodnout a stát si za tím.. A navíc, když už se rozhonde jako ten můj pro rodinu, tak snad to přání musíš taky respektovat. Já nemám žádné závazky a ta slečna taky ne. Mám šanci najít si někoho jiného a založit s ním rodinu. Souhlasím s tvým názorem, že je to smlouva a mělo by se za ni bojovat.. Copak já bych chtěla, aby mi tohle chlap pak udělal? To víš, že ne… ženský jsou taky svině..
Hej já z toho mám pocit, že fakt budu sama a navždy, tohle je psycho, co se pořád děje.. Vůbec jsem netušila, že takovýhle problémy má tolik lidí..
Ja jsem taky prosila. Kdyz clovek miluje tak dela hodne aby ten druhy zustal…
Pampeliško, alespoň si nahlédla do psychiky druhé strany barikády a doplnila si ten svůj seznam o další druh milenek - zachranitelky chudáků týraných manželů (bohužel si myslím, že tato skupina je velmi početná)…
Clovek musi verit! Ja lasku k zivotu potrebuju. A budu to zkouset dal. Radeji se xkrat spalim nez zustat sama. Risk je zisk. A za lasku stoji za to bojovat (v urcitych hlavne moralnich) mezich.
Jooo Kato tak to bude ta nase! Konecne jsme na to kaply! Zachranitelka!
To je hezký a pravdivý
Já bych třeba bojovala, ale nechci, aby odešel od dětí. To prostě ne. Na mě čeká jinej.. někde..někdy.
A nemyslím si, že se dá milenka kategorizovat. Já jsem normální holka a nikdy jsem jí být nechtěla…
ok, hlásím se do těch zachranitelek
K tomu doprošování - vzhledem k tomu, že sama jsem byla na obou stranách barikády - já jsem neprosila. I když přišel ze dne na den z ničehož nic (navíc těsně po zamluvení svatby, ta se asi nezamlouvá, když je vztah v krizi), že „neví“. Brečela jsem, nechápala, dožadovala se vysvětlení, ale nikdy jsem neprosila. Pokud se mnou někdo nechce z nějakého důvodu být, může to být jeho vina nebo i moje, ale nemůžu ho násilím nutit, aby se mnou zůstal. Jasně, když jsou děti, je to těžší, ale platí to samé. V okolí mám dva případy, kdy spolu manželé byli jen kvůli dětem, znamenalo to děsný psycho, hádky, děti tím trpěly. Oba páry se rozvedly, každý si našel jiného partnera, děti mají perfektní vztah s mámou i tátou i jejich partnery, všechno funguje a na konci jsou čtyři šťastný dvojice a spokojený děti, zatímco předtím byly jen dvě zkrachovalý manželství. A já se ptám, jestli je to špatně? ![]()
Také jsem se několikrát zařekla, že už raději nikoho nechci, ale pokaždé do té řeky vstupuji znovu.
Když ona ta láska je tak krásná… i když někdy mívá špatné konce. Ale holky, co nás nezabije, to nás posílí.
To je fakt, láska je krásná a nesmyslná kolikrát. Já jsem mu dala možnost volby, nenaléhám na něj a je to spíš opačně. On chce být se mnou, ale zůstat kvůli dětem. Otázka je fakt, jaký to bude mít dopad na celou tu rodinu. Neznám vztah jich dvou (jako manželky a jeho) a ani po tom nepátrám, ale jelikož si mě „našel“, tak asi úplně něco v pořádku nebylo.. Nespala jsem s ním prvního půl roku vůbec, takže o sexu to fakt není.. Kdo ví, co s tím. Já určitě ne, a proto se teď držím stranou.
U toho, kdo kvůli mě rozložil svojí rodinu, bych byla opatrná. Spolužačka byla milenka ženatého, kvůli ní opustil svou rodinu, a dneska, po deseti letech, je s dcerkou taky sama, protože opustil i tuhle rodinu.
Oni asi chtějí, co zrovna nemůžou mít. Mně zase včera teda potřeboval strašně nutně vidět, kolik smsek, ja mě miluje mi poslal ani nepočítám.. A jestli mu to odpustím a ble ble. Ale díkvy pampelišce a jjaji jsem se na to vykašlala a vůbec nereaguju.. Hrozně se chudák trápí a chce mě hrozně moc vidět.. dva dny jako mu to vydrželo.. Srdceryvné zprávy o tom, co mu říkají jeho děti.. Abych byla já ta špatná a cítila se asi úplně nejhůř.. No děs. Akorát doufám, že jeho rodina to ustojí a budou šťastní (jako žena a děti).