Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sandence píše:
Jenomže tohle je nefungující vztah a pardon já pocházim z rodiny kde spolu naši byli jenom kvůli nám a tohle bych svému dítěti v životě neudělala.A ne ne nechtěla sem se nastěhovat k němu do baráku dohodli jsme že tam by měla zůstat manželka protože syn je tam zvyklí.Nejsem hyena která bourá vztah v tom mi věřte rozvedl by se i tak protože ne vždy je při rozvodu špatný ten muž.Měla sem příležitost zažít ji ještě s čistým svědomím a věřte mi takhle se milující matka a manželka nechová.
Ahoj, ja te v tomto chapu. Zamilovala jsem se do chlapa ktery byl v 12ti letem vztahu a 10ti leteho syna. Parkrat jsme se sesli az mi rekl ze se zamiloval. Mimochodem doma tez nefungujici vztah. Jel ten vecer domu a rekl to zene. A o par dni pozdeji synovi. Slzy byly, to je pochopitelne. Vse jim nechal. Na malem je hodne vazany a take ho vidival malo. Ustali jsme vsechno. A jak je to ted? Jeho byvala je stastna ze potkala zivotni lasku, my jsme stastni protoze cekame mimiska. A jeho syn? Je vice u nas, na vanoce byl s nami. A vsichni jsou stastni. Kdyz vztah nefunguje proc by ti 2 spolu meli byt? To pak priznaji oba. Kdyz mi to tenkrat pritel rekl ze ji to jde rict byla jsem proti, ted jsem za to vdecna protoze on i jeho byvala byli v nefungujicim vztahu a hadali se a dopadalo to i na psychiku maleho. Ted jsou vsichni stastni. Drz se.
alli_li píše:
Upřímně bych neřekla, že zakladatelka rozbijí manželství. Kdyby to u nich fungovala tak jak má, tak ten chlap z rodiny s malym děckem nebude utíkat za milenkou.
Doma mám dva malý prcky, pořád to vypadá jako kdyby jsme byli milenci. Necháváme si zamilovaný vzkazy, píšeme denně několik sms či mailu a několikrát za měsíc dělám pro nás romantickou večeři. Nehádáme se a oba se snažíme a staráme o náš vztah, aby ani jeden z nás neměl důvod utíkat za jiným/jinou.
Podotýkám, že jsem svého chlapa odloudila od rodiny - ženy a 2 nevlastními kluky - z rodiny, kde ti OPRAVDU nefungovalo.
A musim říct, že být v kůži podváděné manželky, tak nechám manžela jít, protože lepit vztah kvůli dětem mi přijde jako největší blbost a odnesou to nejvíc děti. A pak mám taky svojí hrdost
Souhlasim.
Anonymní píše:
Holky nezlobte jsem vdaná a mám dítě,ale nikdy bych se nesnažila udržet rodinu tím, že budu muže vydírat přes dítě k tomu bych se nesnížila pokud se jí nehodlá vzdát tak bych ho nechala jít, řeči typu buď ta ženská nebo už nikdy neuvidíš dítě, ať jsi jde třeba se zakladatelkou čeká lepší život, žádná nejsme super žena do které by chlap musel být zamilovaný celý život a nutit ho když vidím, že nemá zájem
Myslíte, že je člověk neomylný a když se vdá nebo ožení nemůže až pak zjistit, že udělal chybu já s tím žiju už několik let a jen k vůli tomu dítěti a víte jak se cítím… A jen protože nechci rozbít rodinu
Presne tak.