Dítě nebo láska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
22.1.12 11:10

Příspěvek upraven 20.02.12 v 23:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
22.1.12 11:12

Cos čekala. Hledáš podporu na foru určeném především pro matky, asi jako mladá ženská, která tahá tátu od rodiny, tady moc podpory nenajde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.1.12 11:12

On o ní nemluví špatně má manželku rád musely byste ho znát naprosto se vymyká normálnímu chlapovi ale prostě s ní nechce žít dovedete si představit chlapa který při 187cm výšce zhubl na 63 kilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasenalub
22.1.12 11:15

1. jasne ze manzelka je podle tebe mrcha co chce barak,ale je to tvuj uhel pohledu, z jejiho pohledu si ty mrcha co rozbiji rodinu, a z meho pohledu je jeji manzel momentalne chlap co mysli penisem ale ma alespon tolik slusnosti ze ho to trapi a zalezi mu na vlastnim diteti. to by si fakt chctela partenra co s usmevem na tvari spali vsetky mosty k puvodni rodine?
2. manzelka kona logicky: jestli s ni chce zustat musi ukoncit vas vztah. jestli s ni nechce zustat at se odstehuje, necha ji at se z toho dostane , a nechodi si dite brat kdykoliv ale podle dohody at je jasne ze je mezi nimi konec a jeji domov uz neni jeho domov.
3. nenapadlo te, ze on to chce proste skoncit s Tebou a rika ti to trosku jinak aby ti tolik neublizil a nevupadal jak svine?
4. nevim kolik ti je, ale vypadas yt mlada, to fakt chces jit do vztahu s zenacem, ktery nema vyreseny vztah s manzelkou, ma vycitky svedomi vuci synovi, bude platit vysoke alimenty, a dalsi vysoke vydaje, vzdy budes ta druha po synovi? vim, ze si zamilovana, ale prosim Te mysli, a predstav si to do budoucna…

• Citovat
  • Upravit
2803
Sandence píše: …a proč?to vám neřeknu..

Tak si to nech :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653

S kazdym chlapem a naopak je to ze zacatku krasne a dokonale,pak prijdou deti a mela by zustat vzajemna laska a porozumeni.Co jsi si myslela,ze odejde a necha tam syna?Pokud je zodpovedny,tak se rozhodne zustat.Chces byt stastna na ukor ciziho nestesti a to neni spravne.Syn je jeste maly,vis jak by se citil videt tatu jednou za tyden?Najdi si svobodneho chlapa a pak poznas jake to je bojovat o rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
Sandence píše:
On o ní nemluví špatně má manželku rád musely byste ho znát naprosto se vymyká normálnímu chlapovi ale prostě s ní nechce žít dovedete si představit chlapa který při 187cm výšce zhubl na 63 kilo?

Kdyby s ni nechtel zit, tak se rozvede a byli byste spolu. :nevim:
Pokud to jen odklada, tak se rozvest nechce a jako ve spouste pripadu se ani nerozvede.

• Citovat
  • Upravit
713
22.1.12 11:16

A pochopilas, že je to kvuli tobě? Myslím to hubnutí toho ‚chudáčka‘ a celá ta situace?
A ty bys chtěla chlapa, kterej se bez řečí vzdá dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.1.12 11:23

Já si myslím, že pokud je jeho žena opravdu tak nesnesitelná, tak by od ní odešel tak jako tak. To, že by se rozvedli, přece ještě neznamená, že by přestal být otcem. A pak už by vám dvěma v cestě nic nestálo.
Podle jeho chování mi ale připadá, že se mu odcházet nechce :nevim:

Ptala si se, co máš dělat ? Myslím si, že ty už nemůžeš dělat nic. Pouze čekat, jestli manželka ty jeho avyntýry ustojí a bude ho i po tom všem chtít, anebo ho vyhodí a potom bys možná měla šanci ty…

• Citovat
  • Upravit
17
22.1.12 11:25

Vim co je milující matka stačí se podívat na moji,zůstali spolu jenom kvůli nám a přála bych vám vidět ten pohled do jejích zlomených očí,když vám brečí na rameni.Ona se chtěla rozvést on ne a řekl ji že ji obere o všechno a takhlee to trvá 12 let to bych dítěti opravdu neudělala.Neřekla sem že manželka je mrcha co chce barák a majetek o tom žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.1.12 11:28
neprihlasenalub píše:
1. jasne ze manzelka je podle tebe mrcha co chce barak,ale je to tvuj uhel pohledu, z jejiho pohledu si ty mrcha co rozbiji rodinu, a z meho pohledu je jeji manzel momentalne chlap co mysli penisem ale ma alespon tolik slusnosti ze ho to trapi a zalezi mu na vlastnim diteti. to by si fakt chctela partenra co s usmevem na tvari spali vsetky mosty k puvodni rodine?

Chlap co myslí penisem?Proto se mnou za skoro rok sspal 6×?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
22.1.12 11:29

není to vůbec o sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
22.1.12 11:30

Podle me ho ma rada a zalezi ji o udrzeni rodiny a to chapu a obdivuju ji,ze uz ho nevyrazila.Zaloz si svoji rodinu a nech to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
22.1.12 11:33

Ahoj, nezbývá ti než čekat, pokud máte být spolu, tak budete!!! Manželka pojuje taky, to je pochopitelné, ale je jen na něm, jak se rozhodne.
Jinak já jsem v tomhle asi jiná, ale mě manžel říct, že už ke mě nic necítí, tak se nesnažím udržet rodinu za každou cenu. Copak Vy byste si takového chlapa vážily a chtěly v tom vztahu pokračovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
22.1.12 11:35

tak KONEČNĚ jsem mohla nahlédnout do hlavy milenek…autorko děkuju! konečně sem pochopila tu plánovanou bezohlednost a sobectví :potlesk:
a co máš dělat? té „mojí“ milence, stačilo čekat a dorážet…nakonec jsem manželství ukončila sama…mám nyní skvělého partnera a jsem o velkou zkušenost bohatší…a já teď taky v koutku duše potměšile čekám..boží mlýny melou a lidi se moc nemění;)

Příspěvek upraven 22.01.12 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria