Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děti nemají, ale snad se jim brzo zadaří
a ano, doufám, že já v této situaci nebudu, bohužel je to téměř v každým vztahu, tak se uvidí…
mroe píše:
No jo, aspon jsi snad nasla odpoved… a az budes mit deti, uvidis, jak na tom manzelka byla… a ze tu svatozar skutecne mela, jestli o tom vedela…jen doufej, ze nebudes nikdy v jeji kuzi…
Jen mě tak napadlo, vidíte rozdíl mezi vztahem s ženatým a nebo s chlapem co má jen přítelkyni? Ani v jednom nejsou děti.
Anonymní píše:
Jen mě tak napadlo, vidíte rozdíl mezi vztahem s ženatým a nebo s chlapem co má jen přítelkyni? Ani v jednom nejsou děti.
Nevidím.
Zakladatelka psala, že se svým milencem spala za rok vztahu asi 6×, což by mi taky přišlo hodně divné, když se jedná o osudovou lásku…
a jinak , co já vím, tak opravdu hlavní evergreen všech podvádějících ženáčů je, že s manželkou nespí, popř. téměř nespí…i když se o ní nevyjadřuje hanlivě, tak toto tvrdí troufám si napsat téměř každý. A to, že si s milenkou i povídá - no to je snad jasný - málokterý je takový primitiv, aby přijel, zasunul, zapnul si poklopec a odjel. I milenecký vztah má snad nějakou úroveň, ale to neznamená, že když si ženáč s milenkou povídá, či se jí svěřuje, že jí miluje nebo si o ní dokonce myslí, že je to jeho osudová láska ![]()
Ja vidim rozdil v tom, jestli maji deti nebo ne a tim padem taky zodpovednost za druhe… Jinak je to jen o dohode dvou (pripadne vice lidi), jestli na to maji papir nebo ne, uz asi v dnesni dobe zas takovou roli nehraje…
mě by fakt zajímalo jestli by ty chvilky zůstali pro anonymní tak skvěle romantické,kdyby u toho prala jeho fusky ,trencle a kdyby jí řekl ,že to jídlo co dnes ukuchtila je jinak připravené,než je zvyklý od manželky ![]()
mě manžel podváděl s milenkou, tak jsem ho vyrazila.. pak chodil jí podvádět se mnou (prosil o sex, o mazlení) protože mu šíleně chybim.. poslala jsem ho hodně rychle zpět na tu cestu pro kterou se rozhodl.. do dneška mi píše jak mu chybíme a omlouvá se mi za to, že vzal synovi tátu.. a ví, že teď už je pozdě… s milenkou už není.. nadosmrti bude litovat..
![]()
Asi si nečetla vše co jsem psala. Víc stresující vztah sem nezažila. Ano, zamilovala jsem se a to dost až nezdravě. Na pranýř se mnou děvčata ![]()
no prave, chyba podvadenych manzelek je v tom, ze po zjisteni nevery nenacpou manzelovi vsechny deti a neposlou je i s kosem spinaveho pradla a neumytym nadobim k milence…po pracovnim vikendu uz by urcite tak nehyrila pochopenim, radosti z dobre odvedene prace a treninkem uzasnych deti sveho milence… a mozna by ji i doslo, proc manzelka nema na sex chut…
A když děti nejsou tak není sex proč?
mroe píše:
no prave, chyba podvadenych manzelek je v tom, ze po zjisteni nevery nenacpou manzelovi vsechny deti a neposlou je i s kosem spinaveho pradla a neumytym nadobim k milence…po pracovnim vikendu uz by urcite tak nehyrila pochopenim, radosti z dobre odvedene prace a treninkem uzasnych deti sveho milence… a mozna by ji i doslo, proc manzelka nema na sex chut…
Anonymní a to si se zamilovala jak rychle? Mě to teda trvá než se zamiluju.A pokud vím,že chlap není volnej tak ať si vykládá co chce tak ho nechci. Víš jak trpí podváděná ženská? Se mi líbí jak se všichni ohánějí láskou až za hrob,ale od toho máme mozek aby nám řekl „tak tady ne“ a nepokoušet srdce aby si udělalo co chce.
Zakladatelko, jdi od toho.
