Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
alli_li píše:
Vzdyt se to mute stat komukoli - i zensky podvadeji a opousteji rodiny. Nikoho neodsuzuji - nikdy totiz clovek nevi v jaky situaci se sam ocitne, protoze nikdy nerikej nikdy..... I kdyz samozrejme existujo mrchy ktery odloudej chlapa schvalne, ale to je pak zas na jinou diskuzi nez zalozila mlada slecna
ano i to se stává. Už bylo výše napsáno ,že bohužel začíná být manželství pojímáno jako něco,co lze vyměnit za lepší,není žádná snaha hledat společná řešení ,lidé zapomínají na to ,že si slibovali v dobrém i zlém .
Ženy neopousteji rodiny..maximalne chlapa .-)
Ale jinak chapu, co tim chce říct..to je jasný.
Jen, že většina těch vztahů je jak podle šablony, koikrát až trapná kliše…ale každý si myslí, že ten jeho vztah je „jiný“. Není.
INKO M
Jo když si vezmu kolem sebe deset lidí, půl na půl tak každý má máslo na hlavě..
alli_li píše:
Upřímně bych neřekla, že zakladatelka rozbijí manželství. Kdyby to u nich fungovala tak jak má, tak ten chlap z rodiny s malym děckem nebude utíkat za milenkou.
Doma mám dva malý prcky, pořád to vypadá jako kdyby jsme byli milenci. Necháváme si zamilovaný vzkazy, píšeme denně několik sms či mailu a několikrát za měsíc dělám pro nás romantickou večeři. Nehádáme se a oba se snažíme a staráme o náš vztah, aby ani jeden z nás neměl důvod utíkat za jiným/jinou.
Podotýkám, že jsem svého chlapa odloudila od rodiny - ženy a 2 nevlastními kluky - z rodiny, kde ti OPRAVDU nefungovalo.
A musim říct, že být v kůži podváděné manželky, tak nechám manžela jít, protože lepit vztah kvůli dětem mi přijde jako největší blbost a odnesou to nejvíc děti. A pak mám taky svojí hrdost
Já jo ![]()
jen takový dotaz, když žena odejde od rodiny (potažmo muže) kvůli milenci berete toho milence taky za takového šmejda jako berete milenky??
ano, většina mužů myslí přirozením, z 90% si chtějí prostě užít, ale jsou i případy, kdy to je fakt o lásce, ale mám prostě z této diskuse pocit, že tuto variantu tady nikdo nebere ![]()
Ale bere..jen je to mene caste. Ano, kdyz podvadi zena, je to taky jeji chyba. Kdyz to manzele nedokazou, nechteji vyresit spolu ( problemy) tak maji jit od sebe. Nebo se treba domluvit na volnem vztahu. Ale lhat jeden druhemu je prasarna z obou stran.
INKO M
kubykula píše:
jen takový dotaz, když žena odejde od rodiny (potažmo muže) kvůli milenci berete toho milence taky za takového šmejda jako berete milenky??
ano, většina mužů myslí přirozením, z 90% si chtějí prostě užít, ale jsou i případy, kdy to je fakt o lásce, ale mám prostě z této diskuse pocit, že tuto variantu tady nikdo nebere
ja tuto variantu bere - ne kazdej chlap utika kvuli sexu - ale vetsina hleda tu lasku, klid a pohodu kterou treba bohuzel doma nema a slysi jen same vycitky.
Anonymní píše:
Ale bere..jen je to mene caste. Ano, kdyz podvadi zena, je to taky jeji chyba. Kdyz to manzele nedokazou, nechteji vyresit spolu ( problemy) tak maji jit od sebe. Nebo se treba domluvit na volnem vztahu. Ale lhat jeden druhemu je prasarna z obou stran.
INKO M
to urcite, kdyz vztah nefunguje meli by se dohodnout na tom co a jak dal a ne si porad „hrat“ na spokojene manzelstvi - to beru taky jako nejvetsi svinarnu, nez kdyby za mnou prisel hned a vyrikali jsme si to
Anonymní píše:
INKO M
s tím souhlasím, taky se mi příčí když si někdo najde milence/milenku a táhne to na obě strany…ale pokud je upřímný a rozlouskne situaci at tak či tak, beru to…
jen mě prostě mrzí, že jsou tady milenky házeny na jednu velkou hromadu špíny
né vždy to jsou vychcané ženy ![]()
Alli - byla jsi nekdy podvedena?
Me umerne s vekem a zkusenosti odchazeji idealy…
On chlap taky neni doma porad nazehlenej a vonavej,s dobrou naladou, neposkakuje kolem zeny a nerika ji porad jak je uzasna a skvela..treba po 12 letech manzelstvi
To je proste nerealne…
Chlap kdyz je utahanej, pretazenej a vorvanej - tak s nim neni nic…a zena co se doma stara treba o nekolik deti holt takova byva no..
A nemluvim o sexu..
Ale muj pohled je opravdu takovy, ze na vztahu se proste musi pracovat, jinak to jde do kytek no..ale jednodussi je najit si nejakou spriznenou dusi, tam se zrelaxovat a sup zas domu ![]()
INKO M
Alli, tak určitě většina nevěrných lidí (mužů či žen) nehledá lásku, pohodu a klid
Ano, i tací se najdou, ale rozhodně jich není většina.
Já jen stále nechápu, když je chlap, jak píšeš, doma jen peskován, přehlížen, bez lásky, nešťastný, co mu brání v tom, aby se s manželkou čestně rozešel a poté si hledal tu lásku , klid a zázemí…
Kaťo..ano s tím naprosto souhlasim..už jsem psala. Proč to neuzavřou a nevyřešej PŘED nalezením té lepší. Odpověď znám, ale tu milenky slyšet nechtějí.
Ali…svoji otázku beru zpět, nic mi do toho není, promiň..
INKO M
A jo pro mne jsou milenky ve velké většině prostě krávy…tak to je
Anonymní píše:
Alli - byla jsi nekdy podvedena?
Me umerne s vekem a zkusenosti odchazeji idealy…
On chlap taky neni doma porad nazehlenej a vonavej,s dobrou naladou, neposkakuje kolem zeny a nerika ji porad jak je uzasna a skvela..treba po 12 letech manzelstviTo je proste nerealne…
Chlap kdyz je utahanej, pretazenej a vorvanej - tak s nim neni nic…a zena co se doma stara treba o nekolik deti holt takova byva no..
A nemluvim o sexu..
Ale muj pohled je opravdu takovy, ze na vztahu se proste musi pracovat, jinak to jde do kytek no..ale jednodussi je najit si nejakou spriznenou dusi, tam se zrelaxovat a sup zas domu
INKO M
Bohuzel jsem podvadena byla - a to me podvadel s moji kolegyni. Ale to byl debil ![]()
Jo taky mame dny kdy jsme na sebe protivny, unaveny. Mame dva prcky 16 mesicu a 7 tydnu takze docela nam to nekdy prerusta pres hlavu.
Ale snazime se udelat cas sami na sebe - oba totiz vime ze by to opravdu slo do … pryc ![]()
Kazdopadne me nejaka odloudit chlapa - vyskrabu ji oci ![]()
káťa
káťa píše:
Já jen stále nechápu, když je chlap, jak píšeš, doma jen peskován, přehlížen, bez lásky, nešťastný, co mu brání v tom, aby se s manželkou čestně rozešel a poté si hledal tu lásku , klid a zázemí…
Už jsme tu o tom s holkama psaly. Já si myslím, že to je pohodlnost. Je to pár příspěvků výš.
Anonymní píše:
Kaťo..ano s tím naprosto souhlasim..už jsem psala. Proč to neuzavřou a nevyřešej PŘED nalezením té lepší. Odpověď znám, ale tu milenky slyšet nechtějí.
Ali…svoji otázku beru zpět, nic mi do toho není, promiň..
INKO M
A jo pro mne jsou milenky ve velké většině prostě krávy…tak to je
ne v pohode, me takovy otazky nevadi.
kdybych nebyla jak na strane podvadeny a tak i na strane milenky - nepsala bych. Rikam, je to tezky posuzovat. ![]()
Vzdyt se to mute stat komukoli - i zensky podvadeji a opousteji rodiny. Nikoho neodsuzuji - nikdy totiz clovek nevi v jaky situaci se sam ocitne, protoze nikdy nerikej nikdy..... I kdyz samozrejme existujo mrchy ktery odloudej chlapa schvalne, ale to je pak zas na jinou diskuzi nez zalozila mlada slecna