Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pro Vás pro které sem ta svině která ženě tahá manžela pryč:Přála bych Vám vidět situaci ve které sem se spolubydlícím ovitla když zmiňovanému muži jeli pomoci se stavbou.To co jeho manželka předvedla před naprosto cizíma lidma a jak ho dokázala celý den ponižovat jen kvůli tomu že jí dovolil zeptat zda-li by sfoukla oheň když mu blafnul klacek s buřtem…Neskutečně hnusný.
Pro ty které by to popř. zajímalo sem z toho kolotoče odešla pryč já a on je zpátky u manželky.
Taky držím palce a gratuluju. Ani ne kvůli „zachráněné nerozpadlé rodince“, ale kvůli tobě. Myslím si totiž, že v takovémhle trojúhelníku je na tom kupodivu většinou nejhůř milenka.
Preco lutujem milenky?
Na vianoce je sama, chlap je s rodinou.
Ked ma horucku, je sama, chlap je s rodinou.
Ked sa jej nieco podari, co chce oslavit, chlap je s rodinou.
Ked je jej smutno a chce ho pocut, musi sa tvarit ze je kolega Karel, aby chlapovej rodine nedoslo.
Musi cakat kym chlap splni naroky a ocakavania manzelky, kym pride rad na nu.
Ked si uz konecne chlapa vybojuje, byvala manzelka zavola ze spolocne dieta ma problem, a chlap musi k byvalej rodine.
Bábi, zhruba tak.
Mám oblíbené „výchovné story“ o děvčeti, které s ženatou osudovou láskou otěhotnělo. Dotyčný měl prý formální manželství, děti kolem 3 let, kterým chtěl dostavět dům a pak se rozvést. Přes těhotenství ještě ujišťoval, že se postará. Ovšem když milenka začala rodit a zavolala mu, že jede do porodnice (spíš aby ji nějak podpořil, s přítomností u porodu moc nepočítala), tak jeho hlavní starost byla, aby ho neuváděla do RL, že prej by se to dozvěděla jeho rodina a on by se musel zabít ![]()
Tyvole, to bych ho sakra ujistila, že sirotčí důchod není špatná věc a navíc by dítě i dědilo. Ještě teď se mi nad borcem otvírá kudla v kapse.
Bábi Zlopočasná píše:
Preco lutujem milenky?
Ked je jej smutno a chce ho pocut, musi sa tvarit ze je kolega Karel, aby chlapovej rodine nedoslo.
Ked si uz konecne chlapa vybojuje, byvala manzelka zavola ze spolocne dieta ma problem, a chlap musi k byvalej rodine.
jenže ne vždy je to tak, jak píšeš, znala jsem jednu, která měla ženaté milence a víš proč, protože se nechtěla vázat, nechtěla na někoho prát, vařit uklízet, a naprosto jí vyhovovalo, že přišel, pokecali, pak nějak ten sex a spokojeně ho vrátila manželce zpátky, protože svobodný chlap by se vázat chtěl, se ženatým měla jistotu, že se k ní nebude stěhovat, a koukala by jsi, kolik volného času je schopen chlap vyprodukovat, když má milenku. A zapomínáš nato, že spousta žen, který se cítí zhrzených, upírá styk otce s dítětem, takže taky ne vždy musí kvůli problémům muž k bývalé manželce.
romype píše:Bábi Zlopočasná píše:jenže ne vždy je to tak, jak píšeš, znala jsem jednu, která měla ženaté milence a víš proč, protože se nechtěla vázat, nechtěla na někoho prát, vařit uklízet, a naprosto jí vyhovovalo, že přišel, pokecali, pak nějak ten sex a spokojeně ho vrátila manželce zpátky, protože svobodný chlap by se vázat chtěl, se ženatým měla jistotu, že se k ní nebude stěhovat, a koukala by jsi, kolik volného času je schopen chlap vyprodukovat, když má milenku. A zapomínáš nato, že spousta žen, který se cítí zhrzených, upírá styk otce s dítětem, takže taky ne vždy musí kvůli problémům muž k bývalé manželce.
Preco lutujem milenky?
To mohla ist robit do verejneho domu, tiez bez starosti, a este by jej aj platili, nie?
stara baba píše:romype píše:To mohla ist robit do verejneho domu, tiez bez starosti, a este by jej aj platili, nie?Bábi Zlopočasná píše:jenže ne vždy je to tak, jak píšeš, znala jsem jednu, která měla ženaté milence a víš proč, protože se nechtěla vázat, nechtěla na někoho prát, vařit uklízet, a naprosto jí vyhovovalo, že přišel, pokecali, pak nějak ten sex a spokojeně ho vrátila manželce zpátky, protože svobodný chlap by se vázat chtěl, se ženatým měla jistotu, že se k ní nebude stěhovat, a koukala by jsi, kolik volného času je schopen chlap vyprodukovat, když má milenku. A zapomínáš nato, že spousta žen, který se cítí zhrzených, upírá styk otce s dítětem, takže taky ne vždy musí kvůli problémům muž k bývalé manželce.
Preco lutujem milenky?
To je přece rozdíl mít každý den sex s pár chlapy, které nikdy neuvidí a mít třeba 2 „kamarády“, které zná ![]()
Sandence
Ahoj, myslím, že jsi udělala dobře, i když to pro tebe jistě není jednoduché. Ale ber to tak, že mu dáš prostor, aby si srovnal priority a pokud Tě opravdu miluje, vrátí se......
Jinak jak to tu tak čtu, tak myslím, že chlapi by se po svatbě měli pro jistotu zbavit svéprávnosti. Oni totiž vlastně vůbec neví, jak se mají chovat a co mají dělat a co pro ně ze svazku manželského vlastně vyplývá a blbouni se nechávají svádět svobodnými ženskými
M.
Ano…pro mne jen blb vymění svoje děti za čerstvější chemii s milenkou. Ale to si většina uvědomí až pozdě.
INKO M
ať milenka/milenec,podvádějící manžel/podvádějící manželka
je to nemorální,podlé,ubohé.
pokud chce kdokoliv vztah,měl by být čistý a férový,bez kliček a bez nevyrovnané minulosti. Pokud chce ženská vztah bez závazků a řeší to tím,že se stane milenkou je to hnus. Má si najít partnera s podobným založením,věřím ,že existují.
Pokud jsem si s manželem dala manželský slib - v dobrém i ve zlém,ve zdraví i nemoci je to smlouva. Jsem vázané ji dodržovat nebo alespoň udělat vše proto aby byla dodržována. Až když bych viděla ,že smlouvu není možno dodržet ,a vyčerpala bych všechny možnosti,ukončila bych ji . Až poté bych s čistým štítem hledala .
Sundance, taky myslím, že jsi udělala dobře. Kvůli tobě samé, tvému klidu. Ti dva mají šanci si to srovnat nebo od sebe odejít. Tak se ti nikdy nedostane výčitky „Nejsem se synem kvůli tobě!“
sophinka píše:
pokud chce kdokoliv vztah,měl by být čistý a férový,bez kliček a bez nevyrovnané minulosti. Pokud chce ženská vztah bez závazků a řeší to tím,že se stane milenkou je to hnus. Má si najít partnera s podobným založením,věřím ,že existují.
Pokud jsem si s manželem dala manželský slib - v dobrém i ve zlém,ve zdraví i nemoci je to smlouva. Jsem vázané ji dodržovat nebo alespoň udělat vše proto aby byla dodržována. Až když bych viděla ,že smlouvu není možno dodržet ,a vyčerpala bych všechny možnosti,ukončila bych ji . Až poté bych s čistým štítem hledala .
v podstatě s tebou souhlasím, jenže člověk míní, život mění, je i hodně žen a tady na serveru taky, co sice všechny možnosti vyčerpaly, jak píšeš, ale problém je v tom, že nemají buď kam jít, a nebo by to finančně nezvládly, takže potom co? čekat až děti odrostou, žít v celibátu, anebo si někde najít trochu té něhy, protože i tu člověk v životě potřebuje, a dopředu říct udělala bych to tak a tak, když v té situaci nejsem, je dost těžké, nikdo z nás neví, co mu život přichystá.
romype píše:sophinka píše:v podstatě s tebou souhlasím, jenže člověk míní, život mění, je i hodně žen a tady na serveru taky, co sice všechny možnosti vyčerpaly, jak píšeš, ale problém je v tom, že nemají buď kam jít, a nebo by to finančně nezvládly, takže potom co? čekat až děti odrostou, žít v celibátu, anebo si někde najít trochu té něhy, protože i tu člověk v životě potřebuje, a dopředu říct udělala bych to tak a tak, když v té situaci nejsem, je dost těžké, nikdo z nás neví, co mu život přichystá.
naprostý souhlas. Každé, která tady odsuzuje to či ono bych přála ochutnávku…