S ním šťastná nebudeš. I když by se nedejbože odstěhoval, projdeš si peklem, bude sice s tebou, ale bude stále přemýšlet, jestli udělal dobře. Bude ho to táhnout k synovi a ty budeš jen přihlížet
Možná bude chvíli u tebe, chvíli u manželky… nestojí to za to.
Já sama byla zamilovaná v době, kdy jsem měla dlouhodobý vztah a vím, že se to ukončit dá. Jen se nesmíte vídat. Fakt to přejde.
A jinak věř, že jako bezdětná se mi zdála věta „tahá otce od rodiny“ jako klišé. Ovšem dnes jako matka vím svoje. Když klapnou dveře a prcek celý rozjásaný a nadšený běží ke dveřím a volá „táta, táta“… nechtěla bych nikdy vysvětlovat dceři, že táta už s námi nebude bydlet.
A zhoršení jejich vztahu po narození dítěte se musím taky smát… Ano, pro většinu vztahů je to zkouška. Žena v těhotenství celá oteče a přibere. Porod není žádná sranda, stojí hodně sil. Pak se žena vrátí domů z porodnice, spodek celý bolavý a sešitý několika stehy, k tomu pěkný hemeroid, volné plandající břicho, 6 týdnů z ní teče sajrajt (očistky), bojí se jít na velkou, aby nedejbože stehy nepraskly. A bolavá nalitá prsa jsou taky lahůdka.
Do toho dítě, které se v noci budí a musí ho kojit a přebalovat (schválně si nastav budíka tak, abys 3× v noci vstala a pokaždé si aspoň půl hodiny čti).
Přes den, kdy by si ženská nejraději lehla a vyspala se, tak se musí aspoň trochu postarat o domácnost. To fakt jen čekáš, kdy se objeví někdo, kdo prcka vezme ven a ty se trochu vyspíš nebo si ostříháš nehty a umyješ hlavu ![]()
K tomu si připočti, že hodně dětí často brečí. Je to opravdu stresující období.
V takovém stavu žena opravdu nemá náladu jednak na sex a druhák na diskuze s manželem, bohužel ![]()
Mně osobně bolela jizva po nástřihu ještě 14 měsíců po porodu při každém sexu ![]()
Samozřejmě se vše časem vrátí do normálu, ale ten prcek a jeho prioritní postavení vždy zůstane. Většina párů to ustojí, ale musí se snažit, oba.
V případě „tvého“ chlapa si myslím, že by se taky měl spíše snažit doma o nápravu vztahu než se snažit jinde ![]()
Nechci moralizovat, ale fakt si nemyslím, že by tě s ním čekalo bůhvíjaké štěstí
A taky jsem ti chtěla trochu objasnit, jak to s tím dítětem asi je… Sorry za elaborát, ale nemohla jsem si pomoct ![]()
Anonymní píše:
Je ale zvláštní, že plno manželek to zvládá i s dětma a s prací doma ten sex.A když děti nejsou tak není sex proč?
mroe píše:
To hodně záleží na tom, nakolik chlap doma něco dělá. Když chlap vysaje a vezme dítě na procházku a já mám nějaký čas pro sebe, mám dobrou náladu a chuť na sex.
Taky záleží, jak se ke mně chlap chová. Stačí jedna dvě lichotky nebo když mi koupí malou čokoládku a hned taju ![]()
Ono je to i o tom chlapovi, nejen o té ženské ![]()
JJ, jeto dost o chlapovi. Měla jsem přítele a ten absolutně neměl o mě zájem a taky jsem sex nechtěla (ačkoliv ho mám ráda)
chuanitka píše:Anonymní píše:To hodně záleží na tom, nakolik chlap doma něco dělá. Když chlap vysaje a vezme dítě na procházku a já mám nějaký čas pro sebe, mám dobrou náladu a chuť na sex.
Je ale zvláštní, že plno manželek to zvládá i s dětma a s prací doma ten sex.A když děti nejsou tak není sex proč?
mroe píše:
Taky záleží, jak se ke mně chlap chová. Stačí jedna dvě lichotky nebo když mi koupí malou čokoládku a hned taju
Ono je to i o tom chlapovi, nejen o té ženské
Já se přiznám že, jsem taky jednou spala se ženáčem,ale nevěděla jsem to a do dneška mě to hrozně štve