Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je těžké posoudit situaci jen z jedné strany a neslyšet tu druhou, nicméně zdá se mi trochu divné byli spolu 13 let, poslední tři roky manželé a dítě, to nevěděl po 10 letech, že to není žena jeho života, tak proč si s ní pořizoval dítě a ženil se s ní, a když jsou dítěti 2, tak si najde tebe
a že si povídáte? No ono je to také o tom, že manželka má na starosti dítě, domácnost a vzhledem k tomu, že ty dítě nemáš, nedokážeš pochopit jak je to náročné, takže se nedivím, že si s ním manželka celou noc nepovídá, protože ty pak se můžeš vyspat, manželka na to jaksi nemá čas, takže tohle se dá celkem lehce pochopit.
No tak se k tobě chodí spíš vypovídat.A jestli jsou spolu 13 let,tak spíš hledá nějakou změnu,ale až zjistí o co by přišel,tak zůstane s rodinou.Znám to od kamarádky.Měli to dost podobně jak píšeš,akorát bez dítěte a nebyli manželé.Kamarádka se na něj teda vykašlala a on si tu svoji(co s ni byl 10let)potom vzal.A to přitom tvrdil,že je s ni už jen ze zvyku,že ji rád nemá!
Sandence píše:Sepishka píše:Náš vztah?Skoro rok a opět upozorňuji že to není klasiciký model milenky a chtíčí po sexu-spali jsme za tu dobu spolu 6×
Taky si myslim, ze udrzovat vztah ze kteryho vyprchala laska nema zadnej smysl. Deti to samozrejme vyciti velice rychle a je to pro ne mozna jeste horsi model nez vyrustat v rozvedeny rodine. Zakladatelko, mohla bys rict, jak dlouho vas vztah trva?
tak to asi u vás taky nebude všechno v pořádku, ne? Pokud jsem šíleně zamilovaný/á, ten druhý je má životní láska, jsme spolu rok, tak spolu nespíme 6×
Milkiway píše:
A to přitom tvrdil,že je s ni už jen ze zvyku,že ji rád nemá!
Ahoj,
nechápu, proč chceš takového chlapa, ty se nebojíš, že za pár let provede to stejné i tobě? Až vyprchá ta neokoukanost, zamilovanost a přijdou starosti o společnou domácnost a dítě. Jednou od ní odešel, a pak se vrátil. Předpokládám, že místo, aby jsi od něj dala ruce pryč, tak jsi ho opakovaně uháněla a kontaktovala, tak je to zase tam, kde to bylo. Není ti ze sebe špatně? A proč asi zhubnul, že by nervy, jak to zkoulet s manželkou i milenkou? Kdyby chtěl odejít, tak odešel a byl by z tebou. Ale není. Najdi si někoho jiného a vybuduj si vlastní vztah a rodinu a nenič ji druhým. Já bych taky bojovala za manžela a tátu našich dětí. A nedivým se, že jeho žena je zlá, protože mu dala vše a odměnou je jí milenka, která chce jejího chlapa a tátu jejich dítěte.
půjčím si od předchozí přispívající toto:
**Nech lidi odejít: pokud se vrátí – patří k tobě, pokud ne – nikdy ani nepatřili. . .****
to je tak nějak ta pravá rada
Holky nezlobte jsem vdaná a mám dítě,ale nikdy bych se nesnažila udržet rodinu tím, že budu muže vydírat přes dítě k tomu bych se nesnížila pokud se jí nehodlá vzdát tak bych ho nechala jít, řeči typu buď ta ženská nebo už nikdy neuvidíš dítě
, ať jsi jde třeba se zakladatelkou čeká lepší život, žádná nejsme super žena do které by chlap musel být zamilovaný celý život a nutit ho když vidím, že nemá zájem
Myslíte, že je člověk neomylný a když se vdá nebo ožení nemůže až pak zjistit, že udělal chybu já s tím žiju už několik let a jen k vůli tomu dítěti a víte jak se cítím… A jen protože nechci rozbít rodinu
Ahoj, ja jsem manzela po dlouhodobe milence vyrazila z domu. A ano, byla jsem strasna manzelka,ktera ho podle nej dohnala az k podvadeni Taky ji napovidal spoustu konin a nechtelo se mu odchazet od rodiny. Dva roky to tahl na obe strany.Dnes jsem rozvedena, byvaly je stale s tou samou milenkou, ted uz pritelkyni a nejvetsi sranda je, ze ji podvadi se mnou…nejsem pomstychtiva, ale preju ji to z celeho srdce a ani se snazit nemusim.
inko
Anonymní píše:
Holky nezlobte jsem vdaná a mám dítě,ale nikdy bych se nesnažila udržet rodinu tím, že budu muže vydírat přes dítě k tomu bych se nesnížila pokud se jí nehodlá vzdát tak bych ho nechala jít, řeči typu buď ta ženská nebo už nikdy neuvidíš dítě, ať jsi jde třeba se zakladatelkou čeká lepší život, žádná nejsme super žena do které by chlap musel být zamilovaný celý život a nutit ho když vidím, že nemá zájem
Myslíte, že je člověk neomylný a když se vdá nebo ožení nemůže až pak zjistit, že udělal chybu já s tím žiju už několik let a jen k vůli tomu dítěti a víte jak se cítím… A jen protože nechci rozbít rodinu
to že ho manželka vydírá říkal on, kdoví jestli to jen není jeho záminka k tomu aby se rozešel se zakladatelkou
burgundy píše:Nemám důvod mu nevěřit-nelhal by mi a navíc je někdy až protivně upřímnýAnonymní píše:to že ho manželka vydírá říkal on, kdoví jestli to jen není jeho záminka k tomu aby se rozešel se zakladatelkou
Holky nezlobte jsem vdaná a mám dítě,ale nikdy bych se nesnažila udržet rodinu tím, že budu muže vydírat přes dítě k tomu bych se nesnížila pokud se jí nehodlá vzdát tak bych ho nechala jít, řeči typu buď ta ženská nebo už nikdy neuvidíš dítě, ať jsi jde třeba se zakladatelkou čeká lepší život, žádná nejsme super žena do které by chlap musel být zamilovaný celý život a nutit ho když vidím, že nemá zájem
Zakladatelko na začátku píšeš:Nyní o 3 týdny později jsme ve stejné situaci a stim rozdílem že momentálně se má rozhodnout bud se mnou a syna uvidí jednou týdně(a to on nedá),nebo se vrátí k ní ale se mnou už nepromluví.
ty jo a jak by sis to představovala??? Nebo on. To jí krom manžela chceš vzít i dítě? aby on byl spokojenej,že má kluka u sebe.
Zamilovanost je krásná věc,první rok dva..pak se k sobě nastěhujete a nastane časem takovej ten denní kolobeh atd..
oni sou spolu 13let a je jasné,že když si našel milenku je to pro něj uplná extáze něco nového..Ale,každpopádně je pro něj nejduležitější jeho syn a pokud ho opravdu miluje,neopustí je.Nechci být hnusná,ale třeba spolu začnete žít atd a mu to dojde,že udělal chybu..a třeba litovat nebude do toho nikdo nevidí,kažpodápně bych nešla do vztahu s chlapem co je ženatej a má dítě,které miluje at už miluje svou ženu či ne,neměla bych na to kuráž a ani nervy,tohle je těžká situace,ale já osobně po roce vztahu s ženáčem co má dítě bychs e na to vykašlala,nebrala bych mu tátu,co chce vlastně on??kolik ti je,?
No,já nevím ale nabourat někomu takhle rodinu to se prostě nedělá…co kdyby to jednou udělala nějaká pipina tobě..??..ženatej chlap s rodinou je prostě tabu..proč si nenajdeš volnýho svobodnýho chlapa a nezaložíš si vlastní rodinu místo toho abys jí někomu rozbíjela..??..je to smutný a ze všeho nejvíc to vždycky odnesou děti…fakt tohle sobectví nechápu..
![]()