Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cos čekala. Hledáš podporu na foru určeném především pro matky, asi jako mladá ženská, která tahá tátu od rodiny, tady moc podpory nenajde.
On o ní nemluví špatně má manželku rád musely byste ho znát naprosto se vymyká normálnímu chlapovi ale prostě s ní nechce žít dovedete si představit chlapa který při 187cm výšce zhubl na 63 kilo?
1. jasne ze manzelka je podle tebe mrcha co chce barak,ale je to tvuj uhel pohledu, z jejiho pohledu si ty mrcha co rozbiji rodinu, a z meho pohledu je jeji manzel momentalne chlap co mysli penisem ale ma alespon tolik slusnosti ze ho to trapi a zalezi mu na vlastnim diteti. to by si fakt chctela partenra co s usmevem na tvari spali vsetky mosty k puvodni rodine?
2. manzelka kona logicky: jestli s ni chce zustat musi ukoncit vas vztah. jestli s ni nechce zustat at se odstehuje, necha ji at se z toho dostane , a nechodi si dite brat kdykoliv ale podle dohody at je jasne ze je mezi nimi konec a jeji domov uz neni jeho domov.
3. nenapadlo te, ze on to chce proste skoncit s Tebou a rika ti to trosku jinak aby ti tolik neublizil a nevupadal jak svine?
4. nevim kolik ti je, ale vypadas yt mlada, to fakt chces jit do vztahu s zenacem, ktery nema vyreseny vztah s manzelkou, ma vycitky svedomi vuci synovi, bude platit vysoke alimenty, a dalsi vysoke vydaje, vzdy budes ta druha po synovi? vim, ze si zamilovana, ale prosim Te mysli, a predstav si to do budoucna…
S kazdym chlapem a naopak je to ze zacatku krasne a dokonale,pak prijdou deti a mela by zustat vzajemna laska a porozumeni.Co jsi si myslela,ze odejde a necha tam syna?Pokud je zodpovedny,tak se rozhodne zustat.Chces byt stastna na ukor ciziho nestesti a to neni spravne.Syn je jeste maly,vis jak by se citil videt tatu jednou za tyden?Najdi si svobodneho chlapa a pak poznas jake to je bojovat o rodinu.
Sandence píše:
On o ní nemluví špatně má manželku rád musely byste ho znát naprosto se vymyká normálnímu chlapovi ale prostě s ní nechce žít dovedete si představit chlapa který při 187cm výšce zhubl na 63 kilo?
Kdyby s ni nechtel zit, tak se rozvede a byli byste spolu. ![]()
Pokud to jen odklada, tak se rozvest nechce a jako ve spouste pripadu se ani nerozvede.
A pochopilas, že je to kvuli tobě? Myslím to hubnutí toho ‚chudáčka‘ a celá ta situace?
A ty bys chtěla chlapa, kterej se bez řečí vzdá dítěte?
Já si myslím, že pokud je jeho žena opravdu tak nesnesitelná, tak by od ní odešel tak jako tak. To, že by se rozvedli, přece ještě neznamená, že by přestal být otcem. A pak už by vám dvěma v cestě nic nestálo.
Podle jeho chování mi ale připadá, že se mu odcházet nechce ![]()
Ptala si se, co máš dělat ? Myslím si, že ty už nemůžeš dělat nic. Pouze čekat, jestli manželka ty jeho avyntýry ustojí a bude ho i po tom všem chtít, anebo ho vyhodí a potom bys možná měla šanci ty…
Vim co je milující matka stačí se podívat na moji,zůstali spolu jenom kvůli nám a přála bych vám vidět ten pohled do jejích zlomených očí,když vám brečí na rameni.Ona se chtěla rozvést on ne a řekl ji že ji obere o všechno a takhlee to trvá 12 let to bych dítěti opravdu neudělala.Neřekla sem že manželka je mrcha co chce barák a majetek o tom žádná.
neprihlasenalub píše:
1. jasne ze manzelka je podle tebe mrcha co chce barak,ale je to tvuj uhel pohledu, z jejiho pohledu si ty mrcha co rozbiji rodinu, a z meho pohledu je jeji manzel momentalne chlap co mysli penisem ale ma alespon tolik slusnosti ze ho to trapi a zalezi mu na vlastnim diteti. to by si fakt chctela partenra co s usmevem na tvari spali vsetky mosty k puvodni rodine?Chlap co myslí penisem?Proto se mnou za skoro rok sspal 6×?
Podle me ho ma rada a zalezi ji o udrzeni rodiny a to chapu a obdivuju ji,ze uz ho nevyrazila.Zaloz si svoji rodinu a nech to tak.
Ahoj, nezbývá ti než čekat, pokud máte být spolu, tak budete!!! Manželka pojuje taky, to je pochopitelné, ale je jen na něm, jak se rozhodne.
Jinak já jsem v tomhle asi jiná, ale mě manžel říct, že už ke mě nic necítí, tak se nesnažím udržet rodinu za každou cenu. Copak Vy byste si takového chlapa vážily a chtěly v tom vztahu pokračovat???
tak KONEČNĚ jsem mohla nahlédnout do hlavy milenek…autorko děkuju! konečně sem pochopila tu plánovanou bezohlednost a sobectví ![]()
a co máš dělat? té „mojí“ milence, stačilo čekat a dorážet…nakonec jsem manželství ukončila sama…mám nyní skvělého partnera a jsem o velkou zkušenost bohatší…a já teď taky v koutku duše potměšile čekám..boží mlýny melou a lidi se moc nemění;)
Příspěvek upraven 22.01.12 v 11:37