Dítě nebo láska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
24.1.12 16:35

Příspěvek upraven 20.02.12 v 23:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
těhulka87
25.1.12 09:47
Sandence píše:
Jenomže tohle je nefungující vztah a pardon já pocházim z rodiny kde spolu naši byli jenom kvůli nám a tohle bych svému dítěti v životě neudělala.A ne ne nechtěla sem se nastěhovat k němu do baráku dohodli jsme že tam by měla zůstat manželka protože syn je tam zvyklí.Nejsem hyena která bourá vztah v tom mi věřte rozvedl by se i tak protože ne vždy je při rozvodu špatný ten muž.Měla sem příležitost zažít ji ještě s čistým svědomím a věřte mi takhle se milující matka a manželka nechová.

Ahoj, ja te v tomto chapu. Zamilovala jsem se do chlapa ktery byl v 12ti letem vztahu a 10ti leteho syna. Parkrat jsme se sesli az mi rekl ze se zamiloval. Mimochodem doma tez nefungujici vztah. Jel ten vecer domu a rekl to zene. A o par dni pozdeji synovi. Slzy byly, to je pochopitelne. Vse jim nechal. Na malem je hodne vazany a take ho vidival malo. Ustali jsme vsechno. A jak je to ted? Jeho byvala je stastna ze potkala zivotni lasku, my jsme stastni protoze cekame mimiska. A jeho syn? Je vice u nas, na vanoce byl s nami. A vsichni jsou stastni. Kdyz vztah nefunguje proc by ti 2 spolu meli byt? To pak priznaji oba. Kdyz mi to tenkrat pritel rekl ze ji to jde rict byla jsem proti, ted jsem za to vdecna protoze on i jeho byvala byli v nefungujicim vztahu a hadali se a dopadalo to i na psychiku maleho. Ted jsou vsichni stastni. Drz se.

• Citovat
  • Upravit
těhulka87
25.1.12 09:50
alli_li píše:
Upřímně bych neřekla, že zakladatelka rozbijí manželství. Kdyby to u nich fungovala tak jak má, tak ten chlap z rodiny s malym děckem nebude utíkat za milenkou.
Doma mám dva malý prcky, pořád to vypadá jako kdyby jsme byli milenci. Necháváme si zamilovaný vzkazy, píšeme denně několik sms či mailu a několikrát za měsíc dělám pro nás romantickou večeři. Nehádáme se a oba se snažíme a staráme o náš vztah, aby ani jeden z nás neměl důvod utíkat za jiným/jinou.
Podotýkám, že jsem svého chlapa odloudila od rodiny - ženy a 2 nevlastními kluky - z rodiny, kde ti OPRAVDU nefungovalo.
A musim říct, že být v kůži podváděné manželky, tak nechám manžela jít, protože lepit vztah kvůli dětem mi přijde jako největší blbost a odnesou to nejvíc děti. A pak mám taky svojí hrdost :-)

Souhlasim.

• Citovat
  • Upravit
těhulka87
25.1.12 10:02
Anonymní píše:
Holky nezlobte jsem vdaná a mám dítě,ale nikdy bych se nesnažila udržet rodinu tím, že budu muže vydírat přes dítě k tomu bych se nesnížila pokud se jí nehodlá vzdát tak bych ho nechala jít, řeči typu buď ta ženská nebo už nikdy neuvidíš dítě :poblion: , ať jsi jde třeba se zakladatelkou čeká lepší život, žádná nejsme super žena do které by chlap musel být zamilovaný celý život a nutit ho když vidím, že nemá zájem :zed: Myslíte, že je člověk neomylný a když se vdá nebo ožení nemůže až pak zjistit, že udělal chybu já s tím žiju už několik let a jen k vůli tomu dítěti a víte jak se cítím… A jen protože nechci rozbít rodinu

Presne tak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí