Dítě nebo láska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.1.12 19:01

Ty víš jak naše schůzky probíhaly? Ano, býval i sex ale mnohem víc schůzek bylo jen o vidění se a několikahodinovým povídáním. Upřímně, kdyby mu šlo jen o sex tak se mnou xxx hodin nevysedává a nepovídá si atd… Ale ano, na naší první schůzce se to zvrtlo na sex, který spustil zbytek kde o sex nešlo.

sophinka píše:
Anonymní píše:
Ne, to jsem tím říct nechtěla. On rozhodně dokonalej není, to v žádným případě. A manželka? Ta má snad svatozář!!! A nejezdil ke mě zasunout :-) :
sophinka píše:
Anonymní píše:
A věř, že já byla milenka ženáče a neslyšela jsem na jeho manželku jediný špatný slovo, mluvil o ní vždy krásně :-) Jen jako vsuvka, omlouvám se za OT :-)
káťa píše:
Musíš to brát ale tak, že to, co ti o ní povídá tvůj milenec, ještě vůbec nemusí být pravda. Žádný ženáč nevypráví své milence o tom, že doma je vše v pořádku a mají se rádi a že si chce jen povyrazit - to by byl sám proti sobě, to by s ním jinak žádná milenka nešla ;)A pokud je to tak, jak říkáš a oni mají opravdu hrozný vztah a stejně by se i bez tebe rozvedli, tak se nemáš čeho bát. Odejde od ní tak jako tak a potom už je to vše v tvých rukou…
a cos tím chtěla říct ? :mrgreen: že manželka byla super,chlap byl dokonalej protože to o manželce věděl a k tobě jezdil zasunout a při tom básnit o manželce? 8o
já myslím,že jezdil zasunout :lol: nezlob se ,asi se to blbě poslouchá
*Manželka s ním klidně i 3 a víc měsíců nespala, sám říkal, že kdyby byl doma ten sex v pořádku asi by vůbec nedošlo k ničemu se mnou.***
  • Citovat
  • Upravit
35329
22.1.12 19:02

Jo, tohle ctu hrozne rada. Predpokladam, ze se doma samozrejme snazil te zlate manzelce pomahat s detmi a ve vsem, takze ty tri mesice s nim chudackem ta potvora nespala jen proto, ze mela migreny…uprimne si myslim, zes mu nalitla… kdybys mela deti(predpokladam, zes je nemela a nebyla jsi vdana), jiste bys vedela, jak to v rodine chodi a ze to ty jsi byla ta naivni… jak to dopadlo, je ted tvuj manzel? asi neni, ze? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
22.1.12 19:05

.

Příspěvek upraven 22.01.12 v 19:05

• Citovat
  • Upravit
20296
22.1.12 19:05

Sex tam byl ale o sexu to nebylo :lol: Zdá se mi to, nebo to říkají všechny milenky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
22.1.12 19:07

Ono je jednodussi, nez si doma promluvit, kdyz jsem nespokojeny, najit si mladou, svolnou a naivni milenku…bezstarostnou a chapavou…a manzelka dal pere, vari, uklizi, stara se o deti a zajistuje veskery servis…no vidim to tak, ze byt JEN chapava, to musi byt fakt narocny a tomu rikam opravdova laska, co neni jen o sexu…ja nevim, ale jak ti to zni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
22.1.12 19:07
RyBANA píše:
Sex tam byl ale o sexu to nebylo :lol: Zdá se mi to, nebo to říkají všechny milenky? :mrgreen:

Nezdá, říkaj. :mrgreen:
A chlapi zase říkattakovýto " no víš, my s manželkou už dlouho nerozumíme,ona je taková a maková,skoro spolu nespíme" Já nechápu, ty ženský na to furt skáčou. :think: :?

• Citovat
  • Upravit
2803
22.1.12 19:08
RyBANA píše:
Sex tam byl ale o sexu to nebylo :lol: Zdá se mi to, nebo to říkají všechny milenky? :mrgreen:

A všichni ženáči milenkám tvrdí, že s nimi manželka nespí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 19:09
Myslíš, že vztah je o sexu, když se vidíš každý den x hodin a sex proběhne cca jednou za týden? Většina času byla trávená pouze povídáním? Nevíš nic o tom jaký to byl vztah. Ano, byla to chyba a už nikdy do takovýho vztahu nechci jít, nikdy. Ale to je asi jedno, tady nic nevyřešíme. Zakladatelka nechtěla řešit můj vztah, ale radu pro ten svůj.
RyBANA píše:
  • Citovat
  • Upravit
2803
22.1.12 19:11
lucineeccka píše:
RyBANA píše:
A chlapi zase říkattakovýto " no víš, my s manželkou už dlouho nerozumíme,ona je taková a maková,skoro spolu nespíme" Já nechápu, ty ženský na to furt skáčou. :think: :?

cha chá… předběhla jsi mě… ale je to tak, jak píšeš…
Zakázané ovoce nejvíc chutná…bohužel je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 19:12
Věděla jsem docela vše. Když jsme spolu byli tak spolu sex měli.
lumáťa píše: Někdy málo někdy víc, občas docela dlouhá pauza. Ale je zbytečný tu vysvětlovat jaký to byl vztah a chápu, že to odsuzujete. Ani já nejsem zastáncem nevěry, ale stalo se a nevrátím to. Rodinu sem nerozvrátila.
RyBANA píše:
A všichni ženáči milenkám tvrdí, že s nimi manželka nespí…
  • Citovat
  • Upravit
20296
Anonymní píše:
Myslíš, že vztah je o sexu, když se vidíš každý den x hodin a sex proběhne cca jednou za týden? Většina času byla trávená pouze povídáním? Nevíš nic o tom jaký to byl vztah. Ano, byla to chyba a už nikdy do takovýho vztahu nechci jít, nikdy. Ale to je asi jedno, tady nic nevyřešíme. Zakladatelka nechtěla řešit můj vztah, ale radu pro ten svůj.
RyBANA píše:

V případě, že se jedná o vztah s ženatým mužem si myslím, že to právě bylo jen o sexu. I když jste si hodně povídali. Není nic lepšího když si chlap, co má doma dejme tomu nedostatek sexu - najde mladší, pěknou kočku - se kterou se dá mluvit a kdykoliv chce tak na ni může skočit a ona neprotestuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329

No jo, aspon jsi snad nasla odpoved… a az budes mit deti, uvidis, jak na tom manzelka byla… a ze tu svatozar skutecne mela, jestli o tom vedela…jen doufej, ze nebudes nikdy v jeji kuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
22.1.12 19:13

To je přece jasný,že s nima manželka nespí. Aspoň ne podle jejich představ.
A to,že si s milenkou povídá no od toho má pusu a taky moc dobře ví,že kdyby chodil jen zasunout tak jí to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.1.12 19:14
Anonymní píše:
RyBANA píše:

to víš ,že potřeboval i poklepat po rameni ,jak je skvělej :lol: doma už toho uznání po x letech tolik není :mrgreen: mělas mu říct ,že mu u toho krásného povídání i vypereš,vyžehlíš,uvaříš popř. zabavíš děti . pak hopsnete na dokonalý sex. Možná by se mu odpočatá manželka brzo zdála víc sexy než ty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
22.1.12 19:14
lumáťa píše:
lucineeccka píše:
RyBANA píše:
A chlapi zase říkattakovýto " no víš, my s manželkou už dlouho nerozumíme,ona je taková a maková,skoro spolu nespíme" Já nechápu, ty ženský na to furt skáčou. :think: :?
cha chá… předběhla jsi mě… ale je to tak, jak píšeš…
Zakázané ovoce nejvíc chutná…bohužel je to tak.

:pankac: :pankac:
Já se přiznám že, jsem taky jednou spala se ženáčem,ale nevěděla jsem to a do dneška mě to hrozně štve :cert: Proto nechápu ty ženský, co o manželce ví a stejně to dělaj.Že na to maj žaludek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky