Dítě nebo láska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
stara baba
22.1.12 17:38

Ked som bola este puberte tak zaujimavy chlapec bol len ten, o ktoreho uz prejavila zaujem ina baba. Vsetci ostatni boli looseri. A kamosky sa potom strasne trapili, ze ten dotycny nie je volny, pripadne ze sa onho biju tri. (Ja sa trapila len tym, ze dotycny ani nevie ze zijem :mrgreen: )

Dost ma ale udivuje, ze su zeny, ktore tento sposob vyberu neopustili ani po puberte.

• Citovat
  • Upravit
4200
22.1.12 17:59

Boží mlýny melou, i když někdy jinak, než by se čekalo. Příklad mých rodičů - byli spolu 25 let, z toho taťka mamku podváděl s jednou paní z práce 24 let a užíval si i jinde. Mamka to neviděla (snad jenom nechtěla). No dopadlo to tak, že jí došla trpělivost a tátu vyhodila. Teprve když on sám mohl říct, že chtěl zústat ale hrozná manželka mu to nedovolila, tak šel k milence. No a závěr? Milenka už byla stará, takže nemohli mít dítě. No a já mám dvě vlastní sestry a po všech jeho služebkách i dalších 18 nevlastních a ani jedna rozhodně jeho geny vzhledově nezapřeme. No a on? Je sice s milenkou, teď už manželkou, ale nešťastný, protože má peníze a postavení, ale taky její výčitky, že jí zkazil život a ani jedna z nás si ho nevážíme a jako otce neuznáváme. Takže mu po světě běhá dost potomků a vnoučat, ale ani jednoho z nich nemá a nakonec zústane úplně sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.1.12 18:02

Oter, ty jo tatínek byl/je dobrej rozsévač 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.1.12 18:04

Přesně tak, ony si to rozumově podle mého i uvědomují, ale říkají si, že zrovna ten její je z tohoto výjimka…

• Citovat
  • Upravit
1452
22.1.12 18:08

potomství jak abrahám 8o
milenky berou veškeré rady jako moralizování, asi si fakt potřebují nabít pusu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 18:14
A věř, že já byla milenka ženáče a neslyšela jsem na jeho manželku jediný špatný slovo, mluvil o ní vždy krásně :-) Jen jako vsuvka, omlouvám se za OT :-)
káťa píše:
Musíš to brát ale tak, že to, co ti o ní povídá tvůj milenec, ještě vůbec nemusí být pravda. Žádný ženáč nevypráví své milence o tom, že doma je vše v pořádku a mají se rádi a že si chce jen povyrazit - to by byl sám proti sobě, to by s ním jinak žádná milenka nešla ;)A pokud je to tak, jak říkáš a oni mají opravdu hrozný vztah a stejně by se i bez tebe rozvedli, tak se nemáš čeho bát. Odejde od ní tak jako tak a potom už je to vše v tvých rukou…
  • Citovat
  • Upravit
35329
22.1.12 18:23

reakce na posledni anonymni… a prosim te, kdyz mel tak uzasnou manzelku, proc ji zahybal s tebou? tak to byl asi nejakej blb, co hleda dobrodruzstvi a zadelava si na problemy..... nebo jen nevedel co chce? Tak tohle uz nechapu vubec… a jeste mene chapu tebe, tobe to nevadilo? Jeste dokazu pochopit, ze nektere milenky zpocatku netusi, ze jsou s zenacem( a pak uz jsou zamilovane), dokonce bych chapala, ze nekterym je to jedno( ale rozhodne je neomlouvam, jen jsou lide ruzni) a chapu i to, ze mlade nezkusene naivky veri, ze nasly lasku snu… ale aby mi zaletnik vypravel, jak je jeho zena uzasna… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
22.1.12 18:27
RyBANA píše:

no to on byl zase na tohle šikovnej. Jenže teď taky ze svojí výplaty (cca 150 000 měsíčně) musí platit aktuálně alimenty asi na 10 potomků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
22.1.12 18:31
Oter píše:
RyBANA píše:
no to on byl zase na tohle šikovnej. Jenže teď taky ze svojí výplaty (cca 150 000 měsíčně) musí platit aktuálně alimenty asi na 10 potomků :lol:

8o Tak to je hustý kafe… :-O na to se nedá nic říct, snad chudák tvoje mamka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 18:31
Zamiloval se a já taky, výčitky jsme měli oba dva a ne malý. A přiznám se, že větší stres jsem v životě nezažila jako byl v tomto vztahu. A nikdy více to nechci zažít. Manželka jeho je opravdu zlatá a docela by mi vadilo, kdyby ji podváděl dál. Tvrdil mi, že prostě ujel s mnou, zamiloval si a nemohl si pomoci. A ano, toto mu věřím. A nešlo u nás rozhodně jen o sex i když jsme ho měli spolu skvělej. Manželka s ním klidně i 3 a víc měsíců nespala, sám říkal, že kdyby byl doma ten sex v pořádku asi by vůbec nedošlo k ničemu se mnou. Toto byl jen takový počáteční bod kterej přerostl v něco víc. už jsme to ukončili a vracet se k sobě nebudeme.
mroe píše:
reakce na posledni anonymni… a prosim te, kdyz mel tak uzasnou manzelku, proc ji zahybal s tebou? tak to byl asi nejakej blb, co hleda dobrodruzstvi a zadelava si na problemy..... nebo jen nevedel co chce? Tak tohle uz nechapu vubec… a jeste mene chapu tebe, tobe to nevadilo? Jeste dokazu pochopit, ze nektere milenky zpocatku netusi, ze jsou s zenacem( a pak uz jsou zamilovane), dokonce bych chapala, ze nekterym je to jedno( ale rozhodne je neomlouvam, jen jsou lide ruzni) a chapu i to, ze mlade nezkusene naivky veri, ze nasly lasku snu… ale aby mi zaletnik vypravel, jak je jeho zena uzasna… :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
sophinka
22.1.12 18:38
Anonymní píše:
A věř, že já byla milenka ženáče a neslyšela jsem na jeho manželku jediný špatný slovo, mluvil o ní vždy krásně :-) Jen jako vsuvka, omlouvám se za OT :-)
káťa píše:
Musíš to brát ale tak, že to, co ti o ní povídá tvůj milenec, ještě vůbec nemusí být pravda. Žádný ženáč nevypráví své milence o tom, že doma je vše v pořádku a mají se rádi a že si chce jen povyrazit - to by byl sám proti sobě, to by s ním jinak žádná milenka nešla ;)A pokud je to tak, jak říkáš a oni mají opravdu hrozný vztah a stejně by se i bez tebe rozvedli, tak se nemáš čeho bát. Odejde od ní tak jako tak a potom už je to vše v tvých rukou…

a cos tím chtěla říct ? :mrgreen: že manželka byla super,chlap byl dokonalej protože to o manželce věděl a k tobě jezdil zasunout a při tom básnit o manželce? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.12 18:44
Ne, to jsem tím říct nechtěla. On rozhodně dokonalej není, to v žádným případě. A manželka? Ta má snad svatozář!!! A nejezdil ke mě zasunout :-) :
sophinka píše:
Anonymní píše:
káťa píše:
a cos tím chtěla říct ? :mrgreen: že manželka byla super,chlap byl dokonalej protože to o manželce věděl a k tobě jezdil zasunout a při tom básnit o manželce? 8o
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
22.1.12 18:48

Myslím,že kdyby to byl tvůj osudový muž,tak by nebyl ženatý. :think: Že by jsi musela osudového muže,tahat od rodiny to se mi opravdu nezdá. :think:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
22.1.12 18:55

Upřímně, z ženských jako ty se mi zvedá žaludek. :?

• Citovat
  • Upravit
sophinka
22.1.12 18:57
Anonymní píše:
Ne, to jsem tím říct nechtěla. On rozhodně dokonalej není, to v žádným případě. A manželka? Ta má snad svatozář!!! A nejezdil ke mě zasunout :-) :
sophinka píše:
Anonymní píše:
káťa píše:
a cos tím chtěla říct ? :mrgreen: že manželka byla super,chlap byl dokonalej protože to o manželce věděl a k tobě jezdil zasunout a při tom básnit o manželce? 8o

já myslím,že jezdil zasunout :lol: nezlob se ,asi se to blbě poslouchá
*Manželka s ním klidně i 3 a víc měsíců nespala, sám říkal, že kdyby byl doma ten sex v pořádku asi by vůbec nedošlo k ničemu se mnou.***

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky