Dítě nebo láska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
22.1.12 11:58

Příspěvek upraven 20.02.12 v 23:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
22.1.12 11:59

je těžké posoudit situaci jen z jedné strany a neslyšet tu druhou, nicméně zdá se mi trochu divné byli spolu 13 let, poslední tři roky manželé a dítě, to nevěděl po 10 letech, že to není žena jeho života, tak proč si s ní pořizoval dítě a ženil se s ní, a když jsou dítěti 2, tak si najde tebe :think: a že si povídáte? No ono je to také o tom, že manželka má na starosti dítě, domácnost a vzhledem k tomu, že ty dítě nemáš, nedokážeš pochopit jak je to náročné, takže se nedivím, že si s ním manželka celou noc nepovídá, protože ty pak se můžeš vyspat, manželka na to jaksi nemá čas, takže tohle se dá celkem lehce pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.1.12 12:01

No tak se k tobě chodí spíš vypovídat.A jestli jsou spolu 13 let,tak spíš hledá nějakou změnu,ale až zjistí o co by přišel,tak zůstane s rodinou.Znám to od kamarádky.Měli to dost podobně jak píšeš,akorát bez dítěte a nebyli manželé.Kamarádka se na něj teda vykašlala a on si tu svoji(co s ni byl 10let)potom vzal.A to přitom tvrdil,že je s ni už jen ze zvyku,že ji rád nemá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
22.1.12 12:02
Sandence píše:
Sepishka píše:
Taky si myslim, ze udrzovat vztah ze kteryho vyprchala laska nema zadnej smysl. Deti to samozrejme vyciti velice rychle a je to pro ne mozna jeste horsi model nez vyrustat v rozvedeny rodine. Zakladatelko, mohla bys rict, jak dlouho vas vztah trva?
Náš vztah?Skoro rok a opět upozorňuji že to není klasiciký model milenky a chtíčí po sexu-spali jsme za tu dobu spolu 6×

tak to asi u vás taky nebude všechno v pořádku, ne? Pokud jsem šíleně zamilovaný/á, ten druhý je má životní láska, jsme spolu rok, tak spolu nespíme 6×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
22.1.12 12:02
Milkiway píše:
A to přitom tvrdil,že je s ni už jen ze zvyku,že ji rád nemá!
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
22.1.12 12:04

Ahoj,
nechápu, proč chceš takového chlapa, ty se nebojíš, že za pár let provede to stejné i tobě? Až vyprchá ta neokoukanost, zamilovanost a přijdou starosti o společnou domácnost a dítě. Jednou od ní odešel, a pak se vrátil. Předpokládám, že místo, aby jsi od něj dala ruce pryč, tak jsi ho opakovaně uháněla a kontaktovala, tak je to zase tam, kde to bylo. Není ti ze sebe špatně? A proč asi zhubnul, že by nervy, jak to zkoulet s manželkou i milenkou? Kdyby chtěl odejít, tak odešel a byl by z tebou. Ale není. Najdi si někoho jiného a vybuduj si vlastní vztah a rodinu a nenič ji druhým. Já bych taky bojovala za manžela a tátu našich dětí. A nedivým se, že jeho žena je zlá, protože mu dala vše a odměnou je jí milenka, která chce jejího chlapa a tátu jejich dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
22.1.12 12:05

půjčím si od předchozí přispívající toto:

**Nech lidi odejít: pokud se vrátí – patří k tobě, pokud ne – nikdy ani nepatřili. . .****

to je tak nějak ta pravá rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Holky nezlobte jsem vdaná a mám dítě,ale nikdy bych se nesnažila udržet rodinu tím, že budu muže vydírat přes dítě k tomu bych se nesnížila pokud se jí nehodlá vzdát tak bych ho nechala jít, řeči typu buď ta ženská nebo už nikdy neuvidíš dítě :poblion: , ať jsi jde třeba se zakladatelkou čeká lepší život, žádná nejsme super žena do které by chlap musel být zamilovaný celý život a nutit ho když vidím, že nemá zájem :zed: Myslíte, že je člověk neomylný a když se vdá nebo ožení nemůže až pak zjistit, že udělal chybu já s tím žiju už několik let a jen k vůli tomu dítěti a víte jak se cítím… A jen protože nechci rozbít rodinu

• Citovat
  • Upravit
fabulous

Ahoj, ja jsem manzela po dlouhodobe milence vyrazila z domu. A ano, byla jsem strasna manzelka,ktera ho podle nej dohnala az k podvadeni Taky ji napovidal spoustu konin a nechtelo se mu odchazet od rodiny. Dva roky to tahl na obe strany.Dnes jsem rozvedena, byvaly je stale s tou samou milenkou, ted uz pritelkyni a nejvetsi sranda je, ze ji podvadi se mnou…nejsem pomstychtiva, ale preju ji to z celeho srdce a ani se snazit nemusim.

inko

• Citovat
  • Upravit
1452
22.1.12 12:08
Anonymní píše:
Holky nezlobte jsem vdaná a mám dítě,ale nikdy bych se nesnažila udržet rodinu tím, že budu muže vydírat přes dítě k tomu bych se nesnížila pokud se jí nehodlá vzdát tak bych ho nechala jít, řeči typu buď ta ženská nebo už nikdy neuvidíš dítě :poblion: , ať jsi jde třeba se zakladatelkou čeká lepší život, žádná nejsme super žena do které by chlap musel být zamilovaný celý život a nutit ho když vidím, že nemá zájem :zed: Myslíte, že je člověk neomylný a když se vdá nebo ožení nemůže až pak zjistit, že udělal chybu já s tím žiju už několik let a jen k vůli tomu dítěti a víte jak se cítím… A jen protože nechci rozbít rodinu

to že ho manželka vydírá říkal on, kdoví jestli to jen není jeho záminka k tomu aby se rozešel se zakladatelkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.1.12 12:11
burgundy píše:
Anonymní píše:
Holky nezlobte jsem vdaná a mám dítě,ale nikdy bych se nesnažila udržet rodinu tím, že budu muže vydírat přes dítě k tomu bych se nesnížila pokud se jí nehodlá vzdát tak bych ho nechala jít, řeči typu buď ta ženská nebo už nikdy neuvidíš dítě :poblion: , ať jsi jde třeba se zakladatelkou čeká lepší život, žádná nejsme super žena do které by chlap musel být zamilovaný celý život a nutit ho když vidím, že nemá zájem :zed: Myslíte, že je člověk neomylný a když se vdá nebo ožení nemůže až pak zjistit, že udělal chybu já s tím žiju už několik let a jen k vůli tomu dítěti a víte jak se cítím… A jen protože nechci rozbít rodinu
to že ho manželka vydírá říkal on, kdoví jestli to jen není jeho záminka k tomu aby se rozešel se zakladatelkou
Nemám důvod mu nevěřit-nelhal by mi a navíc je někdy až protivně upřímný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
22.1.12 12:14

Příspěvek upraven 20.03.12 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
22.1.12 12:23

Zakladatelko na začátku píšeš:Nyní o 3 týdny později jsme ve stejné situaci a stim rozdílem že momentálně se má rozhodnout bud se mnou a syna uvidí jednou týdně(a to on nedá),nebo se vrátí k ní ale se mnou už nepromluví.
ty jo a jak by sis to představovala??? Nebo on. To jí krom manžela chceš vzít i dítě? aby on byl spokojenej,že má kluka u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.1.12 12:25

Zamilovanost je krásná věc,první rok dva..pak se k sobě nastěhujete a nastane časem takovej ten denní kolobeh atd..
oni sou spolu 13let a je jasné,že když si našel milenku je to pro něj uplná extáze něco nového..Ale,každpopádně je pro něj nejduležitější jeho syn a pokud ho opravdu miluje,neopustí je.Nechci být hnusná,ale třeba spolu začnete žít atd a mu to dojde,že udělal chybu..a třeba litovat nebude do toho nikdo nevidí,kažpodápně bych nešla do vztahu s chlapem co je ženatej a má dítě,které miluje at už miluje svou ženu či ne,neměla bych na to kuráž a ani nervy,tohle je těžká situace,ale já osobně po roce vztahu s ženáčem co má dítě bychs e na to vykašlala,nebrala bych mu tátu,co chce vlastně on??kolik ti je,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
22.1.12 12:26

No,já nevím ale nabourat někomu takhle rodinu to se prostě nedělá…co kdyby to jednou udělala nějaká pipina tobě..??..ženatej chlap s rodinou je prostě tabu..proč si nenajdeš volnýho svobodnýho chlapa a nezaložíš si vlastní rodinu místo toho abys jí někomu rozbíjela..??..je to smutný a ze všeho nejvíc to vždycky odnesou děti…fakt tohle sobectví nechápu.. :nevim: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí