Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Boží mlýny melou, i když někdy jinak, než by se čekalo. Příklad mých rodičů - byli spolu 25 let, z toho taťka mamku podváděl s jednou paní z práce 24 let a užíval si i jinde. Mamka to neviděla (snad jenom nechtěla). No dopadlo to tak, že jí došla trpělivost a tátu vyhodila. Teprve když on sám mohl říct, že chtěl zústat ale hrozná manželka mu to nedovolila, tak šel k milence. No a závěr? Milenka už byla stará, takže nemohli mít dítě. No a já mám dvě vlastní sestry a po všech jeho služebkách i dalších 18 nevlastních a ani jedna rozhodně jeho geny vzhledově nezapřeme. No a on? Je sice s milenkou, teď už manželkou, ale nešťastný, protože má peníze a postavení, ale taky její výčitky, že jí zkazil život a ani jedna z nás si ho nevážíme a jako otce neuznáváme. Takže mu po světě běhá dost potomků a vnoučat, ale ani jednoho z nich nemá a nakonec zústane úplně sám.
Přesně tak, ony si to rozumově podle mého i uvědomují, ale říkají si, že zrovna ten její je z tohoto výjimka…
potomství jak abrahám ![]()
milenky berou veškeré rady jako moralizování, asi si fakt potřebují nabít pusu ![]()
káťa píše:
Musíš to brát ale tak, že to, co ti o ní povídá tvůj milenec, ještě vůbec nemusí být pravda. Žádný ženáč nevypráví své milence o tom, že doma je vše v pořádku a mají se rádi a že si chce jen povyrazit - to by byl sám proti sobě, to by s ním jinak žádná milenka nešlaA pokud je to tak, jak říkáš a oni mají opravdu hrozný vztah a stejně by se i bez tebe rozvedli, tak se nemáš čeho bát. Odejde od ní tak jako tak a potom už je to vše v tvých rukou…
reakce na posledni anonymni… a prosim te, kdyz mel tak uzasnou manzelku, proc ji zahybal s tebou? tak to byl asi nejakej blb, co hleda dobrodruzstvi a zadelava si na problemy..... nebo jen nevedel co chce? Tak tohle uz nechapu vubec… a jeste mene chapu tebe, tobe to nevadilo? Jeste dokazu pochopit, ze nektere milenky zpocatku netusi, ze jsou s zenacem( a pak uz jsou zamilovane), dokonce bych chapala, ze nekterym je to jedno( ale rozhodne je neomlouvam, jen jsou lide ruzni) a chapu i to, ze mlade nezkusene naivky veri, ze nasly lasku snu… ale aby mi zaletnik vypravel, jak je jeho zena uzasna… ![]()
RyBANA píše:
Oter, ty jo tatínek byl/je dobrej rozsévač
no to on byl zase na tohle šikovnej. Jenže teď taky ze svojí výplaty (cca 150 000 měsíčně) musí platit aktuálně alimenty asi na 10 potomků ![]()
Oter píše:RyBANA píše:no to on byl zase na tohle šikovnej. Jenže teď taky ze svojí výplaty (cca 150 000 měsíčně) musí platit aktuálně alimenty asi na 10 potomků
Oter, ty jo tatínek byl/je dobrej rozsévač
Tak to je hustý kafe…
na to se nedá nic říct, snad chudák tvoje mamka…
mroe píše:
reakce na posledni anonymni… a prosim te, kdyz mel tak uzasnou manzelku, proc ji zahybal s tebou? tak to byl asi nejakej blb, co hleda dobrodruzstvi a zadelava si na problemy..... nebo jen nevedel co chce? Tak tohle uz nechapu vubec… a jeste mene chapu tebe, tobe to nevadilo? Jeste dokazu pochopit, ze nektere milenky zpocatku netusi, ze jsou s zenacem( a pak uz jsou zamilovane), dokonce bych chapala, ze nekterym je to jedno( ale rozhodne je neomlouvam, jen jsou lide ruzni) a chapu i to, ze mlade nezkusene naivky veri, ze nasly lasku snu… ale aby mi zaletnik vypravel, jak je jeho zena uzasna…
Anonymní píše:
A věř, že já byla milenka ženáče a neslyšela jsem na jeho manželku jediný špatný slovo, mluvil o ní vždy krásněJen jako vsuvka, omlouvám se za OT
káťa píše:
Musíš to brát ale tak, že to, co ti o ní povídá tvůj milenec, ještě vůbec nemusí být pravda. Žádný ženáč nevypráví své milence o tom, že doma je vše v pořádku a mají se rádi a že si chce jen povyrazit - to by byl sám proti sobě, to by s ním jinak žádná milenka nešlaA pokud je to tak, jak říkáš a oni mají opravdu hrozný vztah a stejně by se i bez tebe rozvedli, tak se nemáš čeho bát. Odejde od ní tak jako tak a potom už je to vše v tvých rukou…
a cos tím chtěla říct ?
že manželka byla super,chlap byl dokonalej protože to o manželce věděl a k tobě jezdil zasunout a při tom básnit o manželce? ![]()
sophinka píše:Anonymní píše:a cos tím chtěla říct ?
A věř, že já byla milenka ženáče a neslyšela jsem na jeho manželku jediný špatný slovo, mluvil o ní vždy krásněJen jako vsuvka, omlouvám se za OT
káťa píše:
že manželka byla super,chlap byl dokonalej protože to o manželce věděl a k tobě jezdil zasunout a při tom básnit o manželce?
Myslím,že kdyby to byl tvůj osudový muž,tak by nebyl ženatý.
Že by jsi musela osudového muže,tahat od rodiny to se mi opravdu nezdá. ![]()
Anonymní píše:
Ne, to jsem tím říct nechtěla. On rozhodně dokonalej není, to v žádným případě. A manželka? Ta má snad svatozář!!! A nejezdil ke mě zasunout:
sophinka píše:Anonymní píše:a cos tím chtěla říct ?
káťa píše:
že manželka byla super,chlap byl dokonalej protože to o manželce věděl a k tobě jezdil zasunout a při tom básnit o manželce?
já myslím,že jezdil zasunout
nezlob se ,asi se to blbě poslouchá
*Manželka s ním klidně i 3 a víc měsíců nespala, sám říkal, že kdyby byl doma ten sex v pořádku asi by vůbec nedošlo k ničemu se mnou.***
Ked som bola este puberte tak zaujimavy chlapec bol len ten, o ktoreho uz prejavila zaujem ina baba. Vsetci ostatni boli looseri. A kamosky sa potom strasne trapili, ze ten dotycny nie je volny, pripadne ze sa onho biju tri. (Ja sa trapila len tym, ze dotycny ani nevie ze zijem
)
Dost ma ale udivuje, ze su zeny, ktore tento sposob vyberu neopustili ani po puberte.