Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kubykula píše:
jen takový dotaz, když žena odejde od rodiny (potažmo muže) kvůli milenci berete toho milence taky za takového šmejda jako berete milenky??
ano, většina mužů myslí přirozením, z 90% si chtějí prostě užít, ale jsou i případy, kdy to je fakt o lásce, ale mám prostě z této diskuse pocit, že tuto variantu tady nikdo nebere
Ked podvadza zena a uteka za milencom je to podstatne horsie ako ked podvadza chlap. Je to rovnake ako je podstatne nechutnejsia ozrata zenska ako ozraty chlap.
A milenec co sa snazi odlakat vydatu matku deti? Dovolte mi zasmiat sa. Dnes? Ked sa chlap boji aby ho matka vlastnych deti neobrala o majetok?
Anonymní píše:
Ne jemu???
My se taky snažíme mít společné aktivity, bez dětí, jen my dva. Ale času je málo, práce má hodně..někdy to prostě skřípe..
jeho bych vykastrovala, aby ho ty choutky presly
Skripe to vsude - dokonaly vztah neexistuje.
Bábi Zlopočasná píše:kubykula píše:Ked podvadza zena a uteka za milencom je to podstatne horsie ako ked podvadza chlap. Je to rovnake ako je podstatne nechutnejsia ozrata zenska ako ozraty chlap.
jen takový dotaz, když žena odejde od rodiny (potažmo muže) kvůli milenci berete toho milence taky za takového šmejda jako berete milenky??
ano, většina mužů myslí přirozením, z 90% si chtějí prostě užít, ale jsou i případy, kdy to je fakt o lásce, ale mám prostě z této diskuse pocit, že tuto variantu tady nikdo nebere
A milenec co sa snazi odlakat vydatu matku deti? Dovolte mi zasmiat sa. Dnes? Ked sa chlap boji aby ho matka vlastnych deti neobrala o majetok?
tak já v tom teda rozdíl nevidím
![]()
a ano, i dnes vdané ženy, matky opouští své rodiny, jen se o tom na emiminu nepíše
No ja si teda myslim, ze ženská třeba s dvouma dětma je o dost hůř udatelná než chlap s dvouma dětma…třeba bod A - nikdy nebude mít tolik času . A přitom jde o ty stejné děti ![]()
kubykula píše:Bábi Zlopočasná píše:tak já v tom teda rozdíl nevidímkubykula píše:Ked podvadza zena a uteka za milencom je to podstatne horsie ako ked podvadza chlap. Je to rovnake ako je podstatne nechutnejsia ozrata zenska ako ozraty chlap.
A milenec co sa snazi odlakat vydatu matku deti? Dovolte mi zasmiat sa. Dnes? Ked sa chlap boji aby ho matka vlastnych deti neobrala o majetok?![]()
a ano, i dnes vdané ženy, matky opouští své rodiny, jen se o tom na emiminu nepíše
Napriek tomu ze sa to deje - aj ked ja verim ze je to pomerne vzacny jav v porovnani s odchodmi muzov - ja osobne to povazujem za horsie ako ked odide chlap. Pokial teda hovorime o pomerne spokojnom spoluziti, v ktorom by stacilo zapracovat na tom aby bol doma domov miesto obzerania sa kde u susedov je trava zelensia.
Proste rovnakou mierou ozraty chlap / ozrata baba, baba je nechutnejsia a zufalejsia.
Neverny chlap / neverna baba, baba je nechutnejsia a zufalejsia.
alli_li píše:kubykula píše:ja tuto variantu bere - ne kazdej chlap utika kvuli sexu - ale vetsina hleda tu lasku, klid a pohodu kterou treba bohuzel doma nema a slysi jen same vycitky.
A ještě ten pocit, že ho někdo obdivuje a že je fakt dobrý. Ženy občas zapomenou své muže (a nejen muže) chválit a osobně v tom vidím velký problém.
chuanitka píše:alli_li píše:A ještě ten pocit, že ho někdo obdivuje a že je fakt dobrý. Ženy občas zapomenou své muže (a nejen muže) chválit a osobně v tom vidím velký problém.kubykula píše:ja tuto variantu bere - ne kazdej chlap utika kvuli sexu - ale vetsina hleda tu lasku, klid a pohodu kterou treba bohuzel doma nema a slysi jen same vycitky.
Zeby preto som mala dokonale manzelstvo? Ze hovorim svojmu chlapovi ze mam doma dokonaleho chlapa? ![]()
Bábi Zlopočasná píše:chuanitka píše:Zeby preto som mala dokonale manzelstvo? Ze hovorim svojmu chlapovi ze mam doma dokonaleho chlapa?alli_li píše:A ještě ten pocit, že ho někdo obdivuje a že je fakt dobrý. Ženy občas zapomenou své muže (a nejen muže) chválit a osobně v tom vidím velký problém.kubykula píše:ja tuto variantu bere - ne kazdej chlap utika kvuli sexu - ale vetsina hleda tu lasku, klid a pohodu kterou treba bohuzel doma nema a slysi jen same vycitky.
To si piš ![]()
j.pampeliska píše:Ne zakladatelka musí chodit kupodivu do práce.
Ale aspon se tu prihlasilo par dukazu ze bozi mlyny melou. Byly v pozici milenek i podvadenych manzelek. Takze verim ze se ji to vrati…
Teda ale musim rict ze mne tahle diskuse zase pekne sejmula.Zakladatelka prestala reagovat. Asi se nastvala ze ji tu temer nikdo nefandi…
To i my prispevatelky, manzelky a matky, asi proto na ty chlapy pak nemame tolik casu jako milenky… se od nas ocekava daleko vic..
Anonymní píše:Tak moment manželka o tom téměř celý rok věděla
Sandence kdesi na čtvrté stránce píše, jak by nikdy nelhal a jak je až nepříjemně upřímný…ale on přece manželku obelhával celý rok… jenže kdo nechce vidět nevidí… a tak nějak já koukám na ty pravdy sdělované milenkám..
INKO M
Vite co mne zarazi jak ty milenky vedi ze to bylo tak a tak? Pokud se tedy nebavi manzelka a milenka…
Uvedomujete si ze ten chlap muze i lhat? Muze rict ze to manzelce rekl, ale ve skutecnosti mohl prijit domu a postezovat si jak to bylo v praci zase hekticke ze musel byt prescas - ktery mu nikdo nezaplati a ze bude muset do prace i o vikendu…
Koukán že se debata přehoupla kamsi uplně jinam a vesměs se na 16-ti stránkách opakuje to samé dokola pro a proti.Všem co jste se zapojili do diskuze ve slušném provedení děkuju, jsou věci které jsem potřebovala vědět a pomohli jste.Včera jsme celý problém uzavřeli takže k mému článku není co dál dodat.
Ne jemu???
My se taky snažíme mít společné aktivity, bez dětí, jen my dva. Ale času je málo, práce má hodně..někdy to prostě skřípe..