Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Seznámila jsem se s mužem který je starší a s manželkou a tříletým chlapcem.Oboustranně to byla láska na první pohled a oba cítíme že je to i ta životní láska.Přítel to nevydržel a oznámil to manželce.A začalo peklo..výčitky,sledování vyhození z baráku který je přítelův.Měla vypočítaný,že když ho vyrazí on to bez syna nedá a nezvládne vidět ho jednou za 5 dní a vrátí se..tak se také stalo.Nyní o 3 týdny později jsme ve stejné situaci a stim rozdílem že momentálně se má rozhodnout bud se mnou a syna uvidí jednou týdně(a to on nedá),nebo se vrátí k ní ale se mnou už nepromluví.Z mého názoru jí jde o dobré bidlo protože ten kluk je v momentální chvíli naprosto zničený.Bojim se jak se rozhodne i když předem vim,že pro mě to nebude.Prosila sem ho ať bojuje ale on to chce všechno řršit rozumně s láskou,a nechá při tom sebou vytírat jako s hadrem.Nevim co mám dělat…
Nikdy bych nechtěla rozbíjet rodinu, brát dítěti tátu. Říká se, že citům neporučíš… ale ano, od toho jsme myslící rozumné bytosti.
A je jedno, jak je to u nich v rodině, jestli spolu vychází nebo se hádají. Já bych tohle na svědomí mít nechtěla. Až budeš starší a mít děti, třeba to budeš chápat jinak.
A nenapadlo tě, že ji jde o rodinu, tatínka pro své dítě a manžela?
Co čekáš, že udělá? Dovolí manželovi milenku?
Dala bych od neho ruce pryc. Jestli je jen trosku zodpovedny a milujici otec, tak se smir s tim, ze od nich neodejde.
Nevím, co bys chtěla poradit.
Dobrovolně jsi šla do vztahu s mužem, který má ženu a dítě. Snad jsi nečekala, že je vystěhuje z domu na ulici a nastěhuje si tam tebe. To bys byla hodně naivní. Zkus se trochu vžít do role jeho manželky a dítěte. Chtěla bys budovat své štěstí na tom, že uděláš jiné dva lidi nešťastné ??? Pokud by ho manželka definitivně vyhodila a on zůstal tobě, jak se budeš tvářit, až s ním budeš mít malé děcko a přijde nějaká mladá naivní holčina a bude chtít, aby tě s děckem vystěhoval a měla ho jen pro sebe. Budeš pro ní mít pochopení ????
Jenomže tohle je nefungující vztah a pardon já pocházim z rodiny kde spolu naši byli jenom kvůli nám a tohle bych svému dítěti v životě neudělala.A ne ne nechtěla sem se nastěhovat k němu do baráku dohodli jsme že tam by měla zůstat manželka protože syn je tam zvyklí.Nejsem hyena která bourá vztah v tom mi věřte rozvedl by se i tak protože ne vždy je při rozvodu špatný ten muž.Měla sem příležitost zažít ji ještě s čistým svědomím a věřte mi takhle se milující matka a manželka nechová.
jojo, manželce s 3letým synem jde jen a pouze o dobré bydlo (ironie) Cos čekala? Každé zamilování je to pravé, to nejlepší a jedinečné, ta pravá láska - takže zůstaň na zemi. Mají malé dítě, takže si myslíš, že to je u nich špatné - ano, jak jinak. Jen milanky vědí, že všichni jejich ženáči jsou na tom doma špatně, že zůstávají jen a pouze kvůli dětem, že si se ženou nerozumí… Jsi ochotná zkousnout, že každý měsíc bude ex posílat peníze? Že si bude brát malého na víkendy a prázdniny, takže ty se staneš macechou se vším všudy (jídlo, praní, zábava, pláč, nemoc, emoce.,..)? Jsi připravená na to, že až byste měli dítě, že tu ale pořád bude starší syn, který může žárlit, můžete řešit výbuchy vzteku, odmítání otce, pomlouvání matky… Fakt to ustojíš?
Sandence píše:
Jenomže tohle je nefungující vztah a pardon já pocházim z rodiny kde spolu naši byli jenom kvůli nám a tohle bych svému dítěti v životě neudělala.A ne ne nechtěla sem se nastěhovat k němu do baráku dohodli jsme že tam by měla zůstat manželka protože syn je tam zvyklí.Nejsem hyena která bourá vztah v tom mi věřte rozvedl by se i tak protože ne vždy je při rozvodu špatný ten muž.Měla sem příležitost zažít ji ještě s čistým svědomím a věřte mi takhle se milující matka a manželka nechová.
a proc si s ni tedy porizoval dite ???
docela by me zajimala i verze druhe strany
Myslíš že nad tím se m nepřemýšlela ani nevíš kolik nocí a ano ustojim.V životě sem moc štěstí neměla prošla sem si největšíma svinstvama,které si málokdo dokáže představit.A opravdu si myslíš že to tak vidim já?Že sem za nim přišla a řekla..hele ty máš na hovno vztah vyser se na ni…To fact ne.Zažila si někdy muže s kterým si dokázala mluvit celou noc,To je náš případ…není to o žádným posraným sexu je to o duševní stránce a já sem mu nikdy neřekla že má kvůli mě rodinu opustit.
Musíš to brát ale tak, že to, co ti o ní povídá tvůj milenec, ještě vůbec nemusí být pravda. Žádný ženáč nevypráví své milence o tom, že doma je vše v pořádku a mají se rádi a že si chce jen povyrazit - to by byl sám proti sobě, to by s ním jinak žádná milenka nešla ![]()
A pokud je to tak, jak říkáš a oni mají opravdu hrozný vztah a stejně by se i bez tebe rozvedli, tak se nemáš čeho bát. Odejde od ní tak jako tak a potom už je to vše v tvých rukou…
Nefungující vztah to začal být ihned po porodu(a nebylo to plánováné těhotenství)…a proč?to vám neřeknu..
Sandence píše:
A ty vis jak se chova milujici matka a manzelka? MAs deti?
Ja bych udelala vse abych udrzela rodinu pohromade, jen kdybych videla malou spetku nadeje, ze se k nam tata vrati a budeme zase rodina. Vzdy kdyz uz jsou deti, tak tu nejde jen o me, preci. To ale svobodny clovek tezko pochopi. ![]